Ovo je najsretniji dan i broj prema vašem horoskopskom znaku

544
sreća

Dok se opraštamo od ljeta, ljudi se okreću astrologiji kako bi potražili svoju jesensku sreću s pretraživanjima za ‘rujanski horoskop’ koji su posljednjih mjeseci na Googleu porasli za 1200%*.

Odlučni pomoći ljudima u donošenju odluka, stručnjaci na Lotterycritic.com udružili su se sa slavnim vidovnjakom Inbaalom kako bi otkrili najsretniji dan u tjednu za svaki zvjezdani znak, kao i sretne brojeve koje bi trebali iskoristiti za sreću.

Vaš sretan dan i brojevi prema vašem horoskopskom znaku!

Horoskopski znak

Sretan dan

Sretni brojevi

Ovan

Utorak

94554

Bik

Petak

5633

Blizanci

Srijeda

234155

Rak

Ponedjeljak

21120

Lav

Nedjelja

11028

Djevica

Srijeda

93250

Vaga

Petak

154256

Škorpion

Utorak

132749

Strijelac

Četvrtak

31459

Jarac

Subota

84453

Vodenjak

Subota

41731

Riba

Četvrtak

71825

Ovan: utorak | 9, 45, 54

“Ovnom vlada vatreni planet Mars, koji vlada strašću i ratom i planetarni je vladar utorka. Ovo bi bio najbolji dan u tjednu za akcije pa pozovite voljenu osobu van, stavite ponudu za kuću ili se odlučite za onu knjigu u utorak. Planet ratnika povezan je s ratničkim brojem 9, što ga čini sretnim brojem za Ovna.”

Bik: petak | 5, 6, 33

“Za one rođene u znaku Bika, Venera je njihov planetarni vladar. Planet ljubavi i doma – Venerin dan je petak. Savršen dan za romantiku, petak je pravi dan za početak potrage za ljubavlju, useljenje ili prosidbu. Broj harmonije i braka, broj 6, povezan je s planetom ljubavi Venerom i sretan je broj za Bikove.”

Blizanci: srijeda | 23, 41, 55

“Znak Blizanaca je dvojni znak, kojim vlada brbljavi planet Merkur. Ovaj planet je zadužen za svu komunikaciju – e-poštu, ugovore i izgovorenu riječ. Kao vladar srijede, ovo je dan za Blizance da pošalju hrabru poruku ili potpišu novi sporazum. Štoviše, broj druženja, 5, povezan je s Merkurovim kvalitetama razgovora i druželjubivosti, što ga čini sretnim brojem za Blizance.”

Rak: ponedjeljak | 2, 11, 20

“Znakom Rakova vlada sanjarski Mjesec, koji upravlja emocijama i vezama s drugima. Mjesečev dan je ponedjeljak, što ga čini najboljim danom za suočavanje s emocijama, stoga zakažite savjetovanje ili isplanirajte razgovor od srca do srca na početku tjedna! Broj ženstvenosti, broj 2, je sretan broj za Raka, jer je povezan s Mjesecom.”

Lav: nedjelja | 1, 10, 28

“Za one rođene u znaku Lava, Sunce je njihov planetarni vladar. Upravljajući dušom, moći i autoritetom, nedjelja je dan Sunca. Ovo je savršen dan da se prijavite za značajno unapređenje na autoritativan položaj koji utjelovljuje vašu osobnost. Broj novih početaka, broj 1, Lavov je sretan broj.”

Djevica: srijeda | 9, 32, 50

“Djevicama vlada Merkur, planet komunikacije i planet koji upravlja izražavanjem među ljudima. Srijeda je sretan dan za Djevicu – što je čini najidealnijim za finaliziranje ugovora ili slanje pozivnica za vjenčanje. 5 je broj osobnih odnosa i usklađuje se s kvalitetama Merkura, pa je stoga sretan broj za Djevice. Tarot karta Djevice zove se Pustinjak i nosi broj IX.”

Vaga: petak | 15, 42, 56

“Znak Vage predstavlja ljude koji su elegantni i puni ljubavi, baš kao i njihov vladajući planet, Venera. Planet koji je romantičan i domaći, petak je sretan dan za Vage, savršen za izjave ljubavi i preuzimanje ključeva novog doma. Broj 6 simbolizira luksuzan i ugodan život i povezan je s planetom Venerom, tako da je 6 sretan broj za Vage.”

Škorpion: utorak | 13, 27, 49

“U modernoj astrologiji Škorpionom vlada planet Pluton, planet smrti i ponovnog rođenja, dok je u tradicionalnoj astrologiji Škorpionom vladao Mars. Budući da je Mars povezan s utorkom, ovo ga čini dobrim danom za okončanje stvari i nove početke. Hrabri broj 9 povezan je s Marsom, stoga je sretan broj za Škorpione.”

Strijelac: četvrtak | 3, 14, 59

“Ovaj zabavni, živahni znak, kojeg predstavlja Strijelac, dodijeljen je planetu, Jupiteru. Povezan s ekspanzijom i prosperitetom, četvrtak je sretan dan za Strijelce koji vole putovanja, savršen za rezervaciju avionske karte ili prijeko potrebnog putovanja. Broj obilja i uspjeha, broj 3, sretan je broj za Strijelce.”

Jarac: subota | 8, 44, 53

“Znakom Jarca vlada Saturn, planet karme. To je planet pravila i odgovornosti, a Saturnov dan je subota. To čini subotu dobrim danom za postavljanje granica, poput blokiranja bivšeg na društvenim mrežama ili odbijanja nerazumnog zahtjeva. Sretan broj za Jarce je 8 – broj materijalnih postignuća. ”

Vodenjak: subota | 4, 17, 31

“Dovoljno blagoslovljen da uživa u dva vladajuća planeta, znak Vodenjaka je kroz povijest bio pod upravom Saturna, planeta strukture i discipline. Subota bi bila sretan dan za Vodenjaka. Moderni vladar ovog znaka je Uran, planet promjene i revolucije, stoga bi subota bila odlično vrijeme za vizualizaciju novih mogućnosti. 4 je sretan broj za Vodenjaka, jer je to broj Urana i predstavlja neustrašivu istinu.”

Ribe: četvrtak | 7, 18, 25

“S dva vladajuća planeta u pomoći, oni rođeni u znaku Ribe samo plivaju u sreći. Njihov moderni vladajući planet je Neptun, planet iluzije, dok je u tradicionalnoj astrologiji Ribama upravljao Jupiter, zbog čega je četvrtak sretan dan za Ribe. Povezan s Neptunom, broj istraživača, 7, sretan je broj znaka.”

L.B.

Komentari