Veliki ljubavni horoskop za srpanj – Ovan, Bik, Blizanci, Rak, Lav

Pripremite se! Stiže razdoblje nestabilnosti, svađa i žustrih promjena

2443

Srpanj donosi mnogo napetih situacija zbog raznih astroloških aspekata koje će se u tom razdoblju aktivirati. Takav astrološki sklop situacija može rezultirati u samo dva smjera. Prvi smjer upućuje na borbu s tvrdoglavosti, neaktivnosti i ne izlaska iz komfort zone. Drugi pak smjer upućuje na vrlo jasnom potrebom za velikom i korjenitom promjenom. Ova dva smjera upravo zato što su istodobno prisutna, vrlo je vjerojatno da ćete biti razapeti u sredini između snage i volje te ega i sigurnosti. S druge strane ovo je razdoblje pogodno za procjenu, plan promjene i reorganizaciju u privatnom, ali i poslovnom smislu. U nastavku pročitajte veliki horoskop za mjesec srpanj za osobe rođene u znaku Ovna, Bika, Blizanca, Raka i Lava.

OVAN
Stiže povoljno vrijeme za aktivnosti na ljubavnom planu, ali pripazite da vas ne obeshrabre početni nesporazumi, svađe oko vjernosti i posvećivanja pažnje na početku srpnja. Bit ćete skloni flertu apsolutno sa svima i bit ćete u središtu pozornosti. Svedite flert na prihvatljivu razinu jer biste u suprotnom mogli stvoriti u drugim osobama osjećaj zaljubljenosti iako su te osobe za vas samo prijatelji ili poznanici.

BIK
Srpanj je za Bikove turbulentan mjesec. U ovom razdoblju koje slijedi razmislit ćete o odlukama koje trenutno donosite te u kojem smjeru želite nastaviti svoj život. Razmislite tko je teret i tko ne zaslužuje biti u vašoj blizini, a koje osobe zaslužuju biti u blizini. U prvoj polovici srpnja očekujte svađe. Razlog mogu biti pomiješani osjećaji, odnosno ne prepoznavanje onoga što zapravo želite u svom životu. Druga polovica donosi stabilizaciju i harmoniju. Vratit će vam se optimizam i bit ćete sretni.

BLIZANCI
U prvoj polovici srpnja očekujte izraženu kontradiktornost zbog koje vaš ljubavni život može patiti. Vaša voljena osoba pokušat će vam pomoći podržati vas i podignuti samopouzdanje, ali vi ćete biti previše zaokupljeni osjećaj nezadovoljstva koje se duboko ukorijenilo u vama. Druga polovica mjeseca nosi povoljnije i kvalitetnije ljubavno razdoblje. Pred vama će biti strastven, senzualan i intenzivan period. Pravo vrijeme da iznenadite voljenu osobu romantičnim vikendom ili večerom.

RAK
Stiže period napetosti, rasprava, svađa i tvrdoglavosti. Ponovo možda ćete uspjeti naći ono izgubljeno i izboriti se za sebe, definirati što želite i krenuti ka osvajanju cilja. Voljena osoba možda će ipak imati drukčije ideje. Zlatna sredina bit će gotovo nedostižna. Pripazite na postupke, mogli biste imati izraženu želju za povratak bivšima ili za tajnu vezu. Ovo je svakako povoljnije i naklonjenije razdoblje za one Rakove koji traže ljubav ili upravo ulaze u brak.

LAV
Pripremite se na period ispunjen raspravama i sukobima s partnerima. Budite prilagodljiviji i  otvoreniji inače nećete moći uspostaviti ravnotežu. Najveći neprijatelj ljubavnom životu bit će vaš ego. Razmislite o situaciji u vašem privatnom i ljubavnom životu. Nemojte očajavati, prisjetite se temeljnih vrijednosti koje tražite i možda potražite utjehu u prijašnjim vezama ili s nekime na daljinu. Nakon sredine srpnja osjećat ćete se bolje, ali biste mogli biti previše sebični, netolerantni i nezainteresirani za potrebe vaših partnera. Potrudite se staviti u kožu partnera.

Komentari