Tjedni horoskop: Vage, Škorpione i Vodenjake prati sreća, Ovnu u život ulaze novi ljudi…

792

Ovan (21.3. – 20.4.)

LJUBAV: U vaš život ulaze novi ljudi. Veze iz prošlosti nisu sasvim prekinute, moguće su svađe, podmetanja i rasprave u kojima možete izvući deblji kraj. Ne naglite, obuzdajte svoju ovnovsku prirodu, pazite što izgovarate. Premda vam je to teško, potrudite se biti taktični.
KARIJERA: Sanjate o nekom drugom, boljem poslu. Čuvajte se grubog ateriranja na zemlju. Zamisli su jedno, a stvarnost nešto drugo. Samo dovoljno realni i strpljivi mogu očekivati rezultate. Ovan i strpljenje? Teško spojivo, ali potrudite se.
ZDRAVLJE&SAVJET: U odnosu sa šefovima pomaže diplomacija.

Bik (21.4. – 21.5.)

LJUBAV: Jedno su priče, slobodni ste dodavati ili oduzimati po potrebi, sve za dobru reklamu i dobro društvo. Pred vama su uzbudljivi dani, bit će vam zabavno kao i onima s kojima se družite.
KARIJERA: Ako osjećate da se ne možete nositi s visokim radnim ritmom, smisilite način kako se zaštiti. Sami ste sebi najbolji odvjetnik. Nastojte sačuvati hladnu glavu, ne doživljavajte poslovne probleme osobno.
ZDRAVLJE&SAVJET: Budite umjereni.

Blizanci (21.5. – 20.6.)

LJUBAV: Zainteresirat će vas jedna ugledna osoba, no budite iskreni, privlači li vas ona ili njezin društveni status. Kako god, osjećate nemir, ne znate trebate li poslušati razum ili se prepustiti osjećajima. Slušajte razum.
KARIJERA: U kojem god poslu, vi ste dinamo, pokretač, bez obzira koliko je zahtjevno, naporno, stresno. Imate nepresušne zalihe. U ovome tjednu svaki je vaš potez dobar, značajan i blagotvoran za vašu reputaciju.
ZDRAVLJE&SAVJET: Čuvajte se stresnih situacija

Rak (21.6. – 20.7.)

LJUBAV: Jedno neočekivano druženje razbistrit će vam sliku o sebi samima. Tko zna, možda će to biti susret na kavi, neko neobavezno druženje, pripremite se na sve opcije. Pazite na vam ne promaknu detalji koji puno otkrivaju. 
KARIJERA:  Hvalisavci vas nerviraju, ali im to nemojte pokazati. Svjesno vas provociraju, baš zato suzdržite se od komentara. Sve će s vremenom doći na svoje.
ZDRAVLJE&SAVJET: Meditirajte.

Lav (21.7. – 21.8.)

LJUBAV: Stalo vam je do jedne osobe i rado bi joj to pokazali, ali se sve urotilo da se to ne dogodi. Nestrpljivi ste, želite osloboditi svoje zatomljene emocije, no druga strana neće regirati onako kako vi to očekujete. Budite strpljivi. Sve u svoje vrijeme.
KARIJERA: Možda vas iznenadi jedan neobičan poslovni prijedlog, moguće vam šef predloži suradnju kakvoj se niste nadali. Nakon prvotnog čuđenja, shvatit ćete da se radi o poslovnoj prilici koju ne bi trebalo propustiti.
ZDRAVLJE&SAVJET: Ne upuštajte se u isprazne razgovore koji vam troše energiiju.

Djevica (22.8. – 22.9.)

LJUBAV: Odlučili ste izaći iz sigurne zone, intenzivnije se družiti, širiti krug prijatelja i tako možda upoznati novu ljubav. Oni u vezama više će vremena provoditi u društvu prijatelja, nego li s voljenom osobom. Je li to bijeg od monotonije ili vaša ljubav blijedi?
KARIJERA: Vaša je letvica uvijek visoko postavljena. Dobro je dok drugi mogu ispunjavati vaše visoke kriterije, no pitanje je mogu li izdržati na duge staze. Zasad stvari funkcioniraju, osim kada je u pitanju vaš nadređeni. Budite tolerantni i spremni na kompromise, inače neće izaći na dobro.
ZDRAVLJE&SAVJET: Hitno vam treba odmor.

Vaga (23.9. – 22.10.)

LJUBAV: Udaljavate se od voljene osobe. Ili ste u fazi ljubavnog otriježnjenja ili pak trebate vrijeme za sebe. Predahnite, nastojte se zabaviti, družiti bez obaveza. Sve će doći na svoje mjesto, baš kako i treba biti.
KARIJERA: Već ste naučili lekciju. Uspješno balansirate. Dobro znate kada nešto treba prešutjeti, a kada reći glasno. Vjerujte svojoj intuiciji i nećete pogriješiti. Neke od vas čeka ugodno poslovno putovanje.

ZDRAVLJE&SAVJET: Više boravite u prirodi

Škorpion (23.10. – 22.11.)

LJUBAV: Bit će ovo lijep ljubavni tjedan. Ako ste u vezi, uživat ćete u zajedničkim trenucima. Slobodni neće mirovati. Dobro ste raspoloženi, osobito za druženja, izlaske, nova poznanstva. Netko jedva čeka da vam se približi.
KARIJERA: Iako ste zatrpani poslom, radna atmosfera je poticajana. Stižete na sve, ništa vam nije teško, kolege vam se dive. Takav visoki radni ritam donosi rezultate. Uživajte u plodovima svoga rada.

ZDRAVLJE&SAVJET: Dosta je bilo izgovora, krenite u teretanu.

Strijelac (22.11. – 21.12.)

LJUBAV: Monogo vam toga odvlači pažnju, ljubavni život nije vam u fokusu. Vaš se partner s pravom osjeća zapostavljeno. Možda ga uvjerite u suprotno nekim znakom pažnje, a možda i ne. Ako ste slobodni, zabava je zajamčena. Kao i uvijek, gledate da iz onga što vas zabavlja imate i koristi.  
KARIJERA: Netko vas na poslu pokušava nadgledati, ali vas to ne zamara. Slijedite svoj glas i iz poslovne situacije izvucite najbolje za sebe. Uvijek želite naučite više, a to vam u poslu daje veliku prednost.
ZDRAVLJE&SAVJET: Fokusirajte se.

Jarac (22.12. – 20.1.)

LJUBAV: Morate se opustiti. Želite više nego što je u ovome trenutku realno moguće. Kada prestanete inzistirati, situacija će se razvijati upravo kako vi želite. Stanite na loptu i pustite da vrijeme odradi svoje. Ne brinite, sve će biti dobro.
KARIJERA: Shvatili ste da ne trebate baš sve podrediti poslu. Mirniji ste, radite kako vam odgovara. Draže vam je solirati jer ste se dosada nebrojeno puta razočarali u kolege. Neka tako i ostane.
ZDRAVLJE&SAVJET: Hitno vam treba jedno lijepo putovanje.

Vodenjak (21.1. – 19.2.)

LJUBAV: Konačno ste spremni pustiti da vam se netko približi. Možda se i zaljubite. Druga strana neće lako odustati, netko vas želi i razumije više nego što možete i zamisliti. Prepustite se ljubavi.
KARIJERA: Zatrpani ste poslom. Nema vam druge, riješite zaostatke. Nitko to ne može odraditi umjesto vas. Neki od vas su na poslovnoj prekretnici. Hrabro krenite u nešto novo. 

ZDRAVLJE&SAVJET: Boravite više u prirodi..

Ribe (20.2. – 20.3.)

LJUBAV: Očekuje vas ljubavna bonaca. Ako između vas i parnera ima nesuglasica, idealno je vrijeme za njihovo rješavanje. Konačno možete otvoreno razgovarati i povjeriti se jedno drugome. Samci priželjkuju i traže ozbiljnu vezu.
KARIJERA: Na poslu je prilično napeto. Ipak, dobro se nosite s visokim očekivanjima nadređenih, plivate kao riba vodi. Nastavite tako. Nemate razloga za brigu.
ZDRAVLJE&SAVJET: Čuvjate se viroza. 

NAJSRETNIJI ZNAKOVI OVAJ TJEDAN: Vodenjak, Škorpion, Vaga

Komentari