Jeste li se uspjeli bar malo posvetiti sebi ovoga rujna? Studio Moni priprema 3. Dan otvorenih vrata

588
studio moni

Jeste li se uspjeli bar malo posvetiti sebi ovoga rujna? Mislimo na barem 15 minuta koje ste odvojile na sebe? Donosimo vam ideju koju ne biste trebali propustiti.

Ove subote, 23.9.,  Studio Moni koji se nalazi u Novom Vinodolskom priprema treći po redu Dan otvorenih vrata.

studio moni

Događanje je namijenjeno postojećim klijenticama, ali i otvoreno je za sve nove klijentice koje traže vrhunsku uslugu i provjereno dobre tretmane.

Prošli put tražilo se mjesto više, a nakon za kožu izrazito zahtjevnog perioda, vrijeme je da se prepustite vrhunskoj kozmetici i tretmanima! Termini su individualni i brzo se popunjavaju jer ćete, osim savjeta i posvećenosti stručnjaka 1 na 1 dobiti i čašu pjenušca te zdrave zalogaje!

studio moni

U Studio Moni dolaze stručnjaci brendova OPI I Thalion te će vas saslušati i ovisno o problematici ponuditi najbolje tretmane i proizvode.

Postojeće i nove klijentice moći će isključivo u sklopu Dana otvorenih vrata iskoristiti i 20% popusta na Thalion i LPG kozmetiku i 20% popusta na OPI! 

studio moni

Slobodni su termin od 11:00 do 18:00 sati. Svaka klijentica ima svoj termin kako bi vam se mogli posvetiti s puno pažnje i mira!

Rezervacija termina: +385 91 888 0718

Komentari