Još uvijek imate priliku otputovati u Australiju – prijavite se na splitsko Julius Meinl natjecanje

37

Od prvog gutljaja kave zavoljeli ste njezin okus i miris, a pripremajući kavu gostima snalazite se kao riba u vodi? Kreativni ste i uživate u osmišljavanju raznih koktela od kave, latte art vam je omiljena disciplina, no s velikom pažnjom za svoje goste pripremate i espresso?

Ako ste propustili natjecanje u Rijeci, još uvijek imate prilike postati finalisti. Uključite se u splitsko natjecanje za najboljeg baristu – Julius Meinl Championship, osvojite žiri svojim umijećem i kvalificirajte se u finale, koje će se održati 28. rujna u Zagrebu.

Prijavite se i pokažite svoju vještinu pripremanja kave! U jednominutnom videu predstavite sebe i svoje umijeće te otkrijte zašto biste baš vi trebali pobijediti na natjecanju za najboljeg hrvatskog baristu. Prijave se primaju na linku: https://www.meinlcoffee.com/hr/jm_barista_championship/ ili direktno na mail: barista@meinl.hr  (video + podaci).

Bariste, koje odabere žiri na temelju poslanih videa, očekuje se 30.08 od 10 do 15 h u splitskom ugostiteljskom objektu De mar, Obala kneza Branimira 14 a (Zapadna obala). Kandidate očekuju 3 discipline: priprema espressa, cappuccina ili latte arta, kao i spravljanje vlastitog napitka s potpisom. Dvoje najboljih barista iz Splita sudjelovat će u finalu s preostalih šest pobjednika s kvalifikacija, održanih u Osijeku, Rijeci i Zagrebu.

Najsretniji i najspretniji barista osvaja vrijednu nagradu – posjet Svjetskom prvenstvu barista 2020. u Australiji.

Komentari