Vikend horoskop! Neki će šarmirati, neki će čistiti , a neki ljenčariti!

748
horoskop

Ovan

Ovaj vikend se vjerojatno osjećate posebno strastveno, seksi i željni romantičnih susreta. Možda ste čak zakazali vrući izlazak. Međutim, nemojte se iznenaditi ako je potrebno odgoditi iz razloga koji nisu vi ili vaš partner. Ako ne možete drugačije, pokušajte sublimirati te osjećaje kreativnim aktivnostima. Zanimljivi romani i filmovi također bi se mogli pokazati kao dobar uspjeh, iako nikad tako dobar kao prava stvar!

Bik

Ženska osoba koja bi mogla imati nekoliko problema može doći na vaša vrata tražeći savjet i suosjećanje. Mogla bi donijeti neke druge vijesti koje bi mogle doći kao šok za vas. Kriza na poslu mogla bi učiniti potrebnim da vi ili vaš partner ovaj vikend većinu vremena provedete daleko od kuće i obitelji. To bi moglo biti frustrirajuće, pogotovo ako morate otkazati svoje privatne planove. No nit to neće biti loše jer vas očekuju brojna ugodan iznenađenja.

Blizanci

Ovaj vikend će vam se svi zadaci  činiti poput Herkulovih. Zbog prekomjernog rada i naprezanja živaca danas biste se mogli osjećati loše, pa bi moglo biti dobra ideja da odvojite malo vremena za odmor. Ako to ne možete, pokušajte olakšati stvari. Neke neočekivane promjene u vašoj zajednici mogle bi izazvati tračeve susjeda. Obavezno provjerite činjenice prije nego što donesete bilo koji zaključak.

Rak

Novac bi mogao biti važan za bliskog prijatelja ili ljubavnika koji će tražiti vaš savjet. Neka vrsta kreativnog projekta može zahtijevati veće novce, vrijeme ili druge resurse nego što ste prvobitno mislili, pa bi se mogli zapitati hoćete li moći nastaviti s tim. Možda će biti potrebno malo rezanja s vaše strane, ali trebali biste ga moći dovršiti onako kako je planirano, nemate razloga za brigu.

Lav

Možda ćete imati posjetitelje,ovaj vikend ili dogovoren vrući izlazak, ali do sredine popodneva već danas ćete se možda osjećati previše umorno i pitati se biste li trebali otkazati planove. Ako vam se baš ne izlazi provedite večer doma s društvom! Vjerojatno će vam večer biti puna uzbudljivih i poticajnih razgovora, tako da će vam biti drago što ste ipak odlučili ne otkazati druženje.

Djevica

Isporuke koje očekujete ovaj vikedn mogu biti odgođene ili zadržane. Danas biste mogli naučiti nešto šokantno o susjedu ili rođaku, a tračevi bi se mogli vrlo brzo širiti kroz vašu zajednicu. To bi vas moglo opčiniti iako bi moglo biti pretjerano. Mogli ste posjetiti nekoliko ljudi u blizini, ili provesti puno vremena telefonom pokušavajući saznati istinu. Ne morate baš naivno vjerovati svemu što čujete.

Vaga

Neke dobre, ali iznenađujuće vijesti o grupi s kojom ste možda povezani, danas bi mogle izaći na vidjelo. Možda su aktivnosti prikupljanja sredstava u koje ste uključeni uspješnije nego što ste mislili, ili vam možda stiže nekakvo priznanje. Međutim, možda će trebati dovršiti puno papirologije prije nego što se nešto realizira. Ugovori ili drugi pravni papiri mogu biti uključeni. Navečer izađite s prijateljima i proslavite.

Škorpion

Neke uznemirujuće vijesti u vezi s novcem mogle bi vas ovaj vikend malo izbaciti iz takta. Možda uplata koju ste očekivali nije stigla na vrijeme ili je banka možda napravila računalnu pogrešku u vezi s vašim računom. Sve se može ispraviti, iako će vam biti muka od svih tih telefonskih poziva. U osnovi, sve bi trebalo biti u redu. Ovo je samo privremena prepreka.

Strijelac

Privremeni zastoj u vašoj karijeri možda će vam se sada činiti pomalo dezorijentirajućim.  Ne živcirajte se; ovo je samo privremeno i bit će ispravljeno. Vaša odlučnost, djelotvornost i praktične sposobnosti trebale bi riješiti to u trenu. U osnovi, vjerojatno se osjećate prilično optimistično za budućnost i vjerojatno nećete uskoro promijeniti tu energiju.

Jarac

Ovaj vikend bi mogao biti prilično frustrirajući. Budite spremni! Neka oprema s kojom radite možda se odjednom pokvari i može potrajati neko vrijeme kako biste je popravili. Privremena odvojenost od romantičnog partnera također bi mogla biti razočaravajuća. Možda imate puno fizičke energije koju nemate gdje potrošiti. Obavezno odite u dugu šetnju.

Vodenjak

Vaša razina umjetničke inspiracije ovaj vikend je vrlo visoka. Snovi ili meditacija za vas bi mogli donijeti neke duhovne uvide i otkrivenja, a možda ste ih odmah zaboravili po izlasku iz svog sna ili meditativnog stanja. To bi se moglo pokazati vrlo frustrirajuće za vas! Pokušajte ih zapisati čak i ako se sjećate samo dijelova. To ih zapravo može ponovno iznijeti na površinu.

Ribe

Neka vrsta isporuke za koju ste očekivali da će stići iz daleka možda će biti odgođena, pa ćete se zapitati je li možda izgubljena. Nije, Ribe; samo kasni. Nažalost, ne možete puno učiniti nego pričekati. Oprema koju upotrebljavate za posao danas bi mogla zafrkavati, što će zahtijevati poziv serviseru. Ovo bi vam moglo usporiti rad i malo vas frustrirati. Sve je samo privremeno, ne gubite živce.

 

 

 

 

Komentari