Veliki tjedni horoskop – 15.10. do 21.10.

Još jedan tjedan je pred nama...što li nam to prognoziraju zvijezde?

640

OVAN
LJUBAV: Fokus ovog tjedna bit će na odnosu s partnerom/icom te druženju s prijateljima.
KARIJERA: Očekuje vas razdoblje pogodno za ulaganje u pokretanje novog posla. Najbolji dani u tjednu su vam srijeda i četvrtak.
ZDRAVLJE&SAVJET: Osjećat ćete povećani umor, dobro se naspavajte.

BIK
LJUBAV: Intelektualna razina osobnih odnosa bit će kvalitetna, a sve ostalo navodit će vas na nezadovoljstvo, rasprave ili čak svađe. Stoga razgovarajte, ali ne inzistirajte na zagrljajima. Uz malo više strpljenja bit ćete oboje zadovoljni.
KARIJERA: Savršen tjedan za popravljanje vaše poslovne karijere i položaja među kolegama.
ZDRAVLJE&SAVJET: Pripazite na prehranu, zdravije se hranite.

BLIZANCI
LJUBAV: Prijete vam žestoke svađe s partnerom/icom. Pripazite kako se ponašate i i dvaput razmislite prije nego li nešto kažete.
KARIJERA: Stres na poslu dovest će vas do stanja kojeg još do sad niste doživjeli.
ZDRAVLJE&SAVJET: Bavite se sportom, ojačat će vas i smanjiti stres.

RAK
LJUBAV: Nastavlja se vaša fokusiranost na dom i obitelj, bit će manje nesporazuma i vladat će sklad.
KARIJERA: Pronaći ćete nove poslovne partnere koji će vam biti od velike pomoći. Povežite se i osmislite kvalitetniji organizacijski plan.
ZDRAVLJE&SAVJET: Slijedi period nepovoljan za vašu liniju. Pokušajte jesti zdraviju i manje kaloričnu hranu.

LAV
LJUBAV: Stiže nepovoljno vrijeme za obiteljske odnose. Rast će napetost i mogli biste zaredati krive poteze, koji će vas kasnije i koštati.
KARIJERA: Nastavlja se period obaveza i užurbanosti. Ovaj tjedan također ćete biti u kaosu jer vas očekuje nekoliko kraćih putovanja i poslovnih sastanaka
ZDRAVLJE&SAVJET: Više se krećite i pokušajte jesti više uravnoteženih obroka.

DJEVICA
LJUBAV: U tjednu koji vam slijedi, više ćete se posvetiti kućnom druženju i uživanju u vlastitom domu. Izleti i noćni izlasci neće vam biti ni na kraj pameti. Sve to rezultirat će boljom povezanosti s vašim partnerom/icom.
KARIJERA: Sredinom tjedna nešto ćete više raditi, ali također ćete dobiti priliku dati svoj dio posla podređenima.
ZDRAVLJE&SAVJET: Diplomacija je ključ uspjeha. Pokažite ljudima da ih cijenite, ali zadržite poslovan odnos.

VAGA
LJUBAV: Slijedi idealan tjedan za nova poznanstva, ukoliko ste sami ili tražite novog partnera/icu, pokušajte biti umjereni i simpatični, nemojte navaljivati. Već krajem tjedna mogli biste biti zavedeni.
KARIJERA: Visoki ciljevi mogli bi vas odvratiti od poslovnog uspjeha. Pokušajte se orijentirati prema ostalim prilikama koje vam na prvu nisu bile privlačne.
ZDRAVLJE&SAVJET: Ne brinite se previše oko sitnih problema.

ŠKORPION
LJUBAV: Stižu lijepi dani za uživanje u romantičnim trenucima. Pripremite se, mogla bi se dogoditi velika promjena u ljubavnom životu.
KARIJERA: Za poslovne odnose ovo je nepovoljno razdoblje. Pokušajte riješiti vaše odnose počevši od najsitnijih detalja, radite dio po dio.
ZDRAVLJE&SAVJET: Prije spavanja opustite se toplom kupkom i upalite mirisne svijeće.

STRIJELAC
LJUBAV: Primijetit ćete neke nove kvalitete kod partnera/ice. Između vas cvjetat će ruže, ali pripazite ukoliko budete previše vršili pritisak u određenim situacijama mogli biste se nabosti na trnje.
KARIJERA: Prvo poslušate tuđe probleme, a onda predložite rješenja uzimajući ih u obzir. Kao rezultat osjetit ćete dobru atmosferu i osjećaj uspješno obavljenog posla.
ZDRAVLJE&SAVJET: Teže probleme rješavajte zadnje. Fokusirajte se na provođenje vašeg slobodnog vremena u prirodi i napunite svoje baterije.

JARAC
LJUBAV: Stiže razdoblje uživanja s vašim partnerom/icom. Kvalitetnih druženja bit će na pretek, a kao posljedicu toga očekujte bolje raspoloženje i nestanak stalno prisutnog stresa.
KARIJERA: Poslovi se intenziviraju, a sve što poduzimate okreće se protiv vas. Ključ uspjeha leži u dobroj raspodjeli poslova među vašim kolegama, ne možete sve sami u to budite uvjereni.
ZDRAVLJE&SAVJET: Pokušajte si stvoriti uvjete za kvalitetan san. Budite se uvijek u isto vrijeme i obavezno doručkujte.

VODENJAK
LJUBAV: Intrigirat će vas putovanja, udaljena mjesta i zagonetne osobe. Ovaj tjedan imat ćete želju za proširenjem vlastitih horizonata. Zapeli ste u monotoniju, ovo je vaš pokušaj izlaska. To ujedno znači i sklonost riziku što će vas ponovo učiniti željnima života.
KARIJERA: Činit će vam se da je pritisak na poslu svakim danom sve veći, također možete očekivati i poneka intelektualna nadmudrivanja
ZDRAVLJE&SAVJET: Rutina je ključ uspjeha.

RIBE
LJUBAV: Osjećat ćete se usamljenima i željnima pažnje. Popričajte o tome s voljenim osobama i nemojte očajavati, povoljnije razdoblje stiže pred kraj tjedna. Izađite van među ljude, oni će vas rado prihvaćati.
KARIJERA: Pokušajte se rasteretiti dodatnih obaveza koje preuzimate na sebe. Shvatite da ne možete napraviti više od onog za što ste plaćeni. Odvojite privatni i poslovni život.
ZDRAVLJE&SAVJET: Vlastite priznanje za dobro obavljeni posao od velikog je značaja.

Komentari