Tjedni horoskop nosi dobre obiteljske odnose i uspjeh na poslovnom planu

270

Ovan

Ovaj će vam tjedan vjerojatno donijeti mješovite rezultate. Mogli biste se suočiti s nekim financijskim problemima, pa pokušajte uštedjeti novac i ne trošite na nepotrebne stvari. Uz to, postoje šanse za troškove zbog zdravstvenih problema. Štoviše, troškovi za popravak, struju ili vodovod su vrlo vjerojatni, ali ne brinite biti će minimalni. Ovnovi koji su u vezama trebali bi biti oprezni oko toga što i kako govore svojim partnerima. Razmislite dobro prije nego se zaletite s nekom nesretnom izjavom. Šanse za agresiju i sukobi ega mogu pokvariti vaše raspoloženje. Vjerojatno ćete postići dobre rezultate u pogledu malih projekata na radnom mjestu. Međutim, pokušajte izbjeći svađe sa šefom jer vas to može dovesti u izazovnu situaciju. Osim toga, studenti mogu pasti u depresiju jer možda neće dobiti očekivani rezultat, stoga morate imati pozitivan pristup. Ovaj tjedan morate odabrati ispravnu strategiju i sve raditi malim koracima kako biste situacije okrenuli u svoju korist. Uz to, budite oprezni sa svojim zdravljem i izbjegavajte jesti vani te izbjegavajte hladne napitke i pušenje. Postoje šanse da biste mogli dobiti infekciju povezanu s grlom.

Bik

Ovaj ćete se tjedan možda morati potruditi da biste postigli željeni uspjeh. Vjerojatno ćete održati mir i sklad u svom bračnom životu. Također možete provesti kvalitetno vrijeme sa svojim supružnikom. Međutim, postoje šanse za sukobe ega ili različite ideje koje mogu stvoriti neke probleme u vezi. Ovaj ćete tjedan trebati dobro razrađeni plan financijskih izdataka. Štoviše, povrat vaše investicije neće doći lako. Također, pokušajte se držati  pozitivnih misli i klonite se svađe tijekom ovog tjedna koliko god vas mamilo nekome stresti sve što ga ide. Meditacija i joga mogu vam pomoći u održavanju zdravlja. Uz to, vodite računa o zdravlju svoje djece. Povoljno je vrijeme za rad na sebi. Možda ćete se zainteresirati za učenje novog tečaja za poboljšanje svojih vještina.

Blizanci

Blizanci, vrijeme je da zablistate! Ovaj tjedan napokon donosi nagrade za vaš naporan rad. Vaši napori koji u prošlosti nisu bili prepoznati sada će biti pravilno cijenjeni.  Djeca će ovaj tjedan svoje roditelje učiniti jako ponosnima. Također, ovo može biti povoljan tjedan za putovanje na vjerska mjesta. Osim toga, poslovna putovanja mogu se također pokazati produktivnima. Možete primiti i neke važne pozive koje ste dugo čekali. Štoviše, odvjetnici i drugi pravni stručnjaci mogu dobro proći i postići željeni uspjeh ovaj tjedan. Njihovi napori vjerojatno će donijeti pozitivne rezultate. Uz to, nastavnici blizanci će ovaj tjedan biti vrlo uzbuđeni jer će njihovi učenici imati vrlo dobre rezultate. Političari će ovog tjedna možda steći poštovanje članova svoje obitelji, kao i svojih sljedbenika. Umjetnici i glumci će biti u središtu pozornosti. Mogu dobiti unosne ugovore o karijeri i osigurati sjajnu budućnost.

Rak

Ovaj ćete tjedan možda svjedočiti pojavi nekih manjih komplikacija u vašem životu no ne brinite, one će sve imati pozitivan ishod. Vjerojatno ćete biti vrlo razumni i analitični u pristupu većini stvari, što vam može pomoći da prebrodite puno izazova i budete uspješni. To može donijeti ohrabrujuće rezultate u nekim financijskim problemima koje treba riješiti. Uz to, možda ćete osjetiti duboku povezanost sa svojim supružnikom ili partnerom. Za studente može doći do nekih problema u studiju, bitno je da dobro isplanirate idućih desetak dana i nikako ne stavljate stvari pod tepih – rješavaje sve što treba. Zdravlje će vam ovaj tjedan biti izvrsno no nemojte zaboraviti poraditi na kondiciji.

Lav

Idućih par dana trebate se usredotočiti na organiziranje stvari i postavljanje pravih prioriteta. Možda ćete biti malo zabrinuti zbog svog cjelokupnog napretka koji je nešto manji od očekivanog. Međutim, u vašoj se uskoro mogu dogodii brojni pozitivni pomaci.  Pogledajte i pregledajte, doradite stare metode i oživite zaboravljene veze. Također, primijenite vremenski provjerene, stare strategije kako biste postigli željene rezultate. Ovaj će vas tjedan držati aktivnim i zauzetim na poslu. Vi samo nastavite davati sve od sebe kao i inače. Na kraju ćete postići odlične rezultate. Ovo će vjerojatno biti i dobro vrijeme za ulaganje novca. Na romantičnom planu, dolazi vrijeme da transformirate svoj način razmišljanja i budete otvoreni za neka nova iskustva. Shvatite ovo vrijeme kao dobru fazu za proučavanje novih stvari i proširivanje horizonta. Što se tiče zdravlja, morat ćete biti oprezni da ne izgorite. Probajte dovoljno spavati.

Djevica

Početkom ovog tjedna utjecaj planeta može vas potaknuti na izgradnju harmonije i dobrih obiteljskih odnosa. Kozmičke veze snažno podržavaju bračno blaženstvo. Krenite na kratko putovanje, ako možete, sredinom ovog tjedna. Utjecaj planeta može donijeti nevjerojatna romantična iskustva. Međutim, ovog tjedna postoje šanse za neke probleme u karijeri koji će tražiti vašu aktivaciju. Unatoč tome planeti će ovog tjedna vaše raspoloženje održati fantastičnim. Biti ćete spremni uvijek pomoći drugima. Ojačat ćete prijateljske i romantične veze. Sve u svemu, očekuje vas vrlo produktivan tjedan.

Vaga

Ovaj će se tjedan pokazati vrlo produktivnim i donijeti će mnogo pozitivnih pomaka u vašem životu. Tijekom tjedna možete dobiti uzbudljive prilike za ulaganje u nove projekte. Neki se poduzetnici koji su dugo bili neaktivni mogu ponovno pokrenuti ovaj tjedan, zbog čega će se ekonomske obveze donekle smanjiti. Štoviše, mogu se dobiti i novi izvori zarade. Osim ovoga, vidjet će se sklad između članova obitelji. Samo probajte argumente i sukobe držati dalje. U slučaju sudskog postupka, presuda može biti donesena u vašu korist. Putovanja na kratke udaljenosti vjerojatno će se pokazati plodnima. Međutim, onima koji su se pripremili za putovanje savjetuje se da budu pažljivi jer vam vremenske prilike možda neće biti naklonjene. Također bi bilo potrebno da ostanete oprezni u pogledu svog zdravlja.

Škorpion

Posjedujete neodoljiv smisao za humor i spontani entuzijazam zbog čega ćete biti vrlo popularni među ljudima koje ćete susretati tijekom ovog tjedna. Imajte na umu da ćete se možda osjećati manje aktivnim i manje energičnim da bi održavali ovu karizmu. Ako do toga dođe, uzmite si malo vremena za sebe. Ako budete forsirali, rasprave i svađe mogu vam potpuno poremetiti tjedan. Nastojte se držati podalje od svih oblika sukoba. Ovaj ćete tjedan možda morati na kratko putovanje kako biste ispunili svoj profesionalni zadatak. Vjerojatno ćete izvršiti sve svoje zadatke koje ste trebali i postići svoj cilj. Sve u svemu, ovaj tjedan može donijeti pozitivne promjene u vašem životu.

Strijelac

Ovaj tjedan posvetite svojoj obitelji i prijateljima. Isplanirajte obiteljsko okupljanje, oživite veze sa rođacima ili starijom rodbinom. Možda čak možete planirati otići na kratko obiteljsko putovanje. Štoviše, postoje šanse da svi zajedno planirate međunarodno putovanje. Zdravlje vam nije bajno pa bi možda neko jačanje imuniteta bilo korisno. Ovaj ćete se tjedan možda suočiti s nekim financijskim izazovima. Stoga budite oprezni i ne trošite novac na nepotrebne stvari.

Jarac

Vaša osobnost koja je ponekada drugima u najmanju ruku neobična, možda će vam donijeti neke prednosti ovog tjedna. Možda ćete se naći bitnom osobom za vašu karijeru. Privatno ćete biti malo nervozni, dragi i bliski ljudi frustrirati će vas naoko bez razloga. Bolje ostanite mirni, jer se od vas zasad očekuje da normalno reagirate. U zadnje ste vrijeme izgubili kontrolu pa si postavite ograničenja i prestanite pretjerivati s hranom i alkoholom. Ovog tjedna možete se riješiti nekih iluzija koje su vas znale dugo proganjati.  Možda ste u vezi u kojoj se čini da se nikad ništa ne događa, jer oboje strpljivo čekate prvi potez. Stoga, pokušajte jasno izraziti svoje osjećaje i napravite korak naprijed.

Vodenjak

Ovaj će vam tjedan biti povoljan. Predviđena su putovanja na kratke udaljenosti. Obiteljski sastanak i druženje vjerojatno će vam učiniti tjedan uzbudljivijim. Klonite se svađe sa ženskim osobama na radnom mjestu. Odnosi s djecom mogu postati izazovni. Oni mogu skrenuti vašu pažnju zbog nekih zdravstvenih problema ili zbog neopreznog ponašanja u obrazovanju. Trebali biste im dati vremena jer zvijezde također predviđaju da će ovaj tjedan možda igrati važnu ulogu u jačanju vašeg odnosa s djecom. Pokušajte provesti kvalitetno vrijeme sa svojom djecom i planirajte izlete s njima. Postoje šanse za pogrešnu komunikaciju u vezama. Financijski će ovaj tjedan vjerojatno biti prosječan. Možda će biti povoljan tjedan za uzimanje kredita. Računajte na neke neplanirane troškove putovanja.

Ribe

Ovaj ćete tjedan vjerojatno biti zauzeti poslom i možda ćete dobiti novu odgovornost na svom radnom mjestu. Troškovi će vjerojatno biti viši od uštede, pokušajte postaviti  prioritetu za kupovinu. Mala proslava kod kuće i zabava mogu vam donijeti sreću ovog tjedna. Studenti mogu postići uspjeh na ispitima, a vaši talenti mogu dobiti priznanje na temelju izvedbe koju ste imali u prošlosti. Postoje šanse za neplanirane troškove povezane s komunikacijskim uređajima. Možda će biti potrebe za popravcima u vašem domu vezanim za električnu energiju. Postoje šanse za pogrešnu komunikaciju između vas i vašeg partnera. Pokušajte ne biti agresivni i rješavajte probleme mirnim pristupom. Bračni odnosi mogu se poboljšati razumijevanjem.

 

Komentari