Izumljen je šator za odmor od stresa na poslu!

Ovako nešto nam baš treba!

168
Foto: Pause Pod

Kolege su odlučile voditi živahan razgovor baš kada trebate poslati bitno izvješće, šef se danas ustao na lijevu nogu, a telefon ne prestaje zvoniti? Vjerojatno vam nisu nepoznati ovi i slični scenariji, kada po svoj vjerojatnosti prilično žudite za samoćom i bijegom iz ureda, makar i na tren. A na navedene probleme mislili su i švedski izumitelji iz Gothenburga koji su nedavno predstavili neobičan šator pod imenom The Pause Pod.

Jedan od izumitelja ovog neobičnog šatora, Adam Mikkelsen, naveo je kako su na ideju došli prilikom razgovora sa prijateljima o pritiscima i kratkim rokovima koje nam nerijetko nameće suvremeno društvo. Njihov šator za odmaranje stoji $100,00, a isti blokira 99% svjetlosti kako bi ljudi u njemu mogli naći mir i savršeno sklonište od svakodnevnog stresa. The Pause Pod visok je 1,2 m te posjeduje i pretinac za noge koji se može razvući te se u njemu može sjediti ili ležati. U ponudi su i dodatni dijelovi, pa se tako za $25,00 može dobiti zvjezdano nebo koje se može montirati na krov ili pretinac za tablet. Šator je konstruiran tako da je njegovo slaganje jednostavno, pa tako za njegovo podizanje treba svega oko 10 sekundi, a dizajniran je tako da se može koristiti u vlastitom domu ili uredu, ali i na otvorenom prostoru.

Međutim, osim pozitivnih kritika, ovaj je proizvod naišao i na neodobravanje nekih korisnika Twittera koji za šator tvrde da je pomalo djetinjast, nazivajući njegove kreatore “neprilagođenom djecom”. Međutim, čini se kako tvorce ovog neobičnog šatora negativni komentari nimalo ne smetaju. Štoviše, oni tvrde kako su im negativni komentari zabavni i da im pružaju daljnju motivaciju za razvoj njihovog proizvoda.

 

Komentari