Rođeni ste parnog ili neparnog datuma – evo što to znači

Ako ste rođeni u kombinaciji Nepar – Par – Par trebali biste biti veoma zadovoljni svojim životom

1629

Kako je horoskop kreiran na temelju vašeg mjeseca rođenja, tako i računanjem redoslijeda parnih i neparnih brojeva, koji se dobiju od brojčanog niza, koji obuhvaćaju dan, mjesec i godinu, prema Atmi mogu pomoći da spoznate sebe i druge.

Brojčani niz  možete dobiti tako da svoj dan, mjesec i godinu rođenja svedete na jednoznamenkaste brojeve kao što je u primjeru koji slijedi.

Za datum rođenja  25. 10. 1987. Izračun izgleda ovako:

DAN 25 = 2 + 5 = 7
2. MJESEC 10 = 1+0 = 1
3. GODINA 1987 = 1 + 9 + 8 +7 = 25 = 2 + 5 = 7
Iz navedenog slijedi da je vaš niz nepar, nepar, nepar!

Nepar – Nepar – Nepar
Čisti astrološko-numerološki nepar označuje osobe koje imaju naklonost prema umjetnosti. Smatra se i da su osobe ovog niza osjećajne, produhovljene i plemenite. Često se radi o osobama kojima ljubav zaokuplja bit života, ali upravo zbog nje znaju i stradati. U pravilu se odlično slažu s bližnjima, ali ponekad znaju biti strahovito razdražljivi zbog najobičnijih sitnica koje samo oni vide.

Nepar – Nepar – Par
Ove osobe su stvorene za stvaranje umjetničkih i estetskih vrijednosti. Radi se o vrlo emotivnim ljudima, koji svoju emotivnost vješto prikrivaju. Krajnje su zagonetne za okolinu. Sve o sebi vješto skrivaju, ali razgovori o drugim temama uvijek su dobrodošli. Za ove osobe općenito se misli da vole lagati. Najčešće se u situacijama u kojima znaju slagati zapravo radi njihova podsvijest, a ne svijest.

Nepar – Par – Nepar
Rođenje u ovoj kombinaciji označuje osobe kojima je suđeno da rade u predjelu stvaranja materijalnih odnosno opipljivih vrijednosti. U ovom nizu rođeni su neki od najpoznatijih arhitekata i izumitelja. Najčešće je riječ o prilično skladnim osobama koje se mogu uklopiti u sva društva, a s njima definitivno nikada nije dosadno.

Par – Nepar – Nepar
Riječ je o velikim praktičarima, racionalistima i ljudima od akcije. Svi rođeni u ovom nizu izvrsni su sportaši zbog svoje upornosti. Idealne poslovne karijere tiču se kiparstva, slikarstva ili graditeljstva. Za njih nema bitnih i nebitnih stvari, za njih je sve podjednako važno i vrijedno. Oni nikome i ničemu ne daju apsolutno prvenstvo. Imaju krajnje polivalentna i sistematična zapažanja, angažiranja i nikada i ništa ne može ih u potpunosti vezati i zaustaviti za duže vrijeme.

Nepar – Par – Par
Roditelji bi trebali biti sretni ako im se dijete rodi u ovoj kombinaciji. S njima nikada neće biti muka prilikom odgoja, niti će ih biti kasnije tijekom života. Vladanje umjerenosti i uravnoteženosti poprilično je na visokom nivou. Predviđanje sigurnog uspjeha izvjesno je ukoliko se bavite prirodnim znanostima. Osobe rođene u ovom nizu nikada si ne dozvoljavaju burne reakcije bez obzira na situaciju.

Par – Nepar – Par
Često kada pomislite da se radi o hladnoj osobi bez osjećaja, zapravo je riječ o osobi rođenoj u ovom nizu. Taj osjet hladnoće kojom zrače samo je rezultat snažne uravnoteženosti koja pruža priliku da reagiraju britko, hladne glave te odmjereno i primjereno. S lakoćom, nenametljivom spontanošću i sigurnošću znaju nametnuti svoju volju okolini. Slično se događa i kada požele nekoga podrediti ili pridobiti, dovoljno im je par riječi i jedan značajan pogled da od svakog naprave svog sljedbenika i poslušnika. Zbog toga je idealno zaposlenje na visokim pozicijama gdje se treba nositi s rizicima, ali i vođenjem.

Par – Par – Nepar
Činjenica je da u sedmoj kombinaciji astrološko-numerološkog par-nepara, egzistiraju dva para i jedan nepar. To upućuje na zaključak da je ovim osobama bliži i pristupačniji fizički svijet. Međutim, neće se kod njih izgubiti ta jedna fina žica viših spoznaja. To posebno dolazi do izražaja ukoliko ove osobe odluče napraviti karijeru kao liječnici, kirurzi, psiholozi ili psihijatri. Njihova dijagnostika je fantastična. Nevjerojatno je s kojom brzinom i točnošću nešto dijagnosticiraju i kojom spretnošću i rafiniranošću vrše sve moguće zahvate. U tim područjima su bez premca, bilo da se radi o medicini ili ekonomiji. Uvijek su prisutni sa pravim rješenjem.

Par – Par – Par
Kod osoba rođenih u punom astrološko-numerološkom paru, naglašava se puna okrenutost zemaljskim stvarima. Takva osnova, ni u kom slučaju ne isključuje suštinsku i vrlo veliku senzibilnost kod ovih osoba i upućuje na jedan mnogo senzitivniji i dublji unutarnji život no što to drugi primjećuju i no što sami sebi to priznaju.

Komentari