Veliki mjesečni horoskop za rujan 2018.

Rujan donosi sreću, ali i nagle promjene, jedan horoskopski znak dobit će veliku priliku koja će promijeniti čitav život

1919

Venera i Jupiter posebno su izražajni planeti u mjesecu rujnu. Njihova povezanost pozitivne je prirode i donosi sreću mnogim znakovima. Osim sreće općenito, donijeti će neke nagle i korjenite promjene.

Pronađite horoskopski znak i pročitajte mjesečni horoskop za rujan 2018.

Vodenjak
Mjesec rujan idealan je za sve vodenjake koji planiraju veću promjenu u svom životu. Budite ustrajni i pokušajte na sve načine ostati pri onome što ste odlučili, kako vas usputni problemi ili lijenost ne bi odvukla od cilja. Odnos između vas i bliske osobe moglo bi uzdrmati pitanje financija. Bit će to buran mjesec za vas, pokušajte se opustiti barem vikendom kako biste se riješili nagomilanog stresa.

Ribe
Rujan donosi povoljno razdoblje za kupnju nekretnina i drugih materijalnih stvari veće vrijednosti. Slobodno si priuštite veći materijalni užitak ukoliko imate mogućnosti. Odnosi s bližnjima bit će odlični i konstantna druženja popravit će i neke stare razmirice. Slobodne Ribe mogle bi baš u ovom razdoblju pronaći drugu polovicu, a one u duljim vezama očekuje ponovno buđenje stare strasti. Zdravlje vam je izvrsno.

Ovan
Mars, kao poznati vladar vašeg znaka utjecat će na izraženu strast za ostvarivanjem većih prihoda, koja će biti toliko izražena da ćete se potpunom koncentracijom na samo taj aspekt svog života, potpuno zaboraviti bližnje osobe i ljude do kojima vam je stalo. Dovoljno je da se samo malo potrudite na polju boljih odnosa s partnerom/icom i veza će biti bolja no ikad. Pripazite na prehranu, previše masne i začinjene hrane odrazit će se loše po vaš kardiovaskularni sustav.

Bik
Rujan definitivno nije razdoblje koje potiče društvenost Bika, naime predviđa se razdoblje samoće za koju ste većinom sami krivi zbog odbijanja poziva na različite oblike zabave i druženja. Žrtvovanje prijatelja radi posla te želje za provođenjem vremena nasamo, neće se povoljno odraziti na vaš život i psihološko stanje. Pripazite na svoje zdravlje jer bi ste mogli zbog smanjenog imuniteta uhvatiti teži oblik prehlade.

Blizanci
Vladavina, kretanje i razmještaj planeta u rujnu označit će posvećenost Blizanca obiteljskom životu. Ukoliko planirate dijete ovo bi moglo biti idealno razdoblje, ali i ako želite obnoviti obiteljske odnose i organizirati obiteljsko okupljanje. Ovo je također razdoblje idealno za nove početke – dobro razmislite o vašim planovima i opcijama te promijenite svoj život na bolje jer sada je idealno vrijeme. Što se tiče vašeg zdravlja, pobrinite se da unosite više voća i povrća, osim što ćete se bolje osjećati, takva prehrana ojačat će vam oslabljeni imunitet.

Rak
Društveni život doživjet će vrhunac u rujnu, a novih prijatelja niste nikada imali više no sad. Obiteljski život i dom bit će vaša oaza mira i pojavit će se izražajna želja za preuređenjem prostora u kojemu živite. Pokušajte racionalno razmisliti o stvarnim potrebama i mogućnosti kako ne biste upali u tešku financijsku situaciju. Još jedan razlog je mogućnost nepredviđenih, velikih troškova koji će vam potpuno poljuljati predviđeni kućni budžet. Zdravlje će biti na zavidnom nivou, ali pokušajte se više kretati.

Lav
Rujan definitivno nije mjesec za Lavove uzimajući u obzir kako je ovo vrijeme u kojemu ćete biti društveniji i više aktivni na polju zabave zbog manje obaveza koje vas terete. Druga polovica rujna mogla bi označiti razdoblje lošijeg psihičkog stanja zbog pretjerane osjetljivosti na ljudska ponašanja, koja će vas dodatno frustrirati i nervirati. Bez obzira na navedeno pojavit će se jedna zaista vrijedna, iznenadna i velika prilika, koja bi mogla promijeniti vaš čitav život i budućnost. Što se tiče zdravlja, pokušajte unositi više vitamina i krenite s vježbanjem.

Djevica
Rujan vam donosi novu stranicu života, novi početak koji birate sami. Financijsko stanje je odlično, a oko sredine mjeseca možete čak očekivati i iznenadno povećanje vašeg budžeta. Pripazite kako ne biste uvidom u budžet počeli naglo trošiti i pobrinite se da raspodijelite iznos na stvarne potrebe. Problemi s partnerom mogli bi biti pojačani nakon sredine mjeseca, a kvalitetan razgovor mogao bi sve riješiti. Više se krećite i slobodno popodne iskoristite za boravak izvan četiri zida.

Vaga
Mjesec rujan Vagama donosi puno pretjerivanja na raznim poljima u želji za dokazivanjem i ostvarivanjem boljeg statusa u društvu. Kako ćete imati veće prihode moći ćete se priuštiti i veće investicije poput nove nekretnine, ali pažljivo ju izaberite. Drugi dio rujna Vagama donosi mnogo lijepih poznanstava i prilika da takva poznanstva prerastu u nešto više. Oni koji su već u vezi ili braku, neka računaju na poboljšanje odnosa s partnerom/icom, ali samo s obostranim ulaganjem u odnos. Razveselite se aktivnim vikend izletom u prirodu i napunite baterije.

Škorpion
U rujnu očekujte tenzije u ljubavnim odnosima s partnerom/icom. Izražena ljubomora partnera/ice osobe u znaku Škorpiona mogla bi zadati cijeli niz problema. Skoncentrirajte se da probleme riješite iz korijena, a ne površinski. Drugi dio rujna donosi smirenje situacije. Pokušajte se fokusirati na promjenu načina života koji vas je doveo u probleme i loše psihičko stanje. Pouzdajte se u prijatelje koji jasnije vide vašu trenutnu situaciju. Stres i ostale loše emocije izbacite boravkom u prirodi i opuštanjem uz kavu s pogledom na prirodu ili more.

Strijelac
Kombinacija planeta Venere i Jupitera označit će povoljno razdoblje za Strijelce. Druženja s prijateljima, poznanicima ili kolegama neće izostajati i činit će vas sretnima. Krajem mjeseca očekujte pozitivan zaokret u karijeri te ukoliko ste slobodni, pronalazak partnera/ice. Oko sredine mjeseca javit će vam se osoba koju ste poznavali u prošlosti, a o vama ovisi hoćete li pokušati obnoviti vašu povezanost. Ukoliko ne vježbate, pokušajte barem nekoliko minuta lagano vježbati unutar svoja četiri zida.

Jarac
Rujan donosi povoljno poslovno razdoblje za osobe rođene u znaku Jarca. Očekujte mnoge sitne, ali značajne poslovne promjene. Nemojte se prestrašiti i prihvatite poslovne izazove koji vam slijede. Za vaše postupke bit ćete nagrađeni od strane nadređenih. Prvi tjedan druge polovice mjeseca bit će teško razdoblje za vaš odnos s bližnjima. Distancirat ćete se i više ćete uživati u samostalnom provođenju slobodnog vremena što će vaši bližnji krivo shvatiti. Nastat će tenzije, a kako bi ih razriješili ostanite hladne glave i prilagodite se novonastaloj situaciji. Ako pušite, pokušajte prestati ili barem smanjite.

Komentari