Je li ”sad Keanu” pronašao sreću u ljubavi?

60
©️ O'Connor/AFF-USA.com

Sjećate li se ”sad Keanu” memeova? Ako ne, dovoljno je ukucati u Google taj pojam i preplavit će vas nebrojeno mnogo šala na račun glumca Keanua Reevesa koji je snimljen dok naizgled potišteno sjedi na klupi u parku.

431343_295935727135456_8135899_n
Facebook: Sad Keanu

Šalu na stranu, poznatog i mnogima omiljenog glumca život nije štedio. Otac mu je napustio obitelj kada je Keanu imao samo tri godine. U djetinjstvu je patio od disleksije zbog čega je imao problema u školi. S 23 godine izgubio je najboljeg prijatelja, neprežaljenog glumca Rivera Phoenixa kojem su predviđali sjajnu karijeru. Mlađa sestra mu se borila s leukemijom.

Ni ljubav mu u svemu tome nije pružila puno utjehe. Dugo godina odbijao je ući u vezu nakon iskustva s Jennifer Syme u koju se fatalno zaljubio 1998. godine. Unatoč snažnim osjećajima, njihova ljubav nije preživjela udarac koji im je zadalo rođenje mrtve kćeri godinu dana kasnije, a godinu i pol nakon što su prekinuli, Jennifer je poginula u automobilskoj nesreći, što je glumca iznimno potreslo.

Ne čudi stoga što je brojne obožavatelje vijest o Keanuovoj novoj djevojci zaista razveselila. Navikli smo da se novinske  rubrike ”žute” od veza i vezica holivudskih zvjezdica, no vidjeti Keanua u takvom izdanju nije baš svakidašnja pojava.

Jedna od rijetkih hollywoodskih zvijezda koja ne živi u vili, nema tjelohranitelje i ne nosi skupu odjeću – naprotiv, iako ima preko 100 milijuna dolara, vozi se podzemnom željeznicom i pritom uživa u komunikaciji s ”malim ljudima”, bavi se humanitarnim radom i unatoč teškim iskustvima kroz koja je prošao uvijek nastoji poslati pozitivne poruke i potaknuti ljude da uživaju u životu koliko god mogu, možda je konačno pronašao ljubav za koju je ranije ove godine izjavio da mu u životu nedostaje.

Sreću je navodno pronašao sa svojom dugogodišnjom poslovnom partnericom, Alexandrom Grant, s kojom se pojavio na LACMA Art + Film Gala eventu u Los Angelesu držeći se za ruke. Bilo da je zaista riječ o ljubavnoj vezi ili lijepom prijateljstvu, drago nam je vidjeti happy Keanua.

 

Komentari