Jennifer Lopez otkrila 3 tajne s kojima uspijeva održati mladoliki izgled

286

Fanovi megapopularne pjevačice i glumice Jennifer Lopez (49) uvjereni su kako ona zapravo ne stari, već se iz dana u dan sve više pomlađuje. U zadnje vrijeme redovito se pojavljuje u javnosti u zamamnim outfitima koji ističu njenu isklesanu figuru, ali kad se pojavila na naslovnici In Style magazina, izazvala je neviđenu ljubomoru svih žena različitih dobnih skupina.

Na snimanju za InStyle magazin izjavila je kako nije primijetila nikakve značajne promjene na tijelu, koje bi nagovijestile proces starenja Jedino što je primijetila od uobičajenih znakova je pričanje na mobitelu povišenim tonom i bolovi u donjem dijelu leđa zbog kojih sada pažljivo trenira ne bi li ojačala mišiće.

Na pitanje kako to održava tako besprjekoran mladoliki izgled odgovorila je kako su njene tri tajne zapravo kontrolirani unos kofeina, ne konzumiranje alkohola te svakako na prvom mjestu – dugotrajan i kvalitetan san. Naravno za takav izgled zaslužno je i svakodnevno odricanje kako bi uhvatila vremena za vježbanje nakon kojeg se, priznaje, osjeća opušteno i zadovoljno.

Komentari