Ribice, Jarci, Škorpije! Što vas čeka ovaj tjedan – donosimo novi tjedni horoskop!

1645

Svašte se događa u tjednu od 10. do 16 lipnja. Svima zvijezde preporučaju lagani oprez i brigu o sebi!

Ovan

Na početku tjedna biti ćete optimistični, što bi vam moglo stvoriti preduvjete za pokretanje plana ili projekta koji vam je već neko vrijeme na pameti. Međutim, s vatrenim Marsom i živahnim Merkurom koji se kreću kroz vašu zonu, možda ćete biti zaokupljeni raznim projektima vezanim uz kućanstvo. Veze sa sanjivim Neptunom mogu donijeti maštovite i kreativne ideje, možda vas ohrabrujući da uljepšate svoj dom dodajući nekoliko posebnih detalja. Možda tražite mjesto utočišta u kojem se možete opustiti i obavljati jogu ili meditirati. To bi vam moglo donijeti više mira.

Uz vatreni Mars i brbljavi Merkur koji se ovoga tjedna suprotstavljaju ozdravljenju Saturna u vašem sektoru ciljeva, vaša karijera i privatni život možda nisu sinkronizirani. Pronalaženje ravnoteže između rada i odmora moglo bi biti presudno u ovom trenutku.

Bik

Ako vas tijekom ovog tjedna drži neodoljiva želja za trošenjem novca teško ćete joj odoljeti. no kao i uvijek vi imate smisao za pronalaženje dobrih ponuda. Ako malo istražite, neće biti pretjeranih troškova.

Energije tijekom ovog tjedna ponekad mogu biti ugodne ponekada frustrirajuće. S jedne strane, možda ste spremni pomoći na humanitarnim događajima. S druge strane, mogli ste biti uvučeni u bitku s nekim u vezi s nekom idejom i teško ćete doći do kompromisa.

Stvari možda neće biti baš onakve kakve se doimaju u ovom tjednu, pa čak i kada se susrećete s preprekama, možda je najbolje paziti na navigaciju. Što se tiče jednog odvažnog plana, možda je bolje sniziti vaša očekivanja i biti realan, a ne pretjerano optimističan.

Blizanci

Početak tjedna mogao bi za vas biti vrlo uzbudljiv što će dodatno pojačati vašu karizmu i ponukati vas da prisustvujete raznim društvenim događajima.

Međutim, bilo bi dobro voditi računa i o vašim financijama, ciljevima i ambicijama. Vrtložne energije upućuju na to da ste možda sretni pomoći drugima, a ipak možete sabotirati vlastite planove zbog nedostatka motivacije. To vjerojatno nije najbolje vrijeme za traženje zajma ili kreditiranje jer bi moglo biti previše prepreka za dobivanje kredita. Stvari bi mogle biti lakše u dvanaest dana.

Budući da se Jupiter u nedjelju u vašem sektoru ciljeva okreće prema sanjivom Neptunu, izbjegavajte pad u sumnjivu shemu, bez obzira na to koliko dobro zvuči. Ili ih potpuno zaobiđite ili se pobrinite da prvo napravite domaću zadaću. Postavite nekoliko pitanja i nemojte ništa prepustiti slučaju.

Rak

Ovaj tjedan obavezno ostavite sebi vrijeme za uživanje i malo tetošenja.To vam može potaknuti energiju i pomoći u punjenju baterija u pripremi za dane u kojima će vam trebati dodatna vitalnost. Postoje slučajevi kada se osjećate kao da vas drugi pritišću i da u srcu nemaju najbolje interese.Nasuprot tome, čini se da ste spremni učiniti sve za ljude i spremni na žrtvovanje čak i ako to znači da ćete izgubiti.
Bitno je da uvijek na umu imate ravnotežu između ova dva ekstrema – drugih i sebe.Možda ćete morati biti hrabriji i zauzeti svoje mjesto kod onih koji izgledaju previše agresivni.Osim toga, moglo bi vam pomoći ako najprije pogledate vlastite potrebe prije nego što krenete pomoći drugima.Nemojte davati više nego što si možete priuštiti.

Lav

Na početku tjedna možete biti ćete u party modu tako da slobodno prihvatite poziv ili sudjelujete u proslavi ili drugoj velikoj prigodi. Ako se radi o osobama koje niste vidjeli neko vrijeme, imat ćete divnu priliku da ih nadoknadite.

U isto vrijeme, usredotočite se na vaš duhovni sektor koji vas ohrabruje da razmišljate o svom životu i prioritetima. Koji su vaši snovi i želje? Možete se pronaći kako želite određene stvari koje se čine izvan dosega. A možda ste i vi nezadovoljni svojim poslom i odgovornostima ako vam se čini da vas previše vezuju.

Možda je vrijeme da dobijete jasne informacije o tome što želite i ishodima kojima se nadate tijekom sljedećih šest do dvanaest mjeseci. Ako ciljate previsoko, možete biti razočarani, ali ako se ne potrudite dovoljno, možda ćete se pokajati.

Djevica

Uz lijepu Veneru i Sunce koji se kreću kroz najviši sektor vaše karte, nadolazeći tjedni su izvrsni za stavljanje vašeg traga u svijetu. A s pozitivnim aspektom na početku tjedna, imate podršku svoje obitelji dok nastavljate s ciljevima i ambicijama.

Ovaj tjedan se u vašem društvenom životu mnogo toga događa, neke aktivnosti donose zadovoljstvo, a neke uzrokuju sukobe.Iako postoji potencijal za romantiku, možda nećete biti u najboljim odnosima, a to bi moglo dovesti do zastoja u ideji ili projektu.Možda ćete imati bolje šanse za postizanje dogovora kada su nervozni aspekti ublaženi za desetak dana.
Osim toga, s pozitivnim Jupiterovim lovom prema sanjivom Neptunu u nedjelju, mogli biste biti pretjerano optimistični u vezi nečega kad bi bilo bolje usvojiti realističniju perspektivu.Prije nego počnete, testirajte ideju.

Vaga

Tjedan počinje pozitivnim poravnanjem koje bi vas moglo potaknuti da vidite veću sliku. Ideja ili prilika mogu se činiti previše dobrima da bi ih propustili. Međutim, ako to prihvatite, budite strpljivi jer bi rezultati mogli doći dosta kasno.

Možda ćete morati više paziti nego što je to uobičajeno u vezi ravnoteže između posla i života. Mogli bi doći do sukoba s članovima obitelji u vezi s vašim planovima, a to bi moglo predstavljati prepreku vašem napretku. S druge strane, možda ste previše željni pomoći drugima i odvojite svoje vrijeme i energiju kada bi se bolje usredotočili na vlastite ciljeve.

Imati nekoga s kim možete razgovarati tijekom tog vremena može vam pomoći da dobijete objektivniji pogled na sljedeći korak. Stvari će biti lakše u sljedećih dvanaest dana, tako da bi bilo pametno čekati do tada kako bi donijeli ključne odluke.

Škorpion

Možda imate velike ideje koje želite implementirati, ali možete sabotirati svoje šanse za uspjeh ako se morate previše udaljiti od svoje zone udobnosti. Tjedan ispred vas mogao bi donijeti suočavanje s ograničenjima koja mogu biti samo u vašoj glavi. Dosadašnje iskustvo moglo bi uzrokovati sumnju u sebe tek kad krenete naprijed u nepoznato.

U isto vrijeme, veza između vatrenog Marsa i sanjivog Neptuna u petak mogla smanjiti napetost koju inače osjećate.

Da biste maksimalno iskoristili dane unaprijed, nemojte ciljati previsoko. Usredotočite se na ono što možete postići. Osjećat ćete se bolje ako možete postići nešto malo i razumno, a ne težiti većoj nagradi i pogrešci. A manji dobici mogu dovesti do zlatnih uspjeha u budućnosti. Vjerujte u sebe.

Strijelac

Veoma optimistična veza između Sunca i Jupitera mogla bi se podudarati sa zabavnim društvenim događajem ili pozitivnom odlukom u vezi s bliskim odnosom. Što god se dogodilo, može proširiti mogućnosti za vas i druge. U isto vrijeme, mogli biste iskusiti kašnjenja u vezi s financijskim pitanjima, osobito s oživljavanjem Saturna i snažnim premotavanjem Plutona u vašoj novčanoj zoni. Možda ćete htjeti iskoristiti određene financijske ponude ili mogućnosti i to ne možete učiniti u ovom trenutku. Uskoro ćete biti u boljoj poziciji da napredujete s poslovnom idejom ili nekom drugom opcijom.

Jarac

S naglaskom na komunikaciju i odnose tijekom ovog tjedna, možda ćete morati birati između previše tvrdoglavosti i previše optimizma. I sa opreznim Saturnom i moćnim Plutonom koji se vraćaju u vašem znaku, mogla bi postojati tendencija da se živi u prošlosti. To bi vas moglo spriječiti da date prostor drugima da se mijenjaju i rastu. Dati onima u vašem životu priliku da se kreću naprijed – čak i ako čine pogreške – može biti pozitivno. To je jedini način na koji će vjerojatno napredovati.

Isto tako, mogli bi vas povesti s idejom koja se u teoriji čini sjajnom, ali u praksi ne može biti dobra. Kako se i vatreni Mars i brbljavi Merkur vežu za sanjivi Neptun, to bi moglo pomoći ako pitate druge za njihovu perspektivu o takvim stvarima, pogotovo ako imaju iskustva. I kako bi najbolje iskoristili dane unaprijed, pokušajte ostati na ravnoj kobilici.

Vodenjak

Društveni događaj na početku tjedna može biti vrlo zabavan i prilika za vas da se povežete s onima koje možda niste vidjeli neko vrijeme. To bi moglo pružiti priliku za nadoknadu i istraživanje potencijala za zajednički rad u budućnosti.

U isto vrijeme, snažni utjecaji u duhovnijoj zoni potiču vas da razgovarate kroz pitanja koja su vas možda zadržavala neko vrijeme. One bi mogle doći do izražaja ovog tjedna, pogotovo ako su vas spriječile da krenete dalje s projektima ili idejama koje su dobro za budućnost. Ako vam se čini da sabotirate svoje najbolje interese, razgovarati s savjetnikom ili terapeutom može vam pomoći da dođete do korijena problema.

Čak i tako, možda ćete biti u iskušenju da date svoje vrijeme i energiju ljudima koji je možda ne trebaju. Usredotočite se na sebe kako biste se opustili i sačuvajte svoju energiju za vlastite planove i projekte.

Ribe

Koristi koje dobivate od posla, kao što su provizije ili povlastice, mogu dovesti do pozitivnih pomaka na domaćem terenu. Ali na društvenoj sceni moglo bi doći do trenja jer se čini da određeni prijatelji ili grupe blokiraju vaše ideje. Možda ćete smisliti kreativna i maštovita rješenja za zajednički plan ili grupni projekt i otkrijte da se drugima ne sviđa. Ne radite ništa na silu. Za otprilike dvanaest dana, stvari bi mogle biti vrlo različite i možda više neće biti problem. Međutim, nemojte odustati od svojih kreativnih planova. Zapamtite ih jer bi u budućnosti mogli biti vrlo korisni.

Naposljetku, u Jupiteru koji se u nedjelju javlja u snježnom Neptunu u vašem znaku, najbolje je da ne budete previše ambiciozni s obzirom na karijeru ili poslovni potez. Ciljati niže, a ne više i možete napredovati odatle.

Komentari