Romantični filmovi za svaki horoskopski znak

Ususret Valentinovu!

266
mornar poljubac

OVAN – “10 razloga zašto te mrzim”

Pripadnici ovog znaka puni su strasti i zarazne mladenačke energije pa će im odgovarati film “10 razloga zašto te mrzim”. Romantična komedija o dvoje zaljubljenih tinejdžera s Heathom Ledgerom i Julijom Stiles u glavnim ulogama.

10 razloga zašto te mrzim

BIK – “Imaš poruku”

Bikovi vole malo drame u svom životu pa tako i u ljubavi. Upravo zato svidjet će im se film “Imaš poruku” Meg Ryan i Tomom Hanksom.

Imaš poruku

BLIZANCI – “Briljantin”

Energični blizanci uživaju u društvu, glazbi i plesu. Naravno, vole i dobru romansu. Film koji sve navedeno povezuje u jednu zabavnu i romantičnu cjelinu je – “Briljantin” s Johnom Travoltom i Olivijom Newton John u glavnim ulogama.

Briljantin

RAK – “Moje grčko vjenčanje”

Poznato je da su rakovi izrazito emotivni i zaljubljeni u ljubav. Njihov glavni prioritet u životu su prijatelji i obitelj. Uvijek vode brigu o ljudima koje vole i za njih je obitelj svetinja. Rakovi će se nasmijati i plakati uz film “Moje grčko vjenčanje”, romantičnu komediju o Grkinji Tuli koja se zaljubljuje u Amerikanca Iana.

Moje grčko vjenčanje

LAV – “Romansa u Seattleu”

Strastvene lavice imaju veliko srce i iako to ne vole pokazivati, duboko u sebi istinske su romantičarke. Suze na oči natjerat će im film “Romansa u Seattleu”, romantična drama s elementima komedije o udovcu Samu koji nakon brojnih peripetija pronalazi novu ljubav.

Romansa u Seattleu

DJEVICA – “Čekajući izdisaj”

Pripadnice ovog horoskopskog znaka na glasu su kao sjajne prijateljice. Upravo je to jedna od njihovih najvećih kvaliteta. Lojalne su i iskrene pa od njih uvijek možete očekivati dobar savjet i pomoć. Idealan romantičan film za djevice mogao bi biti “Čekajući izdisaj”!

Čekajući izdisaj

VAGA – “Pjevajmo na kiši”

Za mirne, druželjubive i graciozne vage koje vole umjetnost, glazbu i sve što je lijepo stvoren je legendarni mjuzikl “Pjevajmo na kiši”. Jedan od najpopularnijih i najuspješnijih filmova svih vremena prekrasna je ljubavna priča koja će ih dirnuti ravno u srce kao Kupidova strelica.

Pjevajmo na kiši

ŠKORPION – “The Princess Bride”

Škorpioni se ponose svojom intuicijom i sposobnošću da uz njezinu pomoć primijete stvari koje su drugima promaknule. Strastveni su, tvrdoglavi, snalažljivi i snažni lideri. Sve te značajke u sebi nose likovi iz avanturističko-romantičnog filma redatelja Roba Reinera “The Princess Bride”.

The Princess Bride

STRIJELAC – “Praznik u Rimu”

Strijelci su darežljivi idealisti koji teže za pustolovinama. Stalno su u potrazi za novom avanturom i ne vole dugo biti na istom mjestu. Pripadnici ovog vatrenog znaka sigurno će uživati lutajući ulicama Rima u društvu Audrey Hepburn i Gregoryja Pecka

Praznik u Rimu

JARAC – “Doručak kod Tiffanyja”

Odgovornim jarčicama koje uvijek drže do manira odgovaraju klasici poput ovog. Elegancija, neovisnost, smirenost, romansa – sve to nalazimo u “Doručku kod Tiffanyja”, ali i kod pripadnika ovog zemljanog znaka. Lik Holly Golightly u sebi nosi mnoge kvalitete jaraca, poput odlučnosti, ali i želje za neovisnošću.

Doručak kod Tiffanyja

VODENJAK – “Preboljeti Saru Marshall”

Pripadnici ovog znaka vole se dobro zabavljati i cijene smisao za humor. Zbog toga je za njih pravi izbor otkačena romantična komedija poput “Preboljeti Saru Marshall” s idealnim omjerom smijeha i ljubavi.

Preboljeti Saru Marshall

RIBA – “Nothing Hill”

Ribe su jedne od najvećih romantičarki među horoskopskim znakovima. Sanjaju o savršenoj romansi i grandioznim ljubavnim gestama. Film “Ja u ljubav vjerujem” s kraljicom romantičnih filmova Julijom Roberts i miljenikom žena Hughom Grantom sigurno ih neće ostaviti ravnodušnim.

Notting Hill
izvor: zadovoljna.hr

Komentari