Započela je vladavina vrlo lukavog i nepredvidljivog horoskopskog znaka

Vladavinom ovog znaka završava proljetno razdoblje

1096

Gotovo je nemoguće ne uočiti osobe rođene u ovom znaku, ta dinamična, komuniktivna, duhovita i lepršava stvorenja. Gdje god su prisutni, prostorom zavlada živa komunikacija u kojoj oni uglavnom vode riječ, najčešće komentirajući što se dogodilo njima ili nekom drugom. Razmjenjivanje misli i ideja, Blizancima je od velikog značaja.

Od 21. svibnja do 21. lipnja, astrološki vladaju osobe u znaku Blizanaca i predstavljaju time zadnje proljetno razdoblje. Osobama rođenima u znaku Blizanaca najbitnije je da budu u središtu pozornosti, da mogu upijati ono što je važno i kasnije to širiti dalje. Duhoviti su, vješti imitatori, ali često upravo zbog toga završe u konfliktu s osobama koje ih preozbiljno shvaćaju.

Tipičan blizanac veoma je lukav i nepredvidljiv, može vam govoriti i najneuvjerljiviju laž, gledajući vas pritom u oči toliko dobro da ćete im u potpunosti povjerovati. I u najstresnijim situacijama može smisliti dovoljno atraktivnu priču kojom će opravdati svoja postupanja ili neprimjerene riječi. Oni uvijek imaju posebni As u rukavu kojeg će izvući kada je potrebno i to vrlo vješto!

Obzirom da većina Blizanaca odašilje dojam kako su zapravo upućeniji i obrazovaniji nego što to uistinu jesu, moguće je da će u svojoj karijeri dobiti posao rukovoditelja, koji će neslavno završiti nakon što se otkrije kako se zapravo ispod površine nalaze mane poput: neorganiziranosti, nedosljednosti i površnosti. Najbolje se snalaze u poslovima gdje se puno kreće i komunicira te gdje je manja odgovornost. Novinarstvo, trgovina, mediji i posredništvo neki su od idealnih poslovnih usmjerenja.

Najveći strah koji muči ovaj znak, je mogućnost da im budu uskraćene informacije ili da su izolirani od događanja u okolini. Jednostavno moraju o svemu znati sve jer im to daje osjećaj sigurnosti.

Ako pogledamo u kartu zdravlja osobe rođene u znaku Blizanca imaju osjetljive ruke(prste i ramena najviše), pluća, sluh, ali i živce jer se neprestano izlažu prevelikom fizičkom i psihičkom naporu.

Komentari