Počela je godina metalnog štakora! Što očekivati?

502

Godina metalnog štakora, 2020. bit će godina novih početaka! Nove prilike za pronalaženje prave ljubavi i zarađivanje više novca. 2020. će biti uspješna! Godina metalnog štakora dolazi odmah nakon godine zemljane svinje (2019.) i prije godine metalnog vola (2021.)! Godine štakora su: 1912, 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020, i 2032 (imajte na umu da počinju krajem siječnja ili početkom veljače).

Prema kineskom horoskopu 2020. je počela u subotu, 25. siječnja, a završava 11. veljače 2021. Štakor je prvi znak iz ciklusa 12 životinja iz kineske astrologije, i zbog toga se 2020. smatra godinom novih početaka i obnavljanja.

Godina metalnog štakora biti će snažna, uspješna i sretna godina za gotovo sve kineske horoskopske znakove. Svi će pokazati odlučnost u pogledu svojih ciljeva, težnji, pa čak i svojih hobija. Ovo je sjajna godina za osnivanje i razvoj. Oni koji planiraju kupiti nekretninu, pokrenuti posao ili uložiti novac u dugoročni projekt imaju velike šanse da budu zadovoljni u budućnosti. Ali, pazite! Ova vrsta inicijativa bit će uspješna samo ako se pažljivo isplanira.

Kineska nova godina svake se godine obilježava raskošnim i živopisnim svečanostima. To je najvažnija proslava, prilika za poznato druženje, zabavu i dvotjedni zimski odmor. Početak godine, prvi dani veljače biti će izuzetno vedri i puni motivacije. Na poklon smo dobili novu, čistu, svježu godinu, bez grešaka i žaljenja. Godina štakora donijet će nam kreativnu energiju, energiju koja se može očitovati ispunjenjem puno stvari koje želite u svom životu.

Imat ćete sigurnost da je sve moguće, da ste kreator vlastitog života i da imate moć biti tko god želite biti.

Karakteristike Štakora

S obzirom na činjenicu da je Štakor prvi od 12 životinja kineskog kalendara, ovo će biti godina novih početaka za sve vrste projekata, za posao ili brak. Najpovoljnijim aktivnostima smatraju se one špekulativne, za koje je sreća glavni faktor. Štakor se smatra zaštitnikom i donositeljem prosperiteta u kineskoj kulturi.

Optimistični i energični, ljudi rođeni u godini štakora, svima su simpatični. Osjetljivi su na tuđe emocije, ali tvrdoglavi. Njihova je osobnost ljubazna, ali zbog slabih komunikacijskih vještina, njihove se riječi mogu činiti nepristojnima.

S financijske strane, vole štednju i mogu biti škrt. Međutim, njihova ljubav prema nadgradnji ponekad će uzrokovati da troše novac na nepotrebne stvari.

Djeca rođena u godini štakora su lijepi, emotivni i fini promatrači. Iako djeluju sramežljivo, voljeni su i mogu unijeti poseban šarm u svoju grupu prijatelja. Lako privlače pažnju, a ako ju nemaju, imaju izvanredan arsenal taktike: plaču, posesivni su i dominiraju. Učiniti će sve kako bi dobili što žele. Djeca štakori imaju liderske sposobnosti, imaju veliku samokontrolu, disciplinirana su i mogu uspjeti u životu zahvaljujući načinu na koji se nose s teškoćama.

Muškarci rođeni u godini štakora pametni su i brzo se prilagođavaju novim sredinama. Kreativni su u iskorištavanju mogućnosti. Međutim, ponekad im nedostaje hrabrosti za to. Iako imaju sjajne ideje, možda nisu prikladni za rukovodeće položaje.

Žene rođene u godini štakora su tradicionalne žene. Oni vole organizirati stvari i daju veliku vrijednost obitelji. Brinu o svemu i doslovno drže sva 4 kuta kuće. Osjećaj odgovornosti nose sa sobom i izvan kuće.

Komentari