Jednostavan izum koji je riješio problem mnogih žena ovoj 23-godišnjakinji donio je 2 milijuna kuna!

1128
The Quick Flick - izum koji je oduševio mnoge žene

Iris Smit ima samo 23 godine, a dobro zna što žene žele. Njezin pametni izum zove se Quick Flick i služi da vaš potez tušem za oči bude savršen.

Diplomirana dizajnerica interijera razvila je The Quick Flick, alat za ljepotu koji pomaže ženama stvoriti savršeni mačkasti potez tuša za oči. Njezin izum izgleda tako da koristite dvije zasebne markice za svako oko kako biste se pobrinuli da se savršeno podudaraju – podvig koji većini žena nije nimalo jednostavan, ona je oblikovala u pečatu na eyelineru tako da vaše mačje oko može biti spremno za manje od jedne minute.

Kako funkcionira? Riječ je o pečatu koji na kapku ostavlja savršen potez tušem u samo nekoliko sekundi, a već je napunjen tušem te dolazi s dva nastavka, po jednim za svako oko. Uz njega dolazi i olovka kojom se do kraja iscrta rub kapka.

“Koristim eyeliner od svoje 16. godine. Bila sam poznata po svom mačkastom eyeliner izgledu. Svako jutro je bila ista stara priča, borila sam se u kupaonici i pokušavala dobiti te pravilne crte koje bi bar otprilike bile iste”, objašnjava Smit.

“Došlo je do točke gdje sam pomislila – sigurno postoji lakše rješenje? I možda ga mogu upravo ja osmisliti“, kaže. I upravo to je i učinila.

Iris Smit i njezin The Quick Flick

I to je učinila. Ova 23-godišnjakinja iz Australije prijavila se u emisiju Shark Tank kako bi prezentirala svoj brand The Quick Flick. Smit je od sudaca u emisiji tražila ulaganje od 300.000 dolara, a oni bi zauzvrat dobili 10 posto udjela od zarade.

Investitor Andrew Banks koji sudjeluje u emisiji prepoznao je potencijal njene ideje te je u nju uložio 300.000 dolara, odnosno skoro dva milijuna kuna, piše Daily Mail.

“Tuš za oči vjerojatno je jedan od najboljih make up trendova svih vremena, ali iz mnogih razloga to je također jedan od najtežih zašto je teško napraviti da bude savršen”, objasnila je Smit, čiji je proizvod vodootporan i nije testiran na životinjama te potpuno veganski.

“Nadam se da će moj proizvod ukloniti stres kod svake žene koja se ujutro muči pred ogledalom, te da će upotrebu tuša za oči ubrzati tri do četiri puta.“

Obzirom na cijenu od 5 dolara po jedinici i prodaji proizvoda za 34,95 dolara, impresioniran Baxter je zaključio: “Godišnje možete prodajom ovog proizvoda zaraditi 250.000 dolara bruto”.

Njezin izum jedini je takve vrste na globalnom tržištu, a sada želi plasirati ga inozemno tržište, ponuditi ga raznim trgovinama, a radi i na tome da bude dostupan u više boja.

U videu pogledajte kako funkcionira The Quick Flick:

Komentari