Veliki mjesečni horoskop! Kakav nas studeni očekuje i koje to promjene dolaze?

1635
horoskop

Ovan

Kako vi ulazite u studeni, sunce i retrogradni Merkur nalaze se u Škorpionu. Otkrivate skrivene podatke i preispitujete važne financijske, osobne i intimne odnose.

Vaš vladar Mars nalazi se u Vagi, a Venera je u Strijelcu početkom mjeseca, ističući međunarodne veze, veze na daljinu ili potrebu za ravnotežom između slobode i sigurnosti u vezama. Vrhunac ovog procesa je 12. studenoga, donoseći ogromne izbore i zanimljive mogućnosti, od kojih barem jednu vrijedi istražiti. Sve dok ne kompromitirate svoje vrijednosti, na dobrom ste putu. Vjera u samog sebe će biti nagrađena.

Do kraja studenog proživljavati ćete intenzivna, transformativna i potpuno oslobađajuća razdoblja. Ovo su ujedno i posljednji dani Jupiterovog dugogodišnjeg putovanja kroz Strijelca, koji vam je proširio svijet i vidike i odveo vas na put otkrivanja veće istine. 24. studenoga Venera se susreće s Jupiterom dok se Mars protivi Uranu, donoseći neočekivane događaje i proboje. Zadržite svoju perspektivu i vidjet ćete sve koristi te konkretne situacije.

Prešli ste dug put u protekloj godini. Pazite na veliku sliku. Ovo je veliko ispražnjenje prije uskrsnuća i obnove 26. Razjasnite svoje ciljeve i ostanite ponizni dok koristite stečenu mudrost svojih iskustava. Oslobađate se i ovo je vaše putovanje do vrha.

Odlični dani: 8, 12, 18, 24
Izazovni dani: 5, 14, 24

Bik

U studenom ste u novom ciklusu odnosa, započinjete dublja otkrića i preispitivate odnose i događaje koji su se počeli odvijati još u listopadu.Život se razvija duboko, kao i vi i vaši odnosi. Svjesni ste svoje želje i potrebe za većom intimnošću, sigurnošću, podrškom i timskim radom i činite vrijedna otkrića. Držite kanale komunikacije otvorenima i možete doći do dubljeg razumijevanja.

12. studenog dolazite u središte pozornosti, uz sve manje slobodnog vremena. Nastaju unosne mogućnosti, odnosi se popravljaju i mijenjaju, a vi imate emocionalnu i financijsku podršku.

Kad Mars uđe u Škorpiona 18., partnerstva se zagrijavaju, a vi učite važne informacije koje vam daju novu perspektivu. Ipak, probajte sa velikim životnim odluka sačekati do 25. Do velikog proboja u financijskoj situaciji i / ili osobnom odnosu dolazi kada se Venera spoji s Jupiterom, a Mars se 24. studenoga usprotivi Uranu.

Ovo je vrhunac Jupiterovog dugogodišnjeg tranzita u Strijelcu koji je bio proces povratka moći – osobno, seksualno, financijski i intimno. Vjerujte da imate puno više dobiti nego izgubiti. Ovo je uskrsnuće u najboljem obliku. Utjelovite lekcije koje ste naučili u posljednjih godinu dana. Oslobođeni ste, a sljedeći mjesec označava potpuno novo putovanje.

Odlični dani: 8, 12, 24, 28
Izazovni dani: 5, 14, 24

Blizanci

Ulazite u studeni u procesu zacjeljenja. Vaš vladar Merkur retrogradan je i putuje sa suncem u Škorpionu, tako da je ovo prilika da preispitate svoje svakodnevne navike, zdravlje, rutine, posao i život, omogućujući vam svakodnevno iskustvo dubljeg ispunjenja i donošenje snažne transformacije. S Venerom u Strijelcu i Marsom u Vagi istaknuti su vaši kreativni, financijski, romantični i seksualni odnosi. Možete produbiti veze s timskim radom, slobodom, kompromisima i prostorom za rast.

12. studenog je vrijeme za pomicanje prema sebi, za odmor, razmišljanje i ponovno punjenje.  Sunce ulazi u Strijelca 22. studenog, dva dana kasnije Venera se susreće s Jupiterom, a Mars se suprotstavlja Uranu, donoseći neočekivane događaje i ogromne mogućnosti. Vjerujte da će vam ono što se dogodi otvoriti put za novi ciklus u vašim odnosima. Tijekom protekle godine Jupiter u Strijelcu proširio je vaše veze i uveo značajne osobe u vaš život. Pogledajte unatrag da vidite koliko ste stigli i kamo želite ići dalje.

26. se vaši odnosi produbljuju i prelaze na novu razinu. Sljedeći mjesec otvara posve novo poglavlje rasta. Njegujte veze koje su vam bitne i one će vam procvjetati i vratiti vam ih.

Odlični dani: 9, 13, 20, 24, 30
Izazovni dani: 5, 12, 25

Rak

Merkur je retrogradan dok ulazite u studeni i putujete sa suncem u Škorpionu, izvlačeći vas iz svoje zone udobnosti i pozivajući vas da volite i živite pametnije i dublje.

S Marsom u Vagi i Venerom u Strijelcu, nadamo se da ćete shvatiti koliko vas podržavaju obitelj, kolege, ljubavnici i život. Kakva god bila prošlost (možda djetinjstvo), u ovom trenu shvaćate svoju moć utjecaja na stvarnost mislima, riječima i djelima. Ostanite u sadašnjosti, svjesno se oslobađajte prošlosti i uživajte u svom životu (za koji tako naporno radite) svaki dan. Ovo je prilika da se ponovno povežete sa svojim unutarnjim djetetom i ponovno otkrijete što ljubav znači za vas.

12. studenog naglasak će biti na prijateljstvu, socijalnoj situaciji, vašim nadama i željama. Možete imati ono što želite ako ste iskreni prema sebi.  Sunce ulazi u Strijelca 22. studenog, a ovo je kraj Jupiterovog višegodišnjeg boravka u Strijelcu. Pogledajte što ste postigli, kako ste odrasli, što uzimate i što ostavljate iza sebe. Vaš novi život započinje mladim mjesecem Strijelca dvadeset šeste godine. Negujte to i svoje odnose i prigrlite pravu ljubav i obilje koji svakodnevno ulaze u vaš svijet.

Odlični dani: 8, 12, 13, 24, 25
Izazovni dani: 5, 14, 24

Lav

Rastete u osjećaju sigurnosti i pripadnosti, emocionalno kao i s obitelji i pronalazite osjećaj pripadnosti svijetu. No, trenutno retrogradni Merkur zahtijeva svjesno suočavanje s prošlošću, nesigurnostima, traumama u djetinjstvu i / ili bolnim iskustvima koja su oblikovala vaša očekivanja. Tada neće zasjeniti vašu sadašnjost i sve ono što se nada i cvijeta.

S Marsom u Vagi i Venerom u Strijelcu (približavajući se Jupiteru), u izuzetno ste kreativnoj fazi i postajete svjesni svojih pravih želja. Vjerujte u sebe i svoju kreativnu viziju i usudite se biti iskreni i srdačni.

Od 12. studenog dolazi do izražaja vaša profesionalna situacija. Što trebate da biste se osjećali cijenjeni, poštovani i prepoznati? Što vam je potrebno da se osjećate ugodno i samouvjereno? Ovdje se ne radi samo o uspjehu već i u vašoj autentičnosti.

Nakon 18., očekujte značajan proboj koji vam omogućuje da povratite osjećaj autonomije i sigurnosti. Ovo je vrhunac Jupiterovog dugogodišnjeg tranzita u Strijelcu, koji vas povezuje sa svojim unutarnjim djetetom i kreativnim potencijalom dok istražujete svoje srce, seksualnost i želje.

Odlični dani: 8, 11, 22, 24. 28
Izazovni dani: 5, 18, 24, 25

Djevica

Sa suncem u Škorpionu, studeni vas dovodi u novi komunikacijski ciklus, ali s vašim vladarem Merkurom koji je trenutno retrogradan, pregledavate razgovore iz prošlog mjeseca, spoznajete prethodno skrivene informacije i preispitujete nedavne izbore, odluke i vjerovanja.

Mars je u Vagi, a Venera u Strijelcu, što vam znači sigurnost. Svjesno otpuštajte ljutnje i percepcije i držite otvorene kanale komunikacije. Tada možete naučiti dublju istinu i donositi informirane odluke koje donose transformaciju.

12. studenoga otkriva se put koji je pred vama. Budite iskreni i možete dobiti značajnu sigurnost i slobodu u pregovorima. napokon prihvaćate neke istine i spremni ste krenuti naprijed s dubljim razumijevanjem nedavnih događaja.

Dvadeset četvrtog, Venera spaja Jupitera, a Mars se suprotstavlja Uranu, što donosi neke duboke spoznaje. Nešto što tražite je bliže domu nego što ste mislili i možda vam je čitavo vrijeme bilo pod nosom i samo čeka da to prepoznate.

26. studenog, mladi mjesec Strijelca otvara vam posve novo poglavlje. Osjećati ćete se sigurno i osjećati ćete pripadnost ovom svijetu.

Odlični dani: 8, 11, 13, 20, 24, 30
Izazovni dani: 5, 14, 24

Vaga

Sunce i retrogradni Merkur nalaze se u Škorpionu, a vi preispitujete nedavna zbivanja i važne osobne i financijske obveze. Tko vodi glavnu riječ u vašem životu? S Marsom u Vagi i vašom vladaricom Venerom u Strijelcu, to se svodi na jasnu, iskrenu komunikaciju o tome što želite za sebe i u svojim odnosima. Ovo započinje iskrenošću prema sebi o onome što cijenite. Od 12. studenoga, vraćate se na vozačevo sjedalo i radite izbor koji će na prvo mjesto staviti vas.

24. studenoga Venera se susreće s Jupiterom i Mars se protivi Uranu, donoseći neočekivane događaje u financijskoj situaciji i/ili odnosu i tražeći od vas temperamentnu reakciju. Ovo je kraj jednogodišnjeg tranzita Jupitera u Strijelcu. Odrasli ste u mudrosti i naučili ste koristiti svoj glas kao svjetionik. Ono što se događa otvara vam sasvim novi svijet otkrića i to bi mogao biti proboj kojem se nadate i molite.

Odlični dani: 8, 12, 24, 28
Izazovni dani: 5, 14, 24

Škorpion


Ova situacija je na vrhuncu kada se pun Mjesec poravnava 12. studenoga, otkrivajući odnose jedan na jedan. Priznajte svoje osjećaje i želje (posebno one skrivene), barem sebi. Jednom kada Mars uđe u Škorpiona 18. doseći ćete punu snagu i spremni ste napraviti konačne korake.

Tijekom prošle godine, raslo vam je samopoštovanje, emocionalno i financijsko blagostanje i svijest o tome što doista cijenite u svojim odnosima i u životu. Primjenite naučene lekcije. I zapamtite da vrijedite puno više nego mislite. Vaš integritet, velikodušnost i srce vaše su pravo bogatstvo i zaista neprocjenjivo.

Odlični dani: 12, 18, 24, 28
Izazovni dani: 5, 14, 24

Strijelac

Život se razvija iza kulisa dok ulazite u studeni. Sa Suncem i retrogradnim Merkurom u Škorpionu okrenite se sebi i promišljanju, meditaciji, samoći i uronite u svoje duhovno biće dok se pripremate za ponovno rođenje krajem mjeseca. Preobražavate se na nivou duše, postajete svjesni podsvjesnih misli, ideja, želja, strahova i opažanja.

Privlačite pažnju, uspostavljate veze koje vam mogu pomoći u jačanju ambicija i očitovanju vaših snova. Sve je još malo usporeno dok je Merkur retrogradan no situacija će biti puno jasnija kad Sunce bude u vašem znaku.

12. studenog istaknuti će biti vaše zdravlje, rad, svakodnevne rutine i život. Jedna prilika bi mogla biti sve čemu se nadate i još više, ali zahtijevati će promjene u stvarnom životu. Oslobodite se onoga što ne funkcionira i napredujte korak po korak.

Ako se slučajno pojave neki zdravstveni problemi shvatite ih kao signal da usporite.

Prošlu je godinu obilježio put samootkrivanja i rasta, proširujući vašu svijest, samosvijest, mudrost i spoznaju vašeg bezgraničnog potencijala. Prosinac donosi sasvim novo poglavlje otkrivanja vaše vrijednosti.

Odlični dani: 1, 8, 22, 24, 28
Izazovni dani: 5, 14, 24, 26

Jarac

Vaš društveni krug se širi s ulaskom u studeni, uvodeći vas u sasvim novi svijet mogućnosti za ostvarenje vaših snova. S Merkurom koji je trenutno retrogradan, otkrivaju se dublji slojeve priče koja se počela odvijati u listopadu. Krećite se polako dok Merkur ne bude izravan i izbjegavajte žuriti sa zaključcima. Također, ako je bilo nesporazuma, sada ih možete riješiti. Dajte si vremena da se situacije zacijele, evoluiraju i oslobodite se svih ljutnji.

S Marsom u Vagi i Venerom u Strijelcu zagrijava se profesionalna situacija. Tražiti će diplomaciju, ali ne bojte se zalagati se za sebe kad je to potrebno i imati vjeru u svoju najsjajniju viziju.

Predstavlja vam se ogroman izbor, čije posljedice možete vidjeti tek kasnije. Ali vjerujte svojoj intuiciji – i vjerujte u sebe i svoje sposobnosti. Uvijek će biti negativaca, ali ako se ne bojite neuspjeha, mogli biste iznenaditi čak i sebe postignutim.

Nakon 20. povucite se malo unutra, istražite svoju dušu i razmislite o prošloj godini i  gdje želite ići sljedeće. Prošla godina je testirala vašu vjeru. Kada Venera uđe u Jarca 25. studenoga, a Jupiter sljedeći mjesec uđe u vaš znak, vaša se vjera i nagrađuje.

Što god sanjali, svemir je za vas sanjao veće i bolje. Otvorite se svemu dobrome što nakon 26. ulazi u vaš život.

Odlični dani: 8, 12, 25, 28, 30
Izazovni dani: 1, 5, 14, 22, 24

Vodenjak

U studenom ste u novom profesionalnom ciklusu. S retrogradnim Merkurom u fazi ste ponovnog vrednovanja svojih ambicija, profesionalne situacije i nedavnih razvoja i učenja dubljih potencijala u situacijama. Moguće su čak i druge šanse za nešto što ste mislili da je propuštena prilika.

Možete putovati, istraživati ​​rad na daljinu, odseliti, razmišljati o visokom obrazovanju ili se baviti imigracijskim ili pravnim stvarima i birokracijom. Vaš se društveni život i krug šire, donose uzbudljive i primamljive veze. Ipak, polako se krećite dok istražujete svoje mogućnosti dok je Merkur retrogradan.

Iskorjenite bilo kakve nesigurnosti koje sprečavaju vaš napredak dok hrabro koračate prema svojim ciljevima. Što trebate da biste bili sigurni (emocionalno i financijski) i samouvjereno? Ostanite prizemni i ponizni i možete oživjeti (profesionalnu) situaciju uz produbljivanje osjećaja sigurnosti.

Ovo je početak kraja Jupiterovog dugogodišnjeg putovanja u Strijelcu, koji je proširio vaš društveni krug i zajednicu. Kako se Venera spaja s Jupiterom i Mars se suprotstavlja Uranu 24. studenog, vaš se svijet širi i donosi temeljne promjene. Snovi se ostvaruju, a iluzije se raspadaju.

Odlični dani: 1, 8, 12, 24, 28, 30
Izazovni dani: 5, 14, 24

Ribe

Sunce i retrogradni Merkur nalaze se u Škorpionu dok ulazite u studeni i krećete na put zavojitim cestama, preispitujući uvjerenja, ideale i ono što ste mislili da znate. To je proces ponovnog otkrivanja vjere u sebe i u veću snagu koja vas održava kroz životne uspone i padove. Na najvišoj razini, ovo je duhovno putovanje. Najpametniji su oni koji kažu da ne znaju. Budite skromni i otvoreni i prihvatite postupak istraživanja. Tek tada možete izbjeći zamke i biti vođeni.

Intimna veza se razvija duboko i postoje ogromne mogućnosti za proširivanje vaše karijere. Prepustite se procesu, klonite se borbi za vlast koje se odvijaju u pozadini i možete vratiti ravnotežu snaga.

Saznajete informacije i otkrivate put koji je pred vama. Dok je Merkur retrogradan, polako se krećite dok istražujete svoje mogućnosti i proširite svoju viziju onoga što mislite da je moguće. Ovo je prilika za pregovaranje o financijskim obvezama, tako da vam nude veću slobodu i sigurnost.

Tijekom protekle godine, Jupiter u Strijelcu proširio je vaše ambicije i realizaciju vašeg potencijala. 24. studenoga Venera spaja Jupiter, a Mars se suprotstavlja Uranu, donoseći (možda jednom u životu) mogućnosti za premještanje stvari na potpuno novi nivo.

Pogledajte unatrag da vidite koliko ste postigli tijekom prošle godine. Prepoznaju se vaši talenti i genijalnost, ali to se ne odnosi samo na vaš uspjeh. Imajte više vjere u sebe dok postižete uspjeh s kojim se možete ponositi.

Odlični dani: 1, 8, 12, 13, 24, 28
Izazovni dani: 5, 14, 24, 26

Komentari