Veliki ljubavni horoskop – Djevica, Vaga, Škorpion, Strijelac i Ribe

1940

Druga polovica srpnja donosi mnogo napetih situacija zbog raznih astroloških aspekata koje će se u tom razdoblju aktivirati. Takav astrološki sklop situacija može rezultirati u samo dva smjera. Prvi smjer upućuje na borbu s tvrdoglavosti, neaktivnosti i ne izlaska iz komfort zone. Drugi pak smjer upućuje na vrlo jasnom potrebom za velikom i korjenitom promjenom. Ova dva smjera upravo zato što su istodobno prisutna, vrlo je vjerojatno da ćete biti razapeti u sredini između snage i volje te ega i sigurnosti. S druge strane ovo je razdoblje pogodno za procjenu, plan promjene i reorganizaciju u privatnom, ali i poslovnom smislu. U nastavku pročitajte veliki horoskop za drugi dio mjeseca srpanja za osobe rođene u znaku Djevice, Vage, Škorpiona, Strijelca i Ribe.

Djevica
Pripazite jer biste mogli biti previše sumnjičavi i brbljivi te biste tako mogli povrijediti voljenu osobu. Ne biste trebali vjerovati pretpostavkama i na temelju njih prosuđivati – ostavite se mišljenja kako sve znate. Ako niste u vezi i želite osvojiti pažnju neke osobe, neće vam biti lako. Prihvatite činjenicu da za neke stvari treba vremena i da je moguće da si odmažete gurajući ih na silu.

Vaga
Odnos s voljenom osobom može postati vrlo neugodno napet i podijeliti će se vrlo teške riječi koje će ostaviti posljedice na vaš odnos. Oklijevat ćete oko donošenja zajedničkih odluka, pogotovo ako se radi o temama u vezi s financijskim sredstvima. Kako bi popravili odnos uložite energiju u buđenje strasti, ili provedite više vremena radeći stvari koje vas oboje veoma vesele. Za one koji nisu u vezi, bolje je da svoju energiju usmjere ka uživanju u čarima ljeta.

Škorpion
Srpanj je mjesec pun romantike i sjajnog raspoloženja za jedan dio Škorpiona, dok će ostali biti u zoni napetosti u kojoj može doći do svađa i nesporazuma. Moguće je da se ne možete dogovoriti sami sa sobom ili niste zadovoljni gledajući s financijskog aspekta. Rješenje je da se prilagodite i potrudite problem gledati očima voljene osobe. Nemojte biti previše opterećeni što partner/ica radi kada vas nema u blizini i više se posvetite vlastitom životu i iskorištavanju svih prilika koje vam se nude.

Strijelac
U vašem životu tijekom srpnja ništa neće ići kako biste vi to željeli. Napetost će rasti, oni koji žele ući u vezu imat će velikih poteškoća pa je bolje biti strpljiv i pustiti da vrijeme napravi svoje. Osobe rođene u znaku Strijelca, a koje su u vezi mogle bi biti brzog jezika zato bolje pripazite i pažljivo izaberite riječi. Važno je i da u ovom razdoblju dopustite dominaciju vašeg partnera/ice kako ne biste previše pogriješili. Najvjerojatnije ćete se susresti s problemima vezanim za duboko ukorijenjenu životnu filozofiju koja će vas podijeliti u odlukama.

Ribe
Srpanj Ribama donosi veliki stres, žustre rasprave i odvojenost od druge polovice. Glavne teme mogle bi biti vezane uz financije i osjećaj manje vrijednosti. Pripazite na vaš odnos prema partneru koji je postao previše hladan i prije se posvetite buđenju stare ljubavi i uvažavanju partnerovog mišljenja. Izbjegavajte misliti kako sve znate, ponekad je bitno sagledati stvari s partnerovog kuta. Izlazak iz ove burne faze očekujte zadnji tjedan u srpnju i početak kolovoza.

Komentari