Tjedni horoskop! Što nas čeka od ponedjeljka 18. svibnja?

1154

Ovan

Dok se samopouzdano Sunce kreće kroz vašu treću kuću komunikacije od 20. svibnja do 20. lipnja, nemojte se iznenaditi ako vam je pretinac elektroničke pošte preopterećen, telefon vam se razbuktao i na popisu imate više zadataka nego što ih sami možete obaviti. Ovo je naporno i frenetično, ali i potencijalno energično vremensko razdoblje u kojem ćete dobro postaviti granice i izdvojiti trenutke za sebe.

I oko 22. svibnja, mladi mjesec pada u istu zonu, omogućujući vam da postavite snažne namjere vezane uz vaše svakodnevne obaveze i način na koji komunicirate s onima iz vašeg neposrednog okruženja. Istog dana, komunikator Merkur i romantična Venera spajaju se  što će vam olakšati prepoznavanje svojih najiskrenijih emocija. Moći ćete napokon podijeliti kako se stvarno osjećate.

Bik

Ovaj je tjedan prepun prilika za istraživanje i bolje razumijevanje onoga što vam nudi osjećaj samopouzdanja i sigurnosti, a zatim definiranje osnažujuće, uzbudljive vizije budućnosti. Fokusirati ćete se na financijske detalje i osjetit ćete nadahnuće da promijenite način na koji postupate sa svojim novcem oko 22. svibnja kada mladi mjesec padne u vašu drugu kuću prihoda.

Istog dana komunikator Merkur i društvena Venera udružuju se u toj zoni, tražeći od vas da prikupite informacije povezane s vašim planom igre, kao i da ih podijelite s prijateljima i kolegama. Animirani, osvjetljavajući razgovori mogli bi vam pomoći da se još više uvjerite u svoj put naprijed.

Blizanci

Mogli biste se osjećati barem malo više kao da vam je cijeli svijet na dlanu, dok se krećemo kroz vašu sezonu, a samopouzdano sunce kreće kroz vaš znak od 20. svibnja do 20. lipnja. U najmanju ruku osjetit ćete se više u skladu općom vibracijom trenutka i vašom sposobnošću da izrazite ono što želite postići.

Gledajte 22. svibnja kao izuzetan dan, jer vam je mladi mjesec padao u znak, nudeći svoju godišnju priliku da ostvarite dugogodišnji san i napravite korak po korak plan za njegovo provođenje. Budući da će komunikator Merkur, vaš vladajući planet, biti s društvenom Venerom u vašem znaku istog dana, imat ćete bolju sposobnost iskorištavanja svojih najdubljih želja i elokventno podijeliti svoju namjeru.

Rak

Vi i vaš kolega možda biste bili u iskušenju da se previše bavite poslom 19. svibnja kada emocionalni mjesec u vašoj desetoj kući karijere formira napeto područje ekspanzivnog Jupitera u vašoj sedmoj kući partnerstva. Razlog: pretjerano ste optimistični u tome što možete postići kao tim. Malo odmjereniji pristup može vam biti jako koristan.

Otprilike 22. svibnja, kada je mladi mjesec u vašoj dvanaestoj kući duhovnosti, provedite vrijeme sami sa sobom, meditirajući ili na neki drugi način razmišljajući o onome što želite postići u narednim mjesecima. Ovo bi moglo biti vrijeme za odmor, ali to je ujedno i plodan trenutak za uvid u vaše najdublje potrebe i kako ćete ih moći zadovoljiti kroz razmišljanje, istraživanje i djelovanje.

Lav

Vaš obilan apetit za učenjem mogao bi se uskladiti s vašim poslom i odgovornostima 19. svibnja kada emocionalni mjesec u vašoj devetoj kući visokog obrazovanja formira napet kvadrat ekspanzivnog Jupitera u vašoj šestoj kući svakodnevne rutine.

Mogli biste provesti puno vremena planirajući neki novi tečaj, umjetnički projekt ili  putovanje, samo da otkrijete da niste imali priliku iskoristiti vrijeme za korisnu dnevnu šetnju ili pauzu. Pronalaženje bolje ravnoteže između sanjanja i činjenja koristiti će vam.

I od 20. svibnja do 20. lipnja samouvjereno sunce, vaš vladar, kreće kroz vašu jedanaestu kuću umrežavanja, podižući svoje želje da udružite snage s kolegama i prijateljima kako bi pridonijeli jednom projektu koji vam je blizak srcu. Prikupljanje sredstava ili podizanje svijesti o projektu, i to koristeći tehnologiju, moglo bi donijeti pobjednički rezultat.

Djevica

Morat ćete izaći iz svoje zone komfora i zakoračiti u središte pozornosti na poslu od 20. svibnja do 20. lipnja, dok se samouvjereno sunce kreće kroz vašu desetu kuću u karijeri. Možda ćete s kolegama podijeliti ambiciozan prijedlog ili s višim predstavnicima razgovarati o tome kako možete pridonijeti svom timu ili terenu na novi odvažni način.

I 22. svibnja, kada mladi mjesec padne u istu zonu, odvojite vrijeme za sanjarenje o tome kako bi mogao izgledati vaš krajnji profesionalni put. Iako ćete se htjeti pridržavati pragmatičnog pristupa – a to nije nužno lloše – ipak si ostavite malo mjesta za igru. Na taj ćete način moći jasnije shvatiti što želite manifestirati i kako do tamo doći, čineći još vjerojatnijim da ćete se približiti tom specifičnom cilju.

Vaga

Vaša želja za traženjem novih načina učenja bit će potaknuta od 20. svibnja do 20. lipnja, dok samouvjereno sunce kreće kroz vašu devetu kuću visokog obrazovanja. Bez obzira odlučite li se s prijateljem pohađati internetski tečaj crtanja ili se okušati u novom jeziku, oživljavanje vaše kreativnosti i društvenog duha sada može procvasti. Oduševit će vas i nova prilika da se sretnete i povežete s vama sličnim osobama.

I oko 22. svibnja, mladi mjesec u istoj zoni polaže vam temelj da postavite namjeru vezanu za širenjem svojih horizonata. Iako godišnji odmor možda neće biti u vašoj bliskoj budućnosti, možda biste uživali u dubinskom istraživanju odredišta iz snova. Na taj način, kada dođe vrijeme za rezervaciju, možete biti spremni.

Škorpion

Želja da podijelite duboko intimne trenutke sa svojim partnerom ili bliskom osobom, zasigurno će biti pojačana zahvaljujući samouvjerenom suncu koje se kreće kroz vašu osmu kuću emocionalnih veza i seksualne intimnosti od 20. svibnja do 20. lipnja. Zauzvrat, bit ćete nestrpljivi kako biste smanjili tempo života i usredotočili se na kontakt i izražavanje svojih najiskrenijih osjećaja. To može dovesti do veće samosvijesti i emocionalne ispunjenosti.

I otprilike 22. svibnja, kada mladi mjesec padne u istu zonu, mogli biste osjetiti da je pravo vrijeme da meditirate i postavite smjelu namjeru vezanu za svoje najbliže odnose. Bilo da je povezano sa zajedničkim financijama ili kako se odnosite jedni s drugima i jačate uzajamnost, možete vjerovati svojoj intuiciji koja će vas sada voditi.

Strijelac

Imat ćete još više prilika za partnerstva s kolegama ili dragim prijateljima kako biste surađivali na projektima koji vas uzbuđuju dok samopouzdano sunce kreće kroz vašu sedmu kuću partnerstva od 20. svibnja do 20. lipnja. Otkrili biste da je lakše nego ikad vibrirati jedni od drugih i oslanjati se na međusobnu snagu, dok popunjavate praznine jedni drugima. Zauzvrat, bit ćete još spremniji da prijeđete ciljnu liniju u koji god pothvat zaronite – kao uspješno sinkroniziran tim.

I oko 22. svibnja, mladi mjesec pada u istu zonu, potičući vas da razmislite o načinima na koje želite da povežete partnerstva u svom životu na novu razinu. Osjećati se kao da ste jači kada vas podržavaju vaši drugi, najbliži prijatelji ili voljena osoba potpuno je prirodno i vrijedno ih je zagrliti.

Jarac

21. svibnja možete osjetiti da ste osjećajni i osjetljivi u želji za radosnim, laganim druženjem s voljenim osobama, kada emocionalni mjesec u vašoj petoj kući romantike u vašem znaku usklađuje s transformirajućim Plutonom. Ne ustručavajte se izraziti svoje potrebe.

Tada biste mogli razmisliti o izdvajanju vremena za razmišljanje o načinima na koji biste se mogli osjećati još uravnoteženijim i zadovoljnijim svojim redovitim rasporedom, oko 22. svibnja, kada mladi mjesec padne u vašu šestu kuću wellnessa i dnevne rutine.

Možda ćete se odlučiti za dodavanje dodatnih praksi samopregleda ili promijenite vremena kad se budite i odlazite u krevet kako biste imali kvalitetnijiodmor. Možete razraditi svoj plan vježbanja i naporne prehrane. Bilo kako bilo, poduzimanje koraka za poboljšanje i usmjeravanje vašeg pristupa brizi o sebi fizički i psihički može se sada isplatiti.

Vodenjak

Pronalaženje načina za uživanje u jednostavnim zadovoljstvima i izražavanje onoga što vam je pri srcu vam je najviše na pameti dok samouvjereno sunce kreće kroz vašu petu kuću romantike od 20. svibnja do 20. lipnja. Bavljenje umjetničkim hobijem (poput slikanja ili pisanja poezije) moglo se pokazati terapijskim, kao što bi mogli izdvojiti vrijeme da se istračate s voljenim prijateljem tijekom dugotrajnog FaceTime poziva.

I oko 22. svibnja, kada je mladi mjesec u istoj zoni, razmislite o postavljanju posla na malu pauzu kako biste se mogli prepustiti razigranoj aktivnosti koja vam zagrijava srce, poput roštilja s voljenim osobama ili druženja sa ukućanima navečer. Istog dana, sunce formira usklađujući poticaj  Saturnu u vašem znaku, olakšavajući vam preciziranje i poduzimanje akcija na vašim dugoročnim kreativnim ciljevima.

Ribe

Pronalaženje riječi za dijeljenje osjećaja s voljenim osobama dolazi vam poptuno prirodno i više nego inače 22. svibnja kada se komunikator Merkur spaja s romantičnom Venerom u vašoj četvrtoj kući života. Također bi se trebali osjećati kao da su vam glava i srce više usklađeni, što može poslužiti za jačanje sklada u vašim najbližim odnosima. Ovo je vrijeme da se pozabavite jednom teškom temom koju ste možda malo grunuli pod tepih.

A budući da mladi mjesec toga dana pada u istu zonu, imat ćete zeleno svjetlo da s članovima obitelji postavite novi zacjeljujući ton. Jasno se informirajte o tome kako želite da izgledaju naredni mjeseci na domaćem frontu, a zatim započnite otvoren razgovor koji bi mogao utrti put da vaši snovi postanu stvarnost.

Komentari