Veliki godišnji horoskop – Vaga, Škorpion, Strijelac

355

Sveukupno 2018. nije bila pozitivna godina gledamo li horoskopska predviđanja, međutim 2019. šalje pozitivne vibracije i daje priliku svim znakovima. Zbog Jupitera u svom znaku Strijelcu, zaista s puno vjere i optimizma možemo očekivati odvijanje ove godine. U prva tri mjeseca mogu se očekivati problemi koje će izazvati kretanje Urana i Plutona. Proces promjena u privatnom i poslovnom životu počet će već u prvim tjednima.

Ljubav 
Zbog dobrog položaja Jupitera prema znaku Lava koji je polje ljubavi, bit će nam olakšan pronalazak srodne duše ili ako već imate partnera, očekujte odličan period odnosa.  Optimizam će zračiti cijelom godinom i upravo u takvom ozračju sve probleme uz malo volje, moći ćete vrlo lako riješiti.

Posao 
Na poslovnom planu vlada Saturn koji se također nalazi u svom sjedištu, znaku Jarca. Osim Jarcu, ovaj položaj odgovarat će Biku, Lavu, Škorpionu i Ribama. Naravno, potrebno je biti ustrajan u željama i ne posustati pred poteškoćama koje vam se nađu na putu, a karakteristične su za zaštitni znak Jarca.

Zdravlje 
Na zdravlje naročito trebaju pripaziti Jarci, a promjena načina života koji uključuje konzumiranje kvalitetnije prehrane i povećanje opsega aktivnosti, preporučuje se i ostalim znakovima horoskopa.

Vaga

LJUBAV
Mir u osobnim odnosima učvrstit će se tijekom godine. Bit ćete sabraniji i gledat ćete bistrije prema svemu što vam dolazi u susret pa ćete tako uspjeti osjećati više zadovoljstva u privatnom životu. Upoznat ćete neke nove osobe, a moguće je i da će ova godina biti pogodna za upoznavanje životnog partnera.

POSAO
Poslova će biti, ali oni vam u ovoj godini neće biti prioritet. Više energije trošit ćete na privatnom polju, oko kuće, doma i ostalih područja. Onima kojima to nije glavna tema, potrošit će većinu svog vremena kako bi priveli kraju tečaj, ili samostalno učenje. Na radnom mjestu u početku godine moglo bi biti kaotično, ali ne brinite s dolaskom ljepšeg vremena otvorit će se neke bolje poslovne prilike.

ZDRAVLJE
Nestabilan položaj Jarca i Raka imat će veliki utjecaj na gubitak ravnoteže i životnog kolosjeka. Radite ono što vam odgovara i često boravite u prirodi te na svježem zraku.

Škorpion

LJUBAV
Prošle godine osjetili ste najavu promjene u osobnim odnosima, koja će se ove godine i narednih nekoliko godina početi ostvarivati. Na vama je da prihvatite novi pristup promjenama i da odolite naletima neočekivanih istupa druge strane i ne baš tako pozitivnim iznenađenjima. 2019. godina samcima nosi neočekivan romantični susret.

POSAO
Ove godine moguće su dobre financijske prilike, a riječ je o zaradi koja dolazi od vašeg truda. Koji god posao radili, vaši kontakti bit će od presudne važnosti za daljnji napredak u karijeri. Od vas će se u narednoj godini očekivati maksimalna odgovornost, a na vama je da obratite pozornost na svaku izgovorenu ili napisanu riječ.

ZDRAVLJE
Pripazite na nuspojave koje dolaze od stresa. Rekreirajte se i bavite se hobijima koji vas najviše usrećuju i rješavaju nagomilanog stresa. Sve ostalo je u redu.

Strijelac

LJUBAV
Jupiter u Strijelcu označit će razdoblje sreće i naklonjenosti zvijezda. Imat ćete osjećaj da su pred vam sva vrata otvorena pa i ona ljubavna. Odlično ćete se osjećati, a to će privući sve pozitivno nastrojene ljude u vašu okolinu. Zbog prevelike slobode i otvorenosti mogli biste povrijediti vama dragu osobu – budite diskretni.

POSAO
Premda ćete se veoma potruditi da budete otvoreni za sve opcije pred vama, financijske prilike u 2019. godini neće vas maziti. Pripazite da ne ulazite u riskantne troškove i orijentirajte se na trošenje u dobra i usluge koje će imati trajnu vrijednost.  Budite objektivni kod donošenja odluka i posla te prihvatite svaku mogućnost koja vam se nudi, ukoliko ćete s njom imati priliku za napredak na poslovnom planu. Od 3. mjeseca, pa sve do kraja godine, mogući su neočekivani i nagli obrati na radnom mjestu.

ZDRAVLJE
Tijelo traži veliku promjenu životnih navika. Ukoliko se potrudite izdržati 3 mjeseca pod novim režimom – vjerujte zvijezdama, tijelo će vas višestruko nagraditi.  

Komentari