Vodeni znakovi horoskopa i nekonvencionalni pustolovni sportovi koji im najviše odgovaraju

143

Svatko u životu traži svoja uzbuđenja na svoj način, ali određene životne potrage mogu horoskopskim znakovima djelovati katarzično na temelju njihovih urođenih sklonosti. Upravo zbog toga je odabir pustolovnog sporta koji vam najviše odgovara poput uživanja u vlastitom personaliziranom koktelu. Može potaknuti adrenalin ili vas čak trgnuti u stvarnost. Dakle,  od Škorpiona do Raka, istražite vodene znakove horoskopa i nekonvencionalne pustolovne sportove koji im najviše odgovaraju.

Škorpion

Base jumping jedan je avanturistički sport s kojim se najbolje mogu uhvatiti u koštac horoskopski znakovi poput Škorpiona. Ove osobe imaju mnogo hrabrosti i odlučnosti. Kad nešto odluče, teško ih je natjerati da se preispitaju. Kad su na rubu planiranja base jumpa, samo će ih oni i njihov adrenalin podržati, a to je baš ono što vole!

Rak

Kao rakovi, ove bi osobe najviše uživale u ronjenju. Istraživanje oceanskih dubina ovom će horoskopskom znaku pružiti neponovljiv osjećaj smirenosti. Kao ljudi koji većinu vremena ne mogu zaustaviti svoj um od brzopletih zaključaka, Rakovima bi bilo iznimno opuštajuće biti pod morem gdje mogu čuti samo otkucaje vlastitog srca i promatrati lijepe koraljne grebene.

Riba

Kao pojedinci koji traže uzbuđenje i dašak drame u svom životu, surfanje bi najbolje pristajalo znaku poput Riba. Ovaj horoskopski znak voli imati puno prijatelja u životu, a ipak se smatraju vrlo neovisnima i oslanjaju se isključivo na sebe pri donošenju svake važne odluke. Kao surferi, kad se nađu u dubokim vodama i valovima, samo će im njihova strast i odlučnost pomoći da otplove do pješčanih obala.

Izvor: Pink Villa

L.B.

Komentari