Svaki horoskopski znak ima svoj savršeni par, to znaju baš svi. No, znate li koji horoskopski znak nikako ne paše s vašim? U nastavku saznajte koja vam dva horoskopska baš nikako ne odgovaraju, možda ste baš s nekime od njih u vezi ili braku!

VODENJAK
Bik – Izrazita tvrdoglavost oba znaka česti je izvor opasnih svađa.
Škorpion – Škorpion voli sanjariti što ga često odvrati od stvarnog života i problema. Osoba rođena u znaku Vodenjaka pritom se preplaši i odnosi se počinju hladiti.


RIBE
Ovan – Ovnovi su često grubi i surovi u vezi što osobe rođene u znaku Riba zna povrijediti.
Djevica – Djevice vole sve imati posloženo i unaprijed planirano, dok su Ribe više intuitivne te tako i rješavaju stvari u životu. Na dulje vrijeme veza između Riba i Djevica osuđena je na vrlo vjerojatnu propast.


OVAN
Rak – Ovan je skoncentriran na vlastite potrebe, dok je Rak skoncentriran na obitelj.
Škorpion – Škorpion, kao i Ovan žele imati glavnu riječ u vezi, što često vodi do svađe.


BIK
Lav – Snažna privlačnost između Bika i Lava na početku veze ne traje dugo. Nakon nekog vremena njihovi stavovi se ni u čemu ne poklapaju.
Strijelac – Osobe rođene u znaku Strijelca teške su na riječima zbog čega često vrlo brzo završe u svađi s partnerima rođenim u znaku Bika.


BLIZANCI
Djevica – Djevica je po prirodi veliki perfekcionist, što nije slučaj za osobe rođene u znaku Blizanca. Zbog takve osobnosti Djevice su često previše kritične prema Blizancima.
Jarac –  Za razliku od Blizanaca, osobe rođene u znaku Jarca vrlo su  tihe i povučene, ne mogu se opustiti te otvoreno razgovarati.


RAK
Strijelac – Rak traži emocionalnu stabilnost, a Strijelac voli svoju slobodu. Ova dva znaka nikada neće biti potpuno sretni zajedno.
Vodenjak – Osobe rođene u znaku Vodenjaka često ne shvaćaju osjećaje i vezu kao nešto ozbiljno za razliku od osoba rođenih u znaku Raka.


LAV
Bik – Bik je Lavu najveći suparnik, oboje su vrlo tvrdoglavi.
Ribe – Ribe rijetko mogu održati vezu s Lavovima zbog prevelikog osjećaja inferiornosti.


DJEVICA
Ribe – Osobe rođene u znaku Djevice vole sve imati posloženo i unaprijed planirano. Ribe su intuitivne te tako i rješavaju stvari u životu, što dulje vremena nikako ne može funkcionirati.
Blizanci – Blizanci uživaju u društvu i vole izlaske, što je često u sukobu s željama osoba rođenih u znaku Djevice.


VAGA
Blizanci – Blizanci su velika suprotnost Vagama – jednostavno ne mogu kvalitetno komunicirati..
Rak –  Rak puca od emocija što konstatno zbunjuje Vagu zbog njene realne i logičke osobnosti.


ŠKORPION
Vodenjak – Vodenjak više razmišlja glavom i manje se vodi osjećajima dok je s druge strane Škorpionu potreban osjećaj veze koja ima dubinu.
Blizanci – Blizanci su više spontani, vođeni instinktima, dok su Škorpioni potpuno suprotno. U vezi Blizanca i Škorpiona nedostaje povjerenja i upravo zbog toga veza se ubrzo raspada.


STRIJELAC
Bik – Bik voli spontane razgovore i slatko bockanje koje kod Strijelca budi osjećaj nelagodnosti te ono brzo prelazi u ljutnju i kraj komunikacije.
Djevica – Osoba rođena u znaku Djevice želi biti zavedena, a Strijelac ne voli pokazivati svoje osjećaje što izaziva nesklad.


JARAC
Vaga – Za razliku od Vage, Jarac je jeako orijentiran na karijeru što ubrzo vezu dovodi do loma.
Rak – Jarci su se skloni često postavljati na prvo mjesto u vezi što nije te ih nametati Rakovima. A Rakovi se koncentriraju na potrebe obitelji i prijatelja.