Smiješi im se bogatstvo: Horoskopski znakovi koji bi mogli biti milijarderi

446
novac

Kylie Jenner, Rihanna… nisu samo Elon, Bill i Jeff oni koji pripadaju Klubu milijardera, žene se također probijaju.

Svaki milijarder je istražen kako bi se pronašao njegov horoskopski znak, a zatim je izračunata prosječna neto vrijednost svakog horoskopskog znaka, zajedno s postotkom milijardera koji pripadaju svakom od njih.

Je li vaš znak dospio visoko na ljestvicu?

Nije iznenađujuće da žene Jarci imaju najveću vjerojatnost da postanu milijarderi. 20% svih žena milijardera su Jarci. Oni su odlučni, ambiciozni, oštroumni i materijalisti. Novac im je bitan. Novac je način na koji vrednuju svoj trud i mjesto u svijetu. Svi Jarci žele zaraditi mnogo i dobiti ono što osjećaju da zaslužuju. Jarci vole živjeti dobro, sa statusom i luksuzom, a za to je potreban novac.

Drugi znak koji će najvjerojatnije postati milijarder je Lav. Opet, materijalistički i ambiciozni znak koji želi učiniti, premašiti i pridobiti poštovanje, pažnju i divljenje drugih. Lavovi su također blagoslovljeni moćnim, prirodnim vještinama vodstva. Drugi se ugledaju na njih, pa im se od prvog dana daje najava za vrh.

Treći na listi je Škorpion. Moćan, samouvjeren, neustrašiv znak bez imalo zamjerki, nemilosrdan i jednodušan u dobivanju onoga što želi. Škorpioni se ničega ne boje i vole imati kontrolu nad svojim svijetom. Raditi za drugoga, svijati tuđe gnijezdo, jednostavno nije za njih. Oni su alfa znak.

Bik i Vaga su na četvrtom i petom mjestu, što ima smisla jer je njihov planetarni vladar Venera. Između ostalog (poput ljubavi, zadovoljstva i ljepote), Venera vlada novcem. Oba ova znaka vole živjeti dobar život, a to zahtijeva novčana sredstva.

Slijedi Djevica. Iako su prirodno skromne, Djevice su perfekcionisti i sve u životu rade do savršenstva, tako da će u što god da se upuste posao ispasti izvrstan. Djevice marljivo rade na svemu.

Na broju sedam je Riba. Zapravo je iznenađujuće da nisu na dnu popisa jer su Ribe obično potpuno nezainteresirane za novac. Oni su maštovite, kreativne, hirovite i romantične osobe. Međutim, njihov uspjeh u umjetničkim nastojanjima mogao bi im donijeti zdravu zaradu.

Ovan je na osmom mjestu – još jedno iznenađenje jer je Ovan najambiciozniji, natjecateljski nastrojen i najatraktivniji igrač. Možda sva njihova vatra i buka nadjačaju njihove napore.

Slično tome, drugi natjecateljski vatreni znak, Strijelac, nalazi se na devetom mjestu. Očekivali bi više, iako nisu tako patološki kompetitivni kao Ovan. Strijelac cijeni slobodni život, bez pravila, bez rasporeda. Ne, životni stil kojim se zarađuje novac i penje se po ljestvama vjerojatno nije za njih.

Broj deset je Rak. Iskreno govoreći, horoskopski rakovi imaju važnije ribe za pržiti u svom životu, poput ljubavi, seksa, veza i otkrivanja tuđih tajni!

A donja dva mjesta zauzimaju zračni znakovi – Vodenjak i Blizanci. Nijedan od analiziranih milijardera nije bio navedeni horoskopski znak.  Iako postoji mnogo uspješnih žena Blizanaca i Vodenjaka, ovo sugerira da one možda ne dijele osobine usmjerene na karijeru kao drugi znakovi i da je najmanje vjerojatno da će postati milijarderi.

Neki poznati milijarderi i njihovi horoskopski znakovi:

Jeff Bezos: Jarac
Kylie Jenner: Lav
Kim Kardashian: Vaga
Jay-Z: Strijelac
Sheryl Sandberg: Djevica
Rihanna: Ribe
Elon Musk: Rak
Bill Gates: Škorpion
Mark Zuckerberg: Bik
Mackenzie Scott: Ovan
Ruper Murdoch: Ribe
Jack Dorsey: Škorpion
Oprah Winfrey: Vodenjak

Izvor: Metro

L.B.

Komentari