Stručnjak otkriva horoskopski znak koji ima najviše sreće u ljubavi

279
valentinovo

Budući da je Valentinovo pred vratima, Psychic World odlučio je istražiti barijere znakova zodijaka kako bi razumio njihovu motivaciju i način na koji vole. Stavove i reputaciju znakova analizirao je Inbaal Honigman, slavni vidovnjak i astrolog, kako bi odlučio koji je najsretniji u ljubavi.

Svaki znak ima svoj način pristupa ljubavi – odan ili povučen, romantičan ili sarkastičan. Svaki znak ima svog partnera, no nekima je puno lakše stvoriti, a potom i održati vezu. Vodeni znakovi su beznadni romantičari. Rak, Škorpion i Ribe su znakovi koji samo vole voljeti, a ne vole biti samci. Zračni znakovi su intelektualci. Blizanci, Vaga i Vodenjak o ljubavi razmišljaju kao o pojmu. Mogu biti odani i vjerni, ali mogu djelovati emocionalno odvojeno. Vatreni znakovi govore o fizičkoj ljubavi. Ovan, Lav i Strijelac vole se brzo kretati i osjećati se živima. Njihov ljubavni stil je intenzivan i može završiti u tren oka. Zemljani znakovi čuvaju ljude u svojim srcima. Bik, Djevica i Jarac su stabilni, čvrsti znakovi koji vole ljubav koja traje i traje.

Ali tko je najsretniji?

Ovan:

Pod vladavinom Marsa, planeta strasti, Ovan je magnetičan za druge, ponekad iz pogrešnih razloga. Imaju sreće u dogovaranju spojeva i uvijek imaju pažnju od strane željenog subjekta, ali oni rođeni u znaku Ovna bore se da održe ljubav na životu, jer su aktivni i zauzeti i može ih netko drugi iskušati.

Sreća u ljubavi: 45%

Savršen spoj:

Škorpion će odgovarati njihovoj vatrenoj vibri.

Bik:

Pod vladavinom Venere, planeta ljubavi, Bikovi imaju mnogo toga za ponuditi novim partnerima. Znaju kuhati, grliti se i imaju odličan ukus za filmove. Oni rođeni u znaku Bika nikada nisu sami. Vole ljubav koja traje i traje, jer su vrlo miran i strpljiv znak, pa se neće živcirati zbog partnerovih sitnica.

Sreća u ljubavi: 95%

Savršen spoj: Vaga voli imati stabilnog partnera.

Blizanci:

Pod vladavinom Merkura, planeta komunikacije, Blizanci mogu šarmirati ptice s drveća svojim nagradnim razgovorom. Oni su život i duša zabave, pa oni rođeni u znaku Blizanaca nikada nisu sami. Održavanje veze teško im pada jer mnogi ne mogu pratiti užurbani tempo njihova života.

Sreća u ljubavi: 65%

Savršen spoj: Strijelci su na sličan način slobodoumni.

Rak:

Pod vladavinom Mjeseca, koji je sanjiv i promjenjiv, Rakovi žive i dišu romantiku. Idealisti u svojoj ljubavi, rođeni u znaku Rakova očekuju romansu iz bajke i ništa manje. Za pravu osobu, oni će prijeći oceane i tolerirati kuge. Za krivom osobom će plakati.

Sreća u ljubavi: 80%

Savršen spoj: Ribe su također beznadno romantične.

Lav:

Pod vladavinom Sunca, koje je ponosno i kraljevsko, Lavovi mogu svom partneru dati sve od sebe, ali to mora biti prava osoba. Velikodušni i ljubazni, oni rođeni u znaku lava privlače sve. Imaju popis kvaliteta s kojima neće popustiti, pa ako osjete da veza ne funkcionira, odlaze.

Sreća u ljubavi: 75%

Savršen spoj: Jarac je također fokusiran i izravan.

Djevica:

Pod vladavinom Merkura, planeta komunikacije, Djevice vole uredan život i uživaju u paru. Pažljivi i darivi, oni rođeni u znaku Djevice svačiji su idealan partner. Privlačni su svim tipovima osobnosti, a također su i odani.

Sreća u ljubavi: 85%

Savršen spoj: Vodenjak je također vjeran i kreativni je yin organiziranom yangu Djevice.

Vaga:

Pod vladavinom Venere, planeta ljubavi, Vage su personificirana elegancija. Prijateljski nastrojeni i ljubazni, oni rođeni u znaku Vage nikada se ne bore da dobiju spoj. Jako vode računa o svom izgledu, a to očekuju i od partnera. Osjećaju se ugodno upoznajući jednu osobu i neće odlutati.

Sreća u ljubavi: 90%

Savršen spoj: Bik je stabilan upravo onoliko koliko im treba.

Škorpion:

Pod vladavinom Plutona, planeta transformacije, Škorpioni donose jedinstvenost i misterij u vezu. Strastveni i taktilni, oni rođeni u znaku Škorpiona slušaju svoj instinkt kada je u pitanju ljubav. Svatko može osjetiti njihovu intenzivnu vibru, ali samo rijetki ih mogu podnijeti. Emocionalno nestalni, duge veze smatraju teškima.

Sreća u ljubavi: 60%

Savršen spoj: Ovan nema problema s prihvaćanjem Škorpiona onakvima kakvi jesu.

Strijelac:

Pod vladavinom Jupitera, planeta ekspanzije, Strijelci su zodijački slobodoumni, raspoloženi za smijeh i zabave. S željom za životom, rođeni u znaku Strijelca za neke su radost, a za druge iscrpljujući. Međutim, ne vole predanost i ne podnose da ih se guši.

Sreća u ljubavi: 55%

Savršen spoj: Blizanci od njih neće tražiti ništa što im ne mogu dati.

Jarac:

Pod vladavinom Saturna, planeta karme, Jarci su zgodni, pametni i bogati. Budući da su prvenstveno fokusirani na posao, rođeni u znaku Jarca ne ostavljaju vremena za neozbiljnost. Izlazit će s ljudima koji su im zanimljivi, ali im ne smeta što su slobodni.

Sreća u ljubavi: 50%

Savršen spoj: Lav može biti savršen partner kakvog Jarac želi.

L.B.

Komentari