Ova 3 horoskopska znaka su najlošiji muževi

Živjeti u braku s ovim horoskopskim znakovima nije laka zadaća

1379

Horoskopske znakove često pratimo o odnosu na nekoliko kategorija. Te kategorije uključuju ljubav, zdravlje, posao i obitelj. Ukoliko pogledamo horoskopske znakove u odnosu na kategoriju obitelj ili brak, možemo izdvojiti 3 horoskopska znaka kojima na tom polju više prevladavaju mane nego li vrline.

 

Rak
Živjeti s rakom nije lako unatoč uvjerenju da rak kao horoskopski znak predstavlja zaista tople ljude. Oni se mogu podijeliti u dvije skupine. U prvu skupinu spadaju muškarci koji vole ugođaj doma, ali su previše pedantni i često imaju prevelika očekivanja pa se potom često i žale. U drugu skupinu spadaju pasivni, lijeni i nezainteresirani, koji ulaze u brak često samo radi koristi. Bez obzira na to svaki muškarac rođen u znaku raka, puno je više posvećen domu nego bilo koji drugi horoskopski znak. Potiče tradicionalne osjećaje i voli osjećaj zajedništva u obitelji koja mu daje osjećaj sigurnosti.

 

Škorpion
Postizanje bračnog sklada i uspješnog života, najteže je ostvariti s muškarcem rođenim u znaku škorpiona. Jedini način na koji bi brak mogao uspjeti je da supruga škorpiona neprestano gotovo slijepo prati sve želje i nastojanja supruga. Škorpioni ne podnose dominantne žene u bilo kojem pogledu i često su posesivni i pretjerano ljubomorni. Oni su tipične staromodne i tradicionalne duše. Međutim, nije sve crno. Škorpioni su uspješne osobe u svom poslu i posvećene su uzdržavanju žene i djece koja ih čine veoma sretnima.

 

Strijelac
Muškarci rođeni u znaku strijelca trebaju mudru i praktičnu ženu. Skloni su primjećivanju loših strana te grešaka svojih supruga, a uz to su i veoma zahtjevni. U obiteljskoj zajednici se teško snalaze jer su najviše posvećeni sebi i previše okrenuti prema upoznavanju svijeta. Svestrani su i vole uvijek biti u centru raznih društvenih događanja. Potreban im je život pun uzbuđenja i putovanja te upoznavanja novih ljudi, a život u obitelji smatraju dosadnim. Brak sa strijelcem može uspjeti ako je supruga tolerantna i nije ljubomoran tip te je spremna slijediti želje i interese supruga.

Komentari