Jesenski horoskop

Što kažu zvijezde za nadolazeću jesen...

1165

Ovan
„Ako želite biti sretni u svijetu, onda budite korisni.“ – Hans Christian Andersen.
U narednim mjesecima zvijezde Vam se stvarno smiješe! Uspjeha na poslovnom i ljubavnom planu neće faliti, no zdravlje bi Vam moglo biti malo krhkije. Predanost poslu rezultirati će jako dobrim rezultatima. Pripazite na prvu jesenju prehladu!
Ako do nje dođe, priuštite si odmor, stvarno ste ga zaslužili!

Bik
„Percepcija je sve.“ Tom Peters
Vječno snažni bikovi trebati će pomoć prijatelja. Na putu su Vam određene komplikacije koje ćete jedino moći riješiti uz pomoć bližnjih. Na poslu se i dalje situacija ne mijenja, stoga je vrijeme da se izborite za zasluženi položaj! Odnosi s partnerom biti će stabilni.
Zdravlje bi moglo biti i bolje, pripazite na moguće lomove!

Blizanci
„Svaki čovjek ima pravo zalutati ako vjeruje da ide za srećom.“ Amin Maalouf
Vama baš sve ide od ruke, a u ljubavi nikada nije bilo bolje. Kao i uvijek dobro podnosite sav teret koji je na Vašim leđima, a možete očekivati itekako dinamično razdoblje! Ako ste u vezi, računajte na jako, jako romantičnu jesen. Ako ste pak solo, nećete biti još dugo…
Odnosi u obitelji mogli bi biti temperamentni, sprema se dinamično razdoblje!

horoskop

Rak
„Naučio sam da su ponekad najbolja ulaganja ona koja ne napravite“. – Donald Trump
Vi se ovih dana osjećate jako umorno i istrošeno. Vrijeme je da sebe stavite na prvo mjesto i priuštite si odmor od nekoliko dana. Prestanite udovoljavati svima! U ljubavi neće doći do velikih promjena. Na financijskom planu ne bi Vam škodila štedljivost…
Začudo, zdravlje će Vam se drastično popraviti, iskoristite to za fizičku aktivnost!

Lav
„U svakom je čovjeku ponešto zatrtog Mozarta.“ Antoine de Saint-Exupéry
Vrijeme je da drugima oko sebe malo prepustite kormilo, imajte na umu da niste uvijek u pravu! Takvim ponašanjem mogli biste udaljiti osobe od sebe. Lavovi i lavice u vezama morali bi smanjiti razinu ljubomore. Vaši partneri već su na rubu živaca!

Djevica
„Stvari nisu ni dobre ni loše. Samo ih razmišljanje čini takvima.“ William Shakespeare
Djevice se nalaze u jako dobrom razdoblju, sretne su i optimistične. Ipak, manjka Vam energije, pa probajte u svoj dnevni ritual ubaciti vrijeme za odmor. Zvijezde su Vam jako dobro posložene, pa se probajte okušati čak i u igrama na sreću!
Pripazite na moguće lomove, u zadnje vrijeme ste dosta nespretni!

horoskop

Vaga
„Čovjek je ono što sam učini od sebe.“ Jean Paul Sartre
Jedno je jasno – vage će se zaljubiti i to jako! Iako će klasično „vagati“ svoju odluku, ovaj put ona je ispravna. Sve one novce koje ste marljivo štedjeli , mogli biste utrošiti u provode s novom simpatijom. Zdravlje Vam je u redu, no pripazite na kile!
Imajte strpljenja s prijateljima, iako očekuju mnogo od Vas!

Škorpion
„Ljubaznost je jezik kojim govore nijemi, a mogu ga čuti gluhi.“ Christian Bovee
Društveni život je ono što će obilježiti ovo razdoblje škorpiona. Pazite da ne pretjerate u izlascima i druženjima, jer obaveze se neće same izvršiti. Pazite da ne uđete u sukob s nadređenima! Zbog intenzivnog životnog tempa i zdravlje bi moglo patiti!
Ljubavni život Vam je stvarno na zadnjeg mjestu, vrijeme je da se trgnete!

Strijelac
„Na tuđim pogreškama pametan ispravlja svoje.“ Publilius Syrus Publilije
Život strijelaca obilježiti će ljubav, ali čini se ona zabranjena. Smiješi Vam se flert sa zauzetom osobom i sve posljedice koje uz njega idu. Financijska situacija već neko vrijeme nije blistava, a to će se i nastaviti. Štedite!
Ako planirate ulagati u znanje, sad je vrijeme za to. Upišite tečaj!

Jarac
„Ne nastojte ostvariti uspjeh, nego steći vrijednost.“ Albert Einstein
Jarci se imaju čemu veseliti, sva ulaganja i trud sada će doći na naplatu. Čeka Vam uspješno poslovno razdoblje, koje neće narušiti nikakve zdravstvene ili ljubavne trzavice. Stoga, jarci samo tako naprijed!
Svaki projekt u koji se u narednom razdoblju upustite, rezultirati će uspjehom!

Vodenjak
„Ako je čovjek neprestano oprezan, može li uopće ostati čovjekom.“ Aleksandar Solženjicin 
U zadnje vrijeme kratkih ste živaca i ulazite u sukobe baš sa svima. Vrijeme je da se okrenete sebi i shvatite da je problem upravo u Vama. Ne riješite li se tvrdoglavosti, moglo bi Vas skupo stajati! Pripazite i na zdravlje!
Ako ste u vezi, vrijeme je da se ispričate za sve dosadašnje ispade!

Ribe
„Rad je dio života, ne njegov smisao.“ Sean Adams
Novac je ribama u prvom planu! Uložili ste veliki napor u financijski aspekt života i pomalo zaboravili na sve ostalo. Vrijeme je da okupite prijatelje i obitelj oko sebe i iskupite im se za propušteno. Partneru priredite pravi romantični izlazak i ne štedite novca!
Kada razveselite bližnje, tek onda ponovno mislite na sebe!

Komentari