Jedna mama provela je 3 tjedna u karanteni organizirajući dom. Rezultati su nevjerojatni

151

Jedna mama iz Australije tijekom karantene zbog koronavirusa zadala je sebi projekt reorganiziranja vlastitog doma. Njezin visoki standard ostavio je sve ljude bez riječi.

0_THP_CHP_140520SLUG_2603JPG

Ova Australka pokazala je javnosti svoj besprijekoran dom u kojem su svi predmeti uredno pospremljeni, stavljeni ili složeni u kutije i razdjelnike koji pomažu u njenom traganju za vrhunskom organizacijom. Ponosno objavljujući fotografije svog doma na Facebook-u, mama iz sjedišta u Sydneyu rekla je: “Ukupno su bila potrebna tri tjedna karantene. Organizirala sam cijelu svoju kuću. Nije se to dogodilo preko noći, ali na kraju sam sve završila. Sada moram sve označiti.”

0_THP_CHP_140520SLUG_2610JPG

Njezine fotografije prikazuju toaletne potrepštine smještene u pojedinačne kutije unutar njenog ormara, a njezina je pomoćna prostorija ispunjena uredno naslaganim kutijama s poklopcima.

Kozmetički proizvodi poput britvica i tampona pohranjuju se u plastične transparentne ladice, tako da je svaki predmet lako vidljiv. Njezin platneni ormar također ističe savršeno presavijene prekrivače, deke, ručnike.

3_THP_CHP_140520SLUG_2611JPG

Njezin besprijekoran dom privlačio je podršku drugih urednih fanova, dok su je neki ispitivali je li podigla svoje organizacijske sposobnosti na novu razinu. Jedna osoba je rekla: „Izgleda sjajno, ali je li vam zaista trebalo da stavite sredstvo za čišćenje površine u kutiju kada je već u kutiji? A krema za brijanje i dezodoransi također u svojim kutijama? Nisam siguran što to znači?”

0_THP_CHP_140520SLUG_2607JPG

Odbacujući etiketu mame, dala si je nadimak “kraljica organizacije” i rekla je da je zbog sustava plastičnih kutija njezin uredni dom “lak za održavanje”.

0_THP_CHP_140520SLUG_2612JPG

Njeni uredno složeni lonci i tava privukli su posebnu pozornost jer su neki pitali je li ih moguće držati tako organiziranima tijekom dugog razdoblja, jer ih je potrebno svakodnevno koristiti. Djelomično pojedena hrana ili paketi nemaju mjesto u njenom domu jer izbjegava držati predmete koje još nije iskoristila. Žena je rekla: „Dopustila sam da sve prođe i iskoristim ono što imam prije nego što kupim više.”

0_THP_CHP_140520SLUG_2604JPG

Izvor: Mirror

Komentari