Jedna Grobničanka drugoj: pročitajte poruku Majde Manjgotić Paravić Kolindi Grabar-Kitarović

371
kolinda grabar kitarović

Draga Kolinda, kao osoba koja radi u IT industriji od kuće, kao zaposlena mama i ponosna Grobnišćica molim te da nam prestaneš pomagati. Posao si nalazimo i sami, u razvoj svojih kompetencija isto tako ulažemo sami, sa konkurencijom se isto tako borimo i snalazimo sami. Ne štiti nas država, ne dižemo šatore, radimo i zarađujemo kad većina Hrvata spava jer je posao u drugoj vremenskoj zoni i ne žalimo. Dapače, većina nas je sretna jer nam egzistencija ne ovisi o babama i stričevima te njuškama kakve ti inače ugošćavaš kao VIP goste na inauguraciji a u slučaju da završe u zatvoru, planiraš im nositi kolače.

Sve što nam možeš eventualno dati je da napokon počneš raditi svoj posao promičući moralne i etičke vrijednosti u skopu važne funkcije koju obnašaš i da popričaš, ne sa stranim tvrtkama i zemljama, nego sa svojim partijskim drugovima o tome da nam napokon skinete porezna opterećenja s plaće, olakšate rad s inozemstvom i da javni servisi budu servisi a ne šalteruše s FP1 spikom.

Sve ove godine pokušavam opravdati poteze, geste, govore i ostalo jer mediji znaju krivo interpretirati, ljudi su zlobni, ti si članica velike stranke s unutarnjim borbama i podmetanjima i “naša” Grobnišćica.. ALI. Pristojnost i razumijevanje imaju svoju granicu i nestaju u trenutku kada netko ovako paušalno, lakonski odmahne rukom kao da je pronaći posao na globalnom tržištu nešto što može hrvatska država urediti sa drugim državama.

Draga Kolinda, te socijalističke spike planske proizvodnje i tržišta su ti prolazile u vrijeme železne koltrine, koltrine koju si jedva čekala da skinemo. Za dobro svih nas i naše djece, preklinjem te da se skupa sa svojim drugovima i biračima vratiš u 21.stoljeće i prestaneš svima nama koji već živimo u 21. stoljeću vrijeđati zdrav razum.

#HrvatskaZNA

Draga Kolinda, kao osoba koja radi u IT industriji od kuće, kao zaposlena mama i ponosna Grobnišćica molim te da nam…

Objavljuje Majda Manjgotić ParavićPonedjeljak, 16. prosinca 2019.

 

Komentari