Novi tjedni horoskop – neki blagdane obavezno moraju iskoristiti za odmor!

1424

Novi tjedan počeo je kao i inače ponedjeljkom . Mi ga počinjemo tjednim horoskopom. Što vas čeka od 17. do 23. lipnja pročitajte u nastavku!

Ovan

Tjedan započinje punim mjesecom u Strelcu i vašem dalekom horizontu, što vas može potaknuti da rezervirate putovanje ili odmor. Ako trebate pobjeći od svega toga, odmah napravite svoj potez. Budući da se brbljavi Merkur sparuje sa vjernim Marsom i oba planeta se suprotstavljaju snažnom Plutonskom tjednu, možete osjetiti da je vrijeme da progovorite. Istodobno, s trezvenim Saturnom koji se povezuje sa sanjivim Neptunom, možda ćete moći vidjeti situaciju iz suosjećajne i duhovne perspektive, i to vam može pomoći da se uspješnije krećete kroz nju.

Neptun se u petak okreće retrogradno i možda ćete početi vidjeti istinu o nekom pitanju, i dobiti potpuno novu perspektivu. Sunčev dolazak u Rak i vašu zonu istog dana moglo bi vas natjerati da odvojite malo vremena za brigu o sebi, druženje s obitelji i bliskim osobama. Konačno, divan aspekt u nedjelju 23., može biti savršen za poseban dan i općenito uživanje u životu.

Bik

Pun mjesec u intenzivnijem dijelu vaše karte u ponedjeljak pokazuje da postoji mogućnost da neke drame i osjećaji dođu na vidjelo. To je prilika da se očisti zrak i da se oslobodite svega što više ne služi vašim interesima.

Mogli biste imati puno toga za reći ovog tjedna, a kako se živahni Merkur u vašem sektoru komunikacije usklađuje s dinamičnim Marsom, možda imate više hrabrosti da iskreno govorite. Ako se bavite ljudima koji su tvrdoglavi i čije su ideje zastarjele, upotrijebite svoj takt i diskreciju kada se uključite u bilo kakve rasprave. Postoji mogućnost za argumente, osim ako se s time ne možete suočiti. Pomicanje sunca u Rak u petak može vam pomoći u procjeni vaših sadašnjih obveza i potaknuti vas da tražite nove mogućnosti.

Napokon uživajte u odmoru u nedjelju i učinite nešto što čini da vam srce pjeva.

Blizanci

Sunce i lijepa Venera su u vašem znaku, tako da možete biti u svom elementu. Ti utjecaji mogu biti pozitivni i energizirajući, dajući vam više povjerenja.

Pun mjeseca Strijelca u ponedjeljak pokazuje da bi neki odnos ili intimna veza mogli doći do izražaja, pogotovo ako imate problema. To može biti dobra prilika za čišćenje zraka i oslobađanje svake napetosti.

Istovremeno, financijska pitanja mogu vas i dalje frustrirati, čak biti i malo intenzivnija. Možda ste se odlučili za određeni ishod, ali ako pokušate forsirati tempo, može vam trebati dugo vremena da dobijete ono što želite. Ostavite se toga za sada. Preseljenje Sunca u Rak u petak može osvijetliti problem novca i pomoći vam da donesete neke mudre odluke u naredna četiri tjedna.

Konačno, nedjelja može biti izvrstan dan za poseban dan ili društveni događaj u kojem ćete zaista uživati.

Rak

Možda biste željeli olakšati raspored na početku tjedna jer bi pun mjesec u vašem životnom sektoru mogao uzeti danak. Osjećaji mogu biti vrlo visoki, a moglo bi doći do neke neočekivane drame. Prekidanje posla će vam pomoći da učinite korak dalje.

Istodobno, uparivanje artikuliranog Merkura i dinamičnog Marsa moglo bi vas nadahnuti da govorite istinu hrabro i uvjereno. Kako se oba planeta suprotstavljaju snažnoj Plutonskoj nedjelji, mogli biste se boriti protiv nekoga tko izgleda kao da vrši pritisak na vas. Možda ćete vidjeti u kojoj mjeri vas pokušavaju kontrolirati, a to bi vas moglo potaknuti da se distancirate od njih ako je potrebno.

Kada se sunce uđe u vaš znak u petak, bit ćete u svom elementu. Tijekom sljedeća četiri tjedna možda ćete željeti pokrenuti planove i ideje koje će pomaknuti vaš život naprijed.

Nedjelja izgleda kao da će biti divan dan, a društveni događaj mogao bi izvući najbolje u svima.

Lav

Tjedan započinje punim mjesecom u zoni slobodnog vremena, koja će vas oraspoložiti za uživanje u izletima, romantičnim druženjima i općenito punjenju baterija. Ipak, to bi moglo biti napornije nego što očekujete, s možda malčicu drame.
Možda bi bilo pametno ovaj tjedan olakšati raspored jer bi vas snažni utjecaji mogli potaknuti na suočavanje s jednom ili dvije dileme. Jedna strana vam može zamjeriti što toliko toga treba učiniti, a kako se i brbljavi Merkur i vatreni Mars suprotstavljaju intenzivnom Plutonu, mogli biste sabotirati projekt ili ideju bez da to shvatite.
To bi mogla biti prilika da se napravi zalihe prije nego što bude prekasno i da se se riješite onih aktivnosti koje već neko vrijeme odgađate.
Pomicanje sunca u vašu duhovnu zonu u petak je prilika da se povežu labavi krajevi i očisti sva emocionalna prtljaga. Psihičko raskrinkavanje može vas ostaviti osvježenim i prisutnijim. Konačno, nedjelja je savršena za druženje.

Djevica

Ponedjeljak bi mogao donijeti povišene tonove na kućnom frontu, pogotovo ako postoje stvari o kojima treba razgovarati. Moglo bi postojati tendencija da budete vrlo otvoreni i iskreni, ali korištenje malo osjetljivosti može biti najbolji način za rješavanje takvih pitanja.

Postoje i dinamične energije u vašem društvenom sektoru koje zahtijevaju takt i diplomaciju. Netko bi mogao biti ljubomoran na vas, ili možda imate osjećaje prema njima koji su prilično intenzivni. To može dovesti do poteškoća u odnosima ili čak do prekida prijateljstva, ako ne možete razgovarati o stvarima i pronaći sredinu. Sredina tjedna mogla bi biti posebno nepostojana, pa ako ne želite biti upleteni, izbjegavajte osjetljiva pitanja u to vrijeme.

Sanjivi Neptun se vraća retrogradno u vašem sektoru odnosa i ostaje tako do kraja studenog, što bi vam moglo dati novu perspektivu na trenutnu vezu.

Konačno, sunčevo kretanje u vaš društveni sektor u petak može biti poziv da se više uključite u lokalne aktivnosti.

Vaga

Budite oprezni što kažete na početku tjedna, jer ćete imati problema suzdržati se. Pun mjesec u tupom znaku Strijelca i vašem sektoru komunikacije mogao bi vas natjerati da govorite istinu, a zanemarite svoje uobičajeno taktično, diplomatsko komuniciranje. Neki ljudi mogu biti šokirani time.

Istovremeno, čini se da postoji stalna napetost u vezi s vašom kućnom i obiteljskom situacijom i vašim ciljevima i ambicijama. Stvari bi se mogle pojačati tijekom dana koji su pred nama i možda ćete se osjećati kao da netko s vama pokušava manipulirati u obavljanju onoga što žele. Stvari u tom smislu mogu biti lakše sljedeći tjedan, pa ćete možda do tada željeti ostaviti sve važne rasprave.

Sunce ulazi u vaš sektor ciljeva i ambicija u petak za četverotjedni boravak, a to bi vas moglo potaknuti da pokažete svoje vještine. Ovo nije vrijeme za suzdržavanje, nego za odvažnost.

Naposljetku, neke divne društvene događaje mogu biti u kartama za nedjelju, pa uživajte!

Škorpion

Želite li se malo razmetati novcima u ponedjeljak? Pun mjesec u novčanoj zoni sugerira da možete otići na kupovinu ili uživati u online zabavi. Moglo bi biti vrlo primamljivo prijeći preko vrha, pa ako se želiš prepustiti, postavi sebi ograničenje.

Budući da se u utorak brbljavi Merkur slaže s vatrenim Marsom, mogli biste puno toga reći o nekoj temi, kao i drugi. Kako se oba planeta suprotstavljaju moćnom Plutonu u vašem sektoru komunikacije, argumenti su mogućnost, i mogli bi dobiti prilično intenzivani. Ako ne želite pokrenuti svađu s nekim, možda je pametnobiti oprezan sredinom tjedna.

U petak, sanjivi Neptun se u vašem romantičnom sektoru nekoliko mjeseci okreće retrogradno, što bi vam moglo otvoriti oči prema potencijalu u romantičnoj vezi. Istog dana, sunce se kreće u zaštitni rak i vaš sektor dalekih horizonta, tako da se možete osjećati spremni za uživanje u bijegu i priliku da napunite baterije.

Strijelac

Pun mjesec u vašem znaku u ponedjeljak mogao bi biti prilika da se oslobodite svega što vam više ne služi. Bila to navika koje se želite osloboditi ili situacija koja je utjecala na vas osobno, vrijeme je ih ga odbacite zauvijek.ako se odlučite za neko druženje zabava vam je zagarantirana.

Financije mogu biti izvor sukoba, a neki razgovori mogu biti intenzivni. Dileme bi se mogle pojaviti sredinom nedjelje, i ako je tako, to može biti prilika da se donese odluka o transformaciji situacije u novcu. Ako vas stare navike zadržavaju, razumijevanje toga može biti prekretnica.

Kao zamagljen Neptun u petak u matičnoj zoni, mogli biste vidjeti pravi razlog zašto se jedno obiteljsko pitanje toliko dugo odvlači.

Konačno, kretanje sunca u intenzivniju zonu donosi priliku za rješavanje problema koji je možda iscrpljivao vaše resurse.

Jarac

Pun mjesec na početku tjedna odvija se u vašem duhovnom sektoru i može donijeti pokopane osjećaje na površinu. Ako postoji nešto o čemu ste nerado razgovarali, pokretanje razgovora sada bi vam omogućilo da se osjećate bolje.

Odnosi bi mogli biti intenzivni ovog tjedna, s mogućnošću neslaganja. Problemi bi se mogle pojaviti sredinom tjedna. Ako ste predugo trpjeli situaciju, tada ćete možda osjetiti potrebu da nešto kažete. Osjetljiv pristup može svaku raspravu učiniti produktivnijom.

Kako se sanjarski Neptun vraća u vašem komunikacijskom sektoru u petak, njegova retrogradna faza može vam pomoći da vidite istinu o situaciji ili projektu u kojem ste bili u poricanju. Istodobno, sunčevo kretanje u zonu odnosa u istom danu može rasvijetliti najbolji način da se krene naprijed s određenim odnosima ili poslovnim partnerstvom.

Vodenjak

Slavlje može biti sjajan početak tjedna, a ako se podudara s punim mjesecom u vašem društvenom sektoru, stvari mogu biti vrlo dinamične i ugodne. Ipak, pazite na dramu.

Možda ćete puno razmišljati o trenutnom rasporedu i načinu na koji vam se svakodnevni život odvija. Međutim, nema potrebe da stavljate toliki pritisak na sebe. Razumijevanje zašto to radite može biti ključ za osjećaj sreće i opuštenosti.

Kao što je milosrdni Neptun u petak retrogradan u vašoj novčanoj zoni, to bi vas moglo potaknuti da bolje pogledate svoje prihode i rashode. Novac možda curi, a vi to uopće ne razumijete. Vrijeme je da se tome stane na kraj.

Konačno, sunčevo kretanje u vaš stil života u petak potiče vas da usvojite navike koje će poboljšati vaše zdravlje i ukupnu produktivnost.

Ribe

Na početku tjedna možete se naći u središtu pozornosti jer vas punog mjeseca u Strijelcu potiče da napravite nešto javno. To bi mogla biti najava ili prilika da podijelite svoje osjećaje o nečemu. Što god da je, ta objava može biti prilika za vas da dobijete potrebnu podršku.

Možda se osjećate kreativno dok se u utorak u vašoj zoni užitka spajaju živahni Merkur i živahni Mars. Podijelite svoje ideje jer iz toga može doći mnogo dobra. Čak i ako se čini da su drugi ljubomorni ili ogorčeni na vaše vještine i kvalitetu vašeg rada, ne dopustite da vas to uznemiri. Iako bi netko mogao biti nepotrebno kritičan ovog tjedna, uskoro će vas ostaviti na miru. Nemojte odustati.

Kako se sanjarski Neptun vraća u vaš znak, sljedeći mjeseci mogu vam pomoći da vidite istinu o problemu koji vam je neko vrijeme bio na pameti.

Konačno, kada sunce uđe u rak i vaš sektor za zabavu u petak, nikako ne odbijajte pozive na izlazak.

Komentari