Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku imaju najveće šanse za dobiti na lotu

126
bogat

Igrate igre na sreću, a nikad ništa ne dobijete? Možda krivca možete pronaći u – horoskopu! Naime, Daily Mail objavio je tko su najsretniji horoskopski znakovi kad je riječ o pitanju igre na sreću. Na prvom se mjestu nalaze Ribe koje su tijekom prošle godine osvojile više dobitaka na lutriji od ijednog drugog znaka.

Oni rođeni između 19. veljače i 20. ožujka osvojili su 11,6% svih dobitaka na lutriji.  Odmah iza Riba nalaze se Blizanci, a igrači ovog horoskopskog znaka osvojili su 9,9% dobitaka, a jedan posto manje ima Djevica s 8,9% i Vodenjak s 8,5%.

Najnesretniji horoskopski znak je Strijelac jer je samo šest posto pripadnika tog horoskopskog znaka osvojilo jackpot na lutriji.

Glasnogovornica australske lutrije Lauren Cooney rekla je da bi bilo zanimljivo vidjeti hoće li se nastaviti ovakav trend “Na Ribe se uvijek gleda kao na velikodušne i suosjećajne, s dubokim osjećajem ljubaznosti i samilosti. Bilo bi zanimljivo vidjeti što se dogodilo s njihovim dobitkom na lutriji, odnosno jesu li ga podijelili s najbližima”.

Tablica s horoskopskim znakovima i postotkom pobjednika u ukupnom broju dobitnika:

Ribe 11.6%
Blizanci 9.9%
Djevica 8.9%
Vodenjak 8.5%
Škorpion 8.5%
Bik 8.5%
Rak 8.2%
Lav 7.7%
Vaga 7.7%
Jarac 7.7%
Ovan 7.5%
Strijelac 6%

Komentari