Veliki godišnji horoskop – Ovan, Bik, Blizanci

654
horoskop

2018. sveukupno nije bila pozitivna godina gledamo li horoskopska predviđanja, međutim 2019. šalje pozitivne vibracije i daje priliku svim znakovima. Zbog Jupitera u svom znaku Strijelcu, zaista s puno vjere i optimizma možemo očekivati odvijanje ove godine. U prva tri mjeseca mogu se očekivati problemi koje će praviti kretnje Urana i Plutona. Proces promjena u privatnom i poslovnom životu počet će već u prvim tjednima.

Ljubav
Zbog dobrog položaja Jupitera prema znaku Lava koji je polje ljubavi, bit će nam olakšan pronalazak srodne duše ili ako već imate partnera, očekujte odličan period odnosa.  Optimizam će zračiti cijelom godinom i upravo u takvom ozračju sve probleme uz malo volje, moći ćete vrlo lako riješiti.

Posao
Na poslovnom planu vlada Saturn koji se također nalazi u svom sjedištu, znaku Jarca. Osim Jarcu, ovaj položaj odgovarat će Biku, Lavu, Škorpionu i Ribama. Naravno, potrebno je biti ustrajan u željama i ne posustati pred poteškoćama koje vam se nađu na putu, a karakteristične su za zaštitni znak Jarca.

Zdravlje
Na zdravlje naročito trebaju pripaziti Jarci, a promjena načina života koji uključuje konzumiranje kvalitetnije prehrane i povećanje opsega aktivnosti, preporučuje se i ostalim znakovima horoskopa.

OVAN

Ljubav
U prvom dijelu godine očekujte napete odnose u obitelji i s partnerom. Budite spremni na borbu kako bi zadržali osobe koje volite. Ignoriranje manjih problema moglo bi dovesti do problema kotrljajuće snježne lopte, koja će na samom dnu završiti veća nego što ste zamišljali. Ostatak godine obilježit će mirnije razdoblje.

Posao
Ovnovima se savjetuje da svoj novac sačuvaju za sredinu godine kada će biti odlično razdoblje za veća ulaganja. 2019. godina za vas označit će odlično razdoblje u kojemu ćete doživjeti veću pozitivnu promjenu na poslovnom planu. To može značiti da je vrijeme za unaprjeđenje, skok u karijeri ili čak daljnje razvijanje poslovnih ideja i planova.

Zdravlje
Ovnove čeka zdrava godina, iskoristite ju kako biste izvježbali tijelo i duh i spremili se na nedaće koje vas mogu dočekati u sljedećoj godini. Pravo je vrijeme da krenete vježbati i iskušate sport o kojemu ste dugo razmišljali. Ako vam je potreban poticaj, pronađite si trening partnera koji će vam pomoći da se međusobno potičete na aktivnost.

BIK

Ljubav
U ovoj godini imat ćete jaku podršku bližnjih osoba poput prijatelja, partnera/ice ili nekoga iz obitelji. Vaša sposobnost kvalitetnog razgovora s partnerom/icom omogućit će vam da izađete iz sitnih razmirica. Ako ste tek na početku vaze savjetuje se da ne žurite što prije u intimne odnose, već svakako bolje upoznajte drugu osobu.

Posao
Najveći neprijatelj Biku bit će on sam. Manjak samopouzdanja i krive prosudbe bit će kobne za nekoliko situacija koje ćete doživjeti. Skoncentrirajte se da realno sagledate situacije u koje ćete doći i odradite posao najbolje što znate. Od prvog do petog mjeseca očekujte najpovoljnije razdoblje za poslovni napredak.

Zdravlje
Za osobe rođene u znaku Bika ne postoje veliki izazovi, oni sve svoje izazove shvaćaju doslovno i potrude se da ih što bolje odrade. Iskoristite tu svoju moć i ove godine ako se nađete u situaciji u kojoj se potrebno boriti sa zdravljem. Krajnje je vrijeme da se odreknete nezdravih navika! Ne dozvolite da tvrdoglavi stav radi protiv vas.

Blizanci

Ljubav
Kada je riječ o ljubavnim odnosima iz vas izlazi nesigurnost koja vas sprječava da donosite realne i ispravne odluke. Ovo nije godina pogodna za velike odluke, ali sigurno ćete biti okupirani neprestanim razmišljanjima i vaganjima vaše veze s drugom osobom. Savjetuje se da vjerujete u ono što imate i nastavite razvijati odnos temeljen na međusobnim ustupcima.

Posao
Početak 2019. obilježit će burno razdoblje na poslovnom planu. Nećete se slagati s kolegama i kolegicama te će vam pokušati oduzeti zasluge. Ostanite jaki i nemojte se ustručavati pohvaliti za posao za koji ste se zaista potrudili. Razmišljajte pametno i zauzmite se za sebe. Drugi dio godine bit će nepredvidiv i zahtjevan, ali vas očekuje veliki profesionalni napredak u studenom ili prosincu.

Zdravlje
U zdravlju će biti uspona i padova. Ne odlažite stvari koje morate napraviti do posljednjeg trenutka. Redoviti pregledi spasit će vas od mogućih teških posljedica. Svoju situaciju podijelite s osobama koje su vam bliske, one će vam pomoći.

Komentari