Tajno značenje brojeva u vašem životu

Svaki broj krije tajno značenje...

161

Numerologija predstavlja sustav vjerovanja o snažnoj vezi između brojeva i ljudi. Prema numerologiji brojevi koji se često javljaju u vašem životu ponekad nisu čista slučajnost, njihovo značenje trebali bismo znati prepoznati. Prepoznavanje značenja učestalih ponavljanja određenih brojeva može poslužiti kao usmjerenje ili potvrda naše intuicije. U nastavku pročitajte što znače brojevi i dešifrirajte ključne poruke.

Za primjer uzmimo broj 28. Za financijski uspjeh i uspjeh u poslovnom životu vjerujte vašoj intuiciji te se posvetite suradnji s drugima.

Broj 1 – Vrijeme je za novi početak. Prošlost ostavite iza sebe i krenite u drugom smjeru. Budite hrabri, snažni te ponekad i riskirajte jer će se ono sigurno isplatiti.

Broj 2 – Naučite surađivati s drugim osobama u blizini i postanite više diplomatski nastrojeni. Naučite slijediti intuiciju.

Broj 3 – Nađite hobi koji će ispuniti slobodno vrijeme i budite što kreativniji. Suzdržavajte se nepotrebnog ogovaranja i žaljenja.

Broj 4 – Najbitnije je da stvorite stabilnost u svom životu. Budite vrijedni i uvijek štedite sa strane. Razmišljajte više o budućnosti i usmjerite se na zdravlje i kvalitetu života općenito.

Broj 5 – Pozitivne promjene su iza ugla i čekaju vas, nemojte se odupirati i prepustite se upoznavanju novih ljudi.

Broj 6 –  Ljubav je na putu. Posvetite se više svom partneru i provodite s njim više kvalitetnog vremena.

Broj 7 – Uložite u svoje obrazovanje, ono vam je potrebno kako biste napredovali.

Broj 8 –  Posvetite se vašoj karijeri. Napokon biste mogli dobiti priznanje koje dugo čekate, a onda će i uslijediti financijski uspjeh.

Broj 9 – Iz života izbacite sve što vas koči na putu do vlastitog ostvarenja ciljeva, i ljude i stvari. Riješite sve konflikte i budite usmjereni prema vlastitim željama.

Broj 0 – Nula predstavlja potencijal i izbor. Predlaže vam da slušate intuiciju jer ćete samo tako naći odgovore na sva pitanja.

Komentari