Internet ima mačku! Ova web stranica omogućuje vam slušanje mačjeg predenja kad god ste pod stresom – a može i umiriti vašu mačku

251
mačka

Web stranica dizajnirala je motor za umjetno predenje koji reproducira prilagodljive zvukove mačjeg predenja kako bi smirili vas ili vašu mačku u trenucima nemira.

Ne možemo uvijek imati mačku koja prede uz sebe, ali Purrli.com je dobro, usudimo se reći, savršeno rješenje.

“Internet ima mačku”, kaže Purrli.com. Posjetitelji mogu pokrenuti zvuk predenja i koristiti miš za promjenu zvuka. Mogu birati hoće li to biti razigrano, uzbuđeno predenje ili pospano, zadahtano predenje.

“Zvuk mačke koja prede jedan je od najutješnijih dostupnih zvukova i može vas umiriti kada ste pod stresom”, objavili su na svojoj web stranici. “Purrli pokušava rekreirati i zvuk i prisutnost vaše vlastite virtualne mačke pomoću prilagođenog zvučnog mehanizma po uzoru na stvarno predenje.

Jedna od najboljih stvari kod predenja je što pomaže i drugim mačkama da se smire.  “Ponekad udomim mačiće, a nedavno sam udomio tri mala momka bez majke. Bili su jako uzrujani pa sam im odlučio pustiti zvuk predenja. Kad sam se vratio da ih provjerim, svi su spavali oko zvučnika i veselo preli uz snimku! To im stvarno pomaže da se smire,” rekao je ovaj korisnik.

Izvor: Good News Network

L.B.

Komentari