Što možete očekivati do kraja svibnja – horoskop za Lava, Djevicu, Vagu i Škorpiona

Mjesec svibanj donosi novo horoskopsko razdoblje, vrijeme promjena na poslovnom, ali i ljubavnom planu

2376

Bitan događaj koji će obilježiti svibanj je ulazak Urana ulazi u Bika, 15. Svibnja gdje će boraviti do 2026. godine. Uran je planeta koja donosi revoluciju i promjene, posebno na polju novca gdje donosi promjenu sigurnosti i stabilnosti kakva nam je do sada poznata. Ulazimo u dugačak period s promjenjivim okolnostima na polju novca, koje mogu biti ozbiljne, čak može doći do veće ekonomske nestabilnosti. U ljubavnim vezama mogu se probuditi nesigurnost i osjećaj usamljenosti, koje će negativno djelovati na ravnotežu karijere i obiteljskog života. U nastavku pročitajte horoskop za drugu polovicu svibanja za osobe rođene u znaku Lava, Djevice, Vage i Škorpiona.

LAV

Ljubav
Bili slobodni ili zauzeti, odbijate se ponašati zrelo u ljubavnom odnosu. Možda vam je teško preuzeti odgovornost i jednostavno želite daleko pobjeći od trenutne situacije. Previše razmišljate općenito o svemu i analizirate u detalje. U svakom slučaju  vrijeme je da razmotrite svoje ponašanje. Pokušavate li postati moćniji, jeste li previše vezani za partnera ili roditelje, razloga može biti mnogo.

Posao
Ovo je razdoblje kada ćete shvatiti da vaš strah i brige nemaju zasnovanu podlogu. Stres će nestati, a vi ćete biti spremni za akciju. Iako, nemojte se previše zanositi, odluke zasnovane na indicijama izbjegnite u širokom luku.

Zdravlje
Nastavite sa zdravim navikama o osjećat ćete se bolje i poletnije. Upornost se isplati, nemojte biti nesretni ako rezultate ne vidite odmah.

DJEVICA

Ljubav
Obratite pozornost na odnos primanja i davanja u međuljudskim odnosima. Unesite red u dnevne aktivnosti i tako ćete zadržati ravnotežu, koja će vam biti glavna vodilja da prebrodite ovo razdoblje. Osobe koje nisu u vezi mogli bi osjećati pojačanu privlačnost za osobe u svojoj okolini. Nemojte suditi na brzinu, dajte šansu osobama koje vam se na prvu ne čine kao dobar odabir.

Posao
Vjerojatno ste trenutno skoncentrirani na karijeru i raspodjelu financija. Sve što ima veze s nekretninama i imovinom općenito će doživjeti procvat. Ovo je vrijeme kada se trebate okrenuti uobičajenim, sigurnim rješenjima. Posao bi trebao biti vrlo uspješan, a vaš trud neće proći nezapaženo.

Zdravlje
Imate li problema sa zdravljem već dulje vrijeme, sada ćete naći rješenje, samo budite uporni. Isto tako slijedite svoju intuiciju, nemojte dopustiti određenim ljudima da vam crpe pozitivnu energiju.

VAGA

Ljubav
Bili slobodni ili u braku, ovo je vrijeme da se povučete u sebe. Meditacija i razmišljanje neophodni su za napredak i povezivanje sa svojim potrebama. Ovo je period kada vam potraga i komunikacija s partnerom nisu prioritet. Moguće je da ćete se u ovom periodu pojaviti stara ljubav. Dobro preispitajte svoje želje i potrebe!

Posao
Iskoristite svoje liderske sposobnosti nađete li se u situaciji koja traži samopouzdanje i hrabrost. Moguće je da će se na poslu pojaviti osoba koja će raditi protiv vas, pazite da obuzdate agresiju i pokušajte ju ignorirati. Javit će se novi poslovni izazovi, dobro se organizirajte kako biste postigli što više sa manje stresa.

Zdravlje
Imati ćete problema s izrazito jakim emocijama. Posavjetujte se sa stručnom osobom kako biste uspostavili ravnotežu. Imat ćete osjećaj da ste bez energije i konstantno umorni. Ne predajte se, ponekad i kratka tjelesna aktivnost u prirodi može doprinijeti mnogo.

ŠKORPION

Ljubav
Sada je pravi trenutak da preispitate jesu li vaš brak ili veza zaista dobri. Mogući su sukobi zbog sebičnosti jednog od partnera, nevjere ili neodgovornosti, a moguće je i da jedan od partnera nije zreo za ozbiljnu vezu. Nemojte biti bez nade, ovakvo iskušenje može pozitivno utjecati na budućnost.

Posao
Osjećat ćete fizički i psihički umor, najbolje je da teret koji nosite prerasporedite.  Situacija na poslu prilično je turbulentna, skoncentrirajte se na ono bitno i podijelite odgovornost s kolegama.

Zdravlje
Dobrog ste zdravlja i solidne tjelesne kondicije. Ako razmišljate o tome da se počnete baviti nekim sportom, pravo je vrijeme.

Komentari