Damir Kedžo o odnosu s Bogdanićem: “Možda je Dinko u pravu kad kaže da ja to sve previše primam srcu”

52

Damir Kedžo nedavno je završio natjecanje u showu Ples sa zvijezdama, no opet se nakratko vratio u jednoj epizodi. Naime, bila je to epizoda u kojoj su se natjecali samo bivši parovi, a oni s najvećim brojeg glasova u toj epizodi imali su pravo vratiti se u igru. Kedžo nije uspio izboriti titulu pobjednika, no imao je prilike zadnji put zaplesati u showu.

U toj za njega posljednjoj epizodi Kedžo je emocionalno reagirao na komentar Dinka Bogdanića koji je rekao da ga je ljepše gledati iz scene kad vježba sa svojom partnericom nego kad je na podiju jer je prije nastupa opušteniji. Pitali smo ga što ga je zasmetalo u tom Bogdanićevom komentaru da je izazvalo takve njegove reakcije.

Nema ništa senzacionalno u našoj razmjeni mišljenja. Dinko je rekao svoje mišljenje, a ja sam rekao  kako se  osjećam dok primam takve komentare i mišljenja. Možda je Dinko u pravu kad kaže da ja to sve previše primam srcu, ali ne znam drugačije. Sve radim iz srca i primam k srcu. Jednostavno sam emocionalan tip. – odgovorio je.

Kedžo je, naime, odgovorio Dinku na njegov komentar da je teško stajati i slušati komentare u kojima nedostaje konstruktivne kritike, a posebice kad vam netko, kako se izrazio, kaže ružne i osobne stvari.

Vjerujem da žiri radi svoj posao najbolje što zna, ali jednako vjerujem da kritika ima smisla samo ako je konstruktivna. To vam je  kao i odnos kod učenika i profesora u školi , jedni su tu da uče, vježbaju i pokažu sve najbolje, a drugi da ih konstruktivno potiču na to.- rekao je pjevač.

Na naše posljednje pitanje kako mu se nakon svega svidjelo biti dio showa Damir Kedžo je odgovorio:

Bilo mi je jako lijepo. Guštao sam plešući s mojom partnericom Helenom Janjušević i upijajući sva znanja koja mi je prenosila. Ljudi, jeste li vi vidjeli kako ta žena pleše, najbolja je ikad. Hvala joj na svemu što me je naučila, ja sam presretan. Upoznao sam u ovom showu i nove divne ljude i bili smo stvarno super ekipa. Hvala i produkciji Plesa sa zvijezdama, pamtit ću ovo iskustvo do kraja života. 

Pobjednik ruskog showa New Wave stars 2015. i hrvatskog Tvoje lice zvuči poznato tako se okušao i u plesu. Taj emocionalni tip, kako kaže za sebe, unio je svoju emocionalnost i u nastupe, no nedovoljno da i ovaj put osvoji medalju.

Komentari