Je li ovaj tip predvidio epidemiju COVID-a 19 još 2013. godine?

149

Pandemija koronavirusa iz temelja je promijenila je naše živote i još uvijek dosta uporno i čvrsto drži cijeli svijet u svom stisku. Zahvaljujući COVID-19 pandemiji, sredstva za dezinfekciju ruku, maske za lice i socijalna distanca postali su važan dio našeg života.

Drugi val koronavirusa u Indiji oborio je svjetske rekorde u svakodnevno prijavljenim slučajevima COVID-a. Osim Indije koja je u kritičnom stanju, većina se zemalja još uvijek bori protiv smrtonosnog virusa. Nitko ne može predvidjeti kada će završiti ova loša faza i kada ćemo moći kolokvijalno rečeno, “doći k sebi”.

Međutim, čini se da je jedan čovjek već predvidio Coronavirus 2013. godine?!

Tvit slučajnog korisnika postao je viralan na društvenim mrežama koje tvrde da je on COVID predvidio 2013. godine.

“Corona Virus…. Dolazi”, objavio je na Twitteru korisnik pod imenom @Marco_Acorte.

Kako i svakoj modernoj misteriji priliči, nema detalja o tome zašto je korisnik spomenuo koronavirus. Tweet je uzburkao društvene medije i pokrenuo lavinu komentara. Retweetan je čak 180.000 puta!

Iako, generalno gledajući, korona virus nije nova stvar, niti se prvi puta pojavio 2019. kako obično govorimo. Dapače, on je znanstvenicima poznat daleko prije čak i 2013. godine kada je objavljen ovaj tweet.

U bespućima interneta pojavila se studija iz Kine u kojoj kineski znanstvenici i zdravstveni službenici raspravljaju o “novoj eri genetskog oružja” koja bi mogla biti “umjetno izmanipulirana u novi virus ljudske bolesti, a zatim pretvorena u oružje i puštena u rad.” Dokument navodno je napisan 2015. godine, što znači 5 godina prije nego što je pandemija pogodila svijet.

U dokumentu pod naslovom “Neprirodno podrijetlo SARS-a i nove vrste umjetnih virusa kao genetsko bio oružje” tvrdilo se da će se treći svjetski rat voditi biološkim oružjem. Prilično je šokantno dok su kineski znanstvenici raspravljali o oružju od virusa SARS-a pet godina prije žrtava pandemije COVID-19 širom svijeta.

Komentari