Znakom Ovna krenulo proljeće, saznajte sve o njima

Ljude rođene u znaku Ovna teško je ukrotiti, puni su energije i snažne osobnosti. Za njih je svijet crno-bijel, plus ili minus, ne postoji sredina

502

Ovnovi su samosvjesni i ponosni, nikada ne idu protiv istine, pravde i onoga što se za njih čini ispravnim i poštenim. Željni su ostvarenja svojih želja i potreba što često može značiti zanemarivanje tuđih. Rijetko prolaze nezapaženi u društvenim situacijama, smioni su, nagli i uglavnom jurišaju prije nego što uopće procijene potencijalne opasnosti.

Znakom Ovna počelo je proljeće, priroda se budi, a upravo oni su glavni inicijatori promjena ustaljenih obrazaca što ih čini ponekad ratobornima, poput vojskovođe koji organizira ljude i motivira ih u smjeru pozitivnog cilja.

Ovo je znak koji mora uvijek u svemu biti prvi ili bi bar tako želio pa ponekad ostavlja dojam nametljivosti, gurajući se tamo gdje ga nitko nije zvao. Najviše ga motivira natjecanje, želi dati sve od sebe kako bi nadigrao protivnika, stoga bez razmišljanja prihvaća svaki izazov pred sobom. Osim toga, za njega je svojstveno da se nikada neće predati ili još gore, poniziti, ali će se isto tako, ako ne vidite što je za vas učinio, rado sam pohvaliti svojim dostignućima ili dobrim djelima.

Za Ovnove ne postoji sredina, samo plus ili minus, crno ili bijelo, ništa između. Upravo ih to čini često neprilagodljivima, netolerantnima, ali ipak spontanima i zasigurno iskrenima. Ljudi rođeni u ovom znaku vole čiste odnose i jasne situacije te ne znaju lagati.

 

Komentari