Jeste li gledali kišu Perzeida? Evo kojim će horoskopskim znakovima zvijezde ispuniti želju

316

Prema mitu, onog trenutka kad vidimo zvijezdu padalicu na nebu, možemo poželjeti želju

Perzeidi su meteorska kiša nastala od raspadanja komete 109P, poznate i kao Swift-Tuttle. Na svojoj eliptičnoj putanji oko Sunca komet kontinuirano gubi materijal i ostavlja trag prašine ili krhotina. U kolovozu zemlja prelazi orbitu ovog kometa na svom putu oko Sunca. Kad krhotine iz Swift-Tuttlea velikom brzinom udare u našu atmosferu, osvjetljavaju čestice zraka koje nam izgledaju kao zvijezde padalice.

Prema mitu, onog trenutka kad vidimo zvijezdu padalicu na nebu, možemo poželjeti želju. Prema horoskopu, pod utjecajem perzeida, tj. zahvaljujući oblaku krhotina našeg prijatelja kometa u raspadanju, osobito sljedeći horoskopski znakovi imaju dobre šanse da im se barem jedna želja ostvari – bez obzira na to prepoznaju li u našoj atmosferi užarene čestice zraka ili ne.

Lav

Lavovi obično nemaju poteškoća u uvjeravanju drugih u svoju korist – ono što žele od srca jest da jednom budu sto posto uvjereni u sebe. Pa, prema horoskopu, ta bi vam se želja mogla ostvariti tijekom perioda meteorske kiše. Iznenađujuće, neće se raditi o određenom radu, nego o odlukama koje donosite i vrijednostima koje one odražavaju. Preko njih možete vidjeti da dajete sve od sebe i da ste u potpunosti usklađeni sami sa sobom.

Vaga

Želja da budete bezuvjetno prihvaćeni i voljeni poznata je većini ljudi – uključujući i vage. U vrijeme vrhunca prelijetanja suza sv. Lovre osjećat ćete da u vašem životu postoji jedna ili čak nekoliko osoba za koje ste upravo vi iznad svih, a da ne morate učiniti ništa drugo osim biti ono što doista jeste.

Strijelac

Perzeidi će pomoći strijelcima da se oslobode nečega što ih je dugo nesvjesno blokiralo i sprječavalo da se otvore novim mogućnostima i modelima života. Otkrit ćete da je oblikovanje promjena i uključivanje u njih vaša velika snaga te da ste dobro pripremljeni za vrijeme koje je pred nama, donosi miss7.

Komentari