Zaista su posebni: Ovo je najrjeđi horoskopski znak!

486
horoskop

Iako svi horoskopski znakovi posjeduju svoj vlastiti jedinstveni skup mana i vrlina, no samo jedan među njima može tvrditi da je najrjeđi.

Najrjeđi horoskopski znak: Jarac

Zašto ima tako malo jarčeva? Među najrjeđim rođendanima, prema New York Timesu, su Badnjak, Božić, Nova godina i dani koji ih okružuju, a svi spadaju pod zastavu Jarca.

Dodajte tome činjenicu da je siječanj, čiju većinu zauzima sezona Jarca, najmanje aktivan mjesec rođenja i dobili ste razumnu pretpostavku koji je najrjeđi horoskopski znak poznat ljudima i zvijezdama.

Možda je to zbog toga što moraju podijeliti naplatu s praznicima, te su ove vrste tvrdoglave i vraški usmjerene na uspjeh i superiornost. Najbolje rade kada rade protiv nečega, a krajnji rezultat, iako se često dugo čeka, uvijek je vrijedan čekanja.

Iako su Jarci malobrojni, s druge strane najveći broj rođene djece događa se između srpnja i rujna zbog fenomena da su “organizmi razvili strategije za reprodukciju u doba godine koje će maksimizirati njihov životni reproduktivni uspjeh.”

Najbrojniji znak: Djevica

Najviše ljudi rođeno je u znaku Djevice. Prema Time Magazinu, devet od 10 najčešćih rođendana pada između 9. i 20. rujna, točno u oštro, perfekcionistično srce sezone Djevica.

Izvor: NY Post

L.B.

Komentari