Novi tjedni horoskop! Romantika pred Valentinovo i oprez sa financijama!

1940

Ovan

Što vas muči, Ovnovi? Možda ćete se osjetiti malo povrijeđeni zbog nečijeg stava i pitati se gdje je problem. Moglo bi se dogoditi da se netko dotakne osjetljivog problema s usputnom primjedbom ili radnjom i to će vam izazvati nelagodu. Što možete učiniti u vezi s tim? Razgovor bi bila najbolja opcija.

Uz Valentinovo ovaj petak, pojavljuje se prilika za pomirenja, ako su potrebna, posebno s mjesecom u intenzivnom Škorpionu. Tražite romantiku? Iako ćete biti jako oprezni oko iznošenja svojih osjećaja, lako ćete prepoznati kada netko pokaže interes za vas, a to može olakšati probijanje leda.

Mars, vaš suparnik, ulazi u vaš sektor komunikacije u nedjelju, što može biti savršeno za promociju vaše robe i usluga. A živahni Merkur istog dana postaje retrogradni u duhovnoj zoni, pomažući vam da pristupite i riješite jedan duboko ukorijenjeni problem.

Bik

Sunce u najvišem sektoru vaše ljestvice može biti poziv da zasjate, a ne da sakrijete svoje darove i talente daleko od svijeta. Pokažite svoje vještine i uživajte u mogućnosti da drugima date do znanja koliko ste sjajni.

Još uvijek postoji snažni fokus na vašu putničku i avanturističku zonu, zbog čega možete potražiti nove mogućnosti. Ako ste oklijevali izaći iz svoje zone komfora, možda ćete se osjećati drugačije do kraja tjedna kada miješanje Marsa uđe u istu zonu, dajući vam hrabrosti da prevladate bilo kakav strah ili otpor promjeni.

Budući da je Dan zaljubljenih u petak i intenzivan mjesec u Škorpionu koji stvaraju neke snovite i zanimljive aspekte, ovo je vrijeme za romantiku i neočekivane susrete.

Tijekom vikenda, Mars kreće u Jarca, dajući vam hrabrost da napredujete s novim planovima. Budite oprezni, jer s živahnim retrogradnim Merkurom, najbolje bi bilo da ne žurite ni u što.

Blizanci

Sa suncem u vašem sektoru dalekih horizonata, sljedeći tjedan mogao bi vas nadahnuti na traženje novih prilika.

Istovremeno, sa slatkom Venerom u vašem društvenom sektoru u ponedjeljak, također imate priliku riješiti problem s prijateljem ili grupom. To može biti manji ili veći problem, ali ako ste spremni vidjeti stvari iz njihove perspektive, puno toga se može postići.

Još uvijek postoji intenzivni fokus na na duboko emocionalan sektor povezan s financijama, poslovanjem i vezama duše, a to će se intenzivirati na kraju tjedna. Sva  pitanja ili sumnje o nekoj ključnoj stvari, možete sada brzo riješiti.

Uprkos tome, s radoznalim Merkurom koji usporava ovaj tjedan prije nego što u nedjelju postane retrogradan, bilo bi pametno ne žuriti se s donošenjem velikih odluka ili kupnjom skupih predmeta. Izbjegavajte preuzimanje novih obaveza ako ne morate. Polagan i odmjeren tempo je najbolji.

Rak

Možda ćete trebati sklapati mir s nekim s kim radite. Bez obzira na poteškoće, sve se može riješiti dobrom voljom s obje strane.

Vaš se sektor povezivanja i dalje nalazi u fokusu, ali kako otrežnjujući Saturn postupno odmiče od moćnog Plutona, možda ćete se osjećati opuštenije zbog ključne veze. To može biti netko od nadređenih ili partner, ali što god bilo, smanjivanje napetosti može vam pomoći da se osjećate puno mirniji. Dan zaljubljenih mogao bi biti intenzivan, a mjesec Škorpiona u vašoj zoni romantike donijeti neke zanimljive aspekte. Jedan susret iz vedra neba mogao bi vas potpuno okupirati zbog kemije koja će se javiti. Ako idete van s partnerom, to može biti vrlo posebna prilika.

Kad Mars uđe u vašu zonu odnosa tijekom vikenda, odlučnost da riješite bilo kakve probleme mogla bi vas vidjeti kako napredujete i rješavate dileme koje se vuku duže vrijeme.

Lav

S vatrenim Marsom koji se kreće kroz vaš sektor slobodnog vremena i romantike do nedjelje, možda ćete biti spremni uživati u ljubavnim avanturama ili aktivnostima zbog kojih se osjećate energično. Na kraju ovog tjedna fokus se preusmjerava na vaš životni sektor, pa ćete možda biti željni započeti s planovima i projektima, a to bi se moglo preliti i u vaše slobodno vrijeme. Ipak, uz intenzivan mjesec Škorpiona u vašoj matičnoj zoni, Valentinovo bi moglo zablistati s obećanjima čak i ako ga provedete u miru s voljenom osobom.

Tražite novu ljubav? Čudesan susret s nekim na poslu mogao bi proizvesti neočekivanu kemiju, a to bi moglo rezultirati kratkoročnim ili dugoročnim druženjem s nekim. Unatoč tome, s promišljenim Marsom koji se retrogradno okreće u vašem sektoru zajedničke imovine tijekom vikenda, bilo bi pametno kada ne biste donosili velike financijske odluke. Možda stvari nisu onakve kakve izgledaju.

Djevica

Imate li nekoga s kim se želite pomiriti? Ako je to slučaj, iscjeliteljski aspekt na početku tjedna mogao bi vas potaknuti da napravite prvi korak. To može značiti puštanje prošlosti, ali će se isplatiti ako cijenite odnos s tom osobom i želite da se on nastavi.

I dalje je snažan naglasak na vašem sektoru dokolice, kreativnosti i romantike. Veza koja je uzrokovala probleme početi će se smirivati. Bez obzira na problem, rješenje možda već djeluje.

U nedjelju se vatreni Mars kreće u vašu zonu romantike i brbljavi Merkur retrogradno se okreće u vašem sektoru odnosa, pa bi bilo dobro paziti na miješane poruke, i davanje i primanje istih. Dinamični Mars može vam dati hrabrosti da razbijete led u vezi s određenom osobom i, nadamo se, ostvarite napredak u romansi. Ipak, s retrogradnom Merkurom, bilo bi najbolje ništa ne pretpostavljati dok niste sigurni.

Vaga

Blistavo sunce ovog tjedna naglašava vašu zonu slobodnog vremena i romantike, pa biste mogli poželjeti izaći i opustiti se kad god možete. Obavezno vodite računa o nekim pauzama jer biste mogli biti zaposleni na drugim područjima. S neprekidnim snažnim fokusom na vašu matičnu zonu, možda ćete i dalje imati puno odgovornosti. Ipak postoji osjećaj da je kriza možda prošla i da je život nešto lakši.

Želite li svoju ljubav obasipati darovima na Valentinovo? S mjesecom u vašem sektoru trošenja i kupovine, možda biste htjeli dati sve od sebe kako biste im poklonili nešto posebno, ali nemirna veza Mjesec-Uran nagovještava impulzivnu kupovinu. Razmislite o stvarima prije nego što odlučite.

Uz to, miješanje Marsa ulazi u vašu matičnu zonu u nedjelju na šest tjedana boravka, tako da se pozitivne i dinamične promjene mogu nalaziti u perspektivi. Budite oprezni na poslu jer s retrogradnom Merkurom postoji mogućnost konfuzije i nesporazuma.

Škorpion

Možda se osjećate kao da idete korak unatrag i razmišljate o svojim planovima i ciljevima. Uz sunce u vašoj domaćoj zoni, ovo je prilika da se opustite i napunite baterije kad je to moguće.

Uprkos tome, postoji mnogo aktivnosti u vašem sektoru komunikacije, a u nedjeljuće se to još više povećati. Možda ćete osjećati potrebu za čišćenjem i zamjenom starih načina i metoda novim i dinamičnijim planovima i ciljevima.

Ovo može biti uzbudljivo vrijeme u kojem aktivno traženje novih mogućnosti može donijeti nagrade. Unatoč tome što će brbljati Merkur usporavati prije skretanja retrogradno tijekom vikenda, bilo bi dobro ukalkulirati i dozu opreza u sve što radite. Izbjegavajte se obvezati na bilo šta važno jer bi se okolnosti mogle promijeniti u vrlo kratkom vremenu.

S mjesecom u vašem znaku na Valentinovo, mogli biste biti u svojoj magnetskoj moći. Prilike za romantiku već su u zraku, ali takav je i potencijal za miješane poruke.

Strijelac

Možda ste dobro raspoloženi i spremni ste se povezati s drugima koji su vam jako važni. Sa suncem u vašem sektoru komunikacije, ovo vrijeme za promociju svojih roba i usluga i istraživanje potencijala u različitim poslovnim idejama.

Istovremeno, ako vam nije nedostajalo samopouzdanja zbog ljubavnog interesa, veza između Venere i iscjelitelja Chirona mogla bi vas potaknuti da razgovarate s nekim tko ima mogućnost dati vam mudar savjet. S pravom perspektivom, uskoro se možete osjećati više avanturistički.

Možda biste željeli ljubavnu vezu zadržati privatnom, čak i ako je u petak Valentinovo. Mjesec u sumornom Škorpionu i privatna zona nagovještavaju da biste najradije uživali u prvom bljesku romantike u tajnosti, daleko od znatiželjnih očiju ili prijatelja.

Živi Merkur u nedjelju postaje retrogradan, zato budite oprezni jer postoji potencijal za nesporazume i miješane poruke.

Jarac

Brbljavi Merkur u vašem sektoru komunikacija usporava se ovaj tjedan prije nego što u nedjelju postane retrogradan. Budite jako oprezni ako razmišljate o zaključivanju ugovora ili novoj obavezi, jer bi bilo najbolje prvo provjeriti detalje. Mogli biste se uvući u nešto što oduzima više vremena i truda nego što ste mislili.

Sjajno sunce i dalje vam osvjetljava novčanu zonu, a to bi vas moglo potaknuti da poduzmete mjere na bilo koji problem koji treba riješiti. To vam također može dati pregled i potaknuti vas da eksperimentirate na različite načine da zaradite dodatni novac.

Jeste li spremni za Valentinovo? S mjesecom Škorpiona u vašem društvenom sektoru, svaka zabava kojoj prisustvujete mogla bi imati fantastičnu vibru. A ako tražite ljubav, ovo je  dan kada bi jedno prijateljstvo moglo preći u nešto romantičnije.

Mars ulazi u vaš znak u nedjelju na šest tjedana boravka, pa bi vam se razina energije mogla znatno povećati.

Vodenjak

Sunce u vašem znaku može vam dati samopouzdanje i potaknuti vas da se uključite u ideje i odnose koji vam duboko znače. Drugi vas mogu optužiti da ste sebični, ali ovo je vaše vrijeme za uživanje u tome što ste upravo vi, pa se nemojte ispričavati.

No još uvijek postoji snažni fokus na privatnu zonu. Mogli biste ustanoviti da se problem koji vas već neko vrijeme muči, počinje rješavati. Dinamični fokus prošlog mjeseca možda je bio katalizator koji je pomogao u rješavanju problema, a čini se da sada stvari izgledaju mnogo bolje.

Imate li problema s nekim? Ovo je vrijeme da napravite prvi korak i započnete razgovor. Bez obzira radi li se o većoj ili manjoj dilemi, razgovor može uvelike pomoći.

Budite oprezni ovaj tjedan, jer Merkur postaje retrogradan u vašoj zoni novca, pa izbjegavajte impulzivnu kupovinu. Ako trebate kupiti nešto skuplje, zadržite potvrde i papirologiju.

Ribe

Trenutno ste u fazi kada vam treba vrijeme za razmišljanje planiranje za godinu koja je pred nama. Sa suncem u duhovnom sektoru, također vam je šansa da vežete labave krajeve i nađete zaključak u pitanjima koja vas zaustavljaju.

Vaša društvena zona je i dalje zauzeta, a postoji osjećaj da se teško razdoblje postepeno završava. Ovog mjeseca moglo bi izgledati kao da se jedan teret podigao, a to bi mogla biti posljedica akcija koje ste poduzeli u posljednjih nekoliko tjedana.

Ipak, ova zauzeta faza je daleko od kraja jer se grozničavi Mars kreće u Jarca na šest tjedana boravka u nedjelju. Možda ste spremni preseliti se u nove krugove, organizirati događaje ili se uključiti u projekte u zajednici. Ipak, nemojte pretjerivati. Ne zaboravite sebi osigurati prostora za disanje.

Promišljeni Merkur u nedjelju se retrogradno pretvara u vaš znak, pa je moguće da se povežete s prijateljima iz prošlosti ili starim ljubavnim plamenom.

 

Komentari