Započelo doba vrlo staloženog, čvrstog i radišnog horoskopskog znaka

Ovom horoskopskom znaku nikamo se ne žuri, malo što ih izbaci iz ravnoteže, a ukoliko i dođe do toga i preraste u borbu, pazite se jer - oni uvijek pobjeđuju

249

Svaka osoba rođena u ovom znaku je strpljiva, čvrsta, postojana, radišna, uravnotežena, praktična i suzdržana. Ima razvijen vrlo jaki osjećaj odgovornosti i u nju možete uvijek imati povjerenja. Slično stanje je i u ljubavi, to su konkretne osobe, često ljubomorne, vrlo jasno iznose što žele, svrhovite su, ali i senzualne. Osobe rođene u zaku Bika vole uživati u životu, ponekad i pretjerujući u svojim najdražim porocima. Najčešće se radi o hrani, a katkada i o manje poželjnim porocima.

Najvažniji im je osjećaj sigurnosti, žele imati osjećaj sigurne luke u ovom nesigurnom životu. Često tu istu sigurnost isprepliću između pojmova imati i posjedovati. Iako slove kao materijalisti, njima nije toliko važno imati nešto i škrto čuvati, već više cijene ulaganje dobivenog kako bi stvorili još veću vrijednost i obilje. Ne samo zato kako bi posjedovao nego da bi u njemu i uživao sa svojim bližnjima.

Riječ je o vrlo praktičnim i konkretnim osobama, stoga su često sumnjičavi i ne vjeruju gotovo ničemu dok se i sami u to isto ne uvjere. Ukoliko osobama u znaku Bika želite nešto objasniti, ili ih u nešto uvjeriti zaboravite da ćete uspjeti. Bikovi vjeruju samo svojim vlastitim osjetilima i iskustvu. Bikovima se nikamo ne žuri, malo što ih izbaci iz ravnoteže, a ukoliko i dođe do toga i preraste u borbu, pazite se jer – bikovi uvijek pobjeđuju!

Komentari