Top 4 najstrastvenija horoskopska znaka

175

Horoskopski znakovi otkrivaju nam mnoge crte ličnosti osoba rođenih u znaku jednog od njih, pa tako i tko je nastrastveniji znak. Bilo da tražite nekoga kako bi začinio vaš ljubavni život ili jednostavno želite znati koji se horoskopski znakovi smatraju najboljim i najvatrenijim ljubavnicima, nastavite čitati.

Škorpion

Škorpion je daleko najvatreniji i najzagonetniji znak horoskopa. Ako se prepustite plamenovima strasti  Škorpiona, pazite se da se ne opečete. Svoje naume čuva i dijeli samo s najbližima. Sa svime što smo rekli mislit ćete kako je škorpion vatreni znak, ali baš naprotiv on je vodeni, što i nije iznenađujuće. S njime ćete ili plivati ili potonuti.

Riba

Ribe se smatraju sramežljivim horoskopskim znakom. Vole osjećati dodatnu pažnju voljenih osoba, ali tu istu pažnju neće posvetiti vama zauzvrat. Suprotno od toga, kada se preselimo na polje strasti, Ribe su tu na svom terenu. Za njih je tjelesno pokazivanje ljubavi puno bitnije.

Lav

Lavovi su strastveni u svojim odnosima, ali i u bilo kojoj ideji koja im se sviđa. Za lava sve mora biti najbolje, čak i partner. Oni vole strast i entuzijazam te ostavljaju svoje partnere uvijek u želji za još. Voljeti Lava znači staviti se u podređeni položaj u bilo koje doba.

Vaga

Diplomatski znak strasti. Osobe rođene u ovom znaku vole balans na svim poljima. Vole davati, ali upravo zbog svoje diplomatske naravi, to čine jer vjeruju kako će im se isto i vratiti. Vage su istodobno strastvene i romantične kada je riječ o ljubavi. Osvojit će vas dugim šetnjama na plaži, večerama sa svijećama i darovima. Ako želite istodobno mirnu i strastvenu osobu koja će konstantno obraćati pažnju na vas, Vaga je pravi izbor.

Komentari