Novi horoskop – romantika na pomolu za neke, još malo čuvanja novčanika za druge!

1974

Ovan

Ako ćete pokušati najbolje izvući iz veze, neki će se aspekti možda trebati promijeniti. Mogla bi postojati neravnoteža snaga u njenom trenutnom formatu. Otvorite put za raspravu o ovoj temi i sigurno ćete vidjeti napredak.

Odnosi su i dalje važni, ali takvi su i osjećaji koji se tiču njih, a često leže ispod površine. S Merkurom i Venerom u intenzivnoj zoni možda ćete postati svjesniji što stvarno osjećate prema nekome, a to bi vas moglo potaknuti da nešto i učinite ako je potrebno.

Uz živahni Merkur koji se u utorak povezuje s Neptunom i Plutonom tijekom vikenda, prvi susret s jednom osobom mogao bi se činiti gotovo idealnim. Kako tjedan napreduje, mogli biste početi vidjeti više njihovih mana (kojih svi imaju), a to bi vas moglo vratiti u stvarnost. Odnos će se sigurno nastaviti, ali u malo realnijem tonu.

Bik

Pomažu li vam rutine ili vas ometaju? Ako je ovo posljednje, smatrajte to znakom da sredite malo život. Ako vas svakodnevni zadaci sprječavaju da posegnete za novim i većim mogućnostima i izazovima, oštro vezanje Sunca i Plutona u ponedjeljak mogao bi biti poziv na akciju. Dajte si prostora za manevar i osjećat ćete se puno bolje.

S fokusom na vaš sektor odnosa, sada imate mogućnosti poboljšati trenutnu vezu, uživati u blistavom društvenom životu i uspostaviti jačanje poslovnih veza.

Ipak budite realni u utorak, budući da bi vas optimistična veza Merkura s vodenim Neptunom mogla natjerati da nekome previše vjerujete. Ta je osoba možda u redu, ali bolje ju upoznajte prije nego što nešto započnete.

Za vikend bi mogli biti uronjeni u duboki razgovor o budućnosti i onome što trebate učiniti kako biste pozdravili pozitivne promjene. Možda ćete trebati pustiti nešto da nešto dobijete.

Blizanci

Treba li dodatno potpirivati romantičnu vezu ili biti strpljiv? S početkom naginjanja Sunca prema Plutonu, ovo će vam pitanje možda pasti na pamet.  Imati ćete puno veće šanse za uspjeh ako budete mogli biti strpljivi i dopustiti da se stvari organsko razvijaju.

Merkur, vaš planeta vodič, nastavlja putovanje kroz Škorpiona i vašu životnu zonu zajedno sa slatkom Venerom. Budite sigurni da su neke ponude ili sheme koje razmatrate provjerene, jer sanjiva veza Merkur-Neptun sugerira da biste se mogli nesvjesno prijaviti za nešto što će na kraju prouzročiti gubitke. Bacite se na istraživanje i do vikenda ćete naći nešto što je unosnije.

Intenzivna veza Merkur-Pluton u subotu mogla bi vas potaknuti da udružite svoje resurse s nekim. Također je moguće da bi razgovor mogao prerasti u suradnju.

Rak

Kad bi Sunce u ponedjeljak osvijetlilo nezgodan kut s moćnim Plutonom, mogla bi se dogoditi bitka volje. Pitanja na kućnom pragu možda trebaju pažljivo rješavanje, posebno ako se čini da netko želi nadjačati vaše misli ili odluke. Budite otvoreni za raspravu i pregovore, ali ako vas to nigdje ne dovede, izborite se za svoje mišljenje.

Ako se ovaj tjedan usredotočite na rekreaciju, možda ćete uživati u malim slobodnim aktivnostima. Ovo može biti i vrlo uzbudljivo vrijeme za romantiku, uključujući i mogućnosti pronalaženja te posebne osobe. Uz simpatičnu Veneru i brbljavi Merkur u strasnom Škorpionu, više nećete moći sakriti osjećaje prema osobi kojoj se već neko vrijeme divite izdaleka.

Snažna veza Merkur-Pluton u subotu ukazuje da bi jedan razgovor mogao potaknuti pozitivne promjene. Razgovarati o nekim stvarima moglo bi biti iscjeljujuće iskustvo.

U nedjelju bi se službeni događaj mogao pokazati puno boljim nego što ste očekivali.

Lav

Dok ratnik Mars nastavlja svoj put kroz vaš sektor razgovora i razmišljanja, imat ćete snage i dinamike za postizanje uspjeha u svojim planovima. Ovo je sjajno vrijeme za organiziranje, prisustvovanje administrativnim zadacima i umrežavanje s drugima na vašoj valnoj duljini.

Ipak, u ponedjeljak budite oprezni jer bi netko mogao osporiti vaše ideje. Ako s njima postupate diplomatski, vjerovatno će njihovo prigovaranje proći za nekoliko dana. Borbu i konflikte je u svakom slučaju bolje izbjeći.

Kako se trgovački trgovački Merkur u utorak usklađuje s maglovitim Neptunom, teško ćete se moći usredotočiti na detalje, uglavnom ćete lebdjeti i sanjati. Radite li na kreativnom projektu? Vaša mašta može biti jaka, a ovaj aspekt može vam biti od velike koristi za dovršetak djela.

Vikend bi mogao biti intenzivniji, s ključnim aspektima koji vas potiču na preoblikovanje životnog stila. Ako ovo napravite, možete se osjećati puno bolje.

Djevica

Sada imate priliku razmotriti svoje resurse i kako ih možete plodonosnije koristiti. Budući da borac Mars napaja vašu osobnu financijsku zonu, možda ćete biti spremni riješiti probleme koji traju već neko vrijeme.

Osim toga, možda bi bilo pametno sagledati svoje vještine i sposobnosti i kako ih najbolje iskoristiti. Postoje li one koje se nedovoljno koriste? A koliko vrijede na tržištu? Sunce skreće prema moćnom Plutonu u ponedjeljak, tako da je također moguće da ste podcijenili određene talente i da je sada vrijeme da shvatite njihovu pravu vrijednost.

S Merkurom i slatkom Venerom u vašem sektoru komunikacije, vaš društveni život mogao bi se podići i zaslijepiti obećanjima. Utorak može biti izvrstan za romantični sastanak, ali nemojte vjerovati svemu što vam netko kaže.

Vikend ima intenzivnije kvalitete, s dubinskim razgovorom koji će potaknuti neke pozitivne odluke i nadahnuti vas na nove mogućnosti.

Vaga

Početkom tjedna biste mogli donijeti odluku koja utječe na vašu obitelj ili vaš dom. Je li vam puna kapa nečijeg bahatog stava? Sada je vrijeme da kažete ono što stvarno mislite. Ta osoba bi se mogla iznenaditi, no s druge strane možda su to i očekivali.

Dok se Sunce i dinamični Mars nastavljaju kretati kroz vaš znak, pronalazite hrabrost da se usredotočite na one planove koji su vam osobni. Vrijeme je da napravite ono što želite bez obzira na to što drugi misle. U utorak se možete osjećati vrlo velikodušno i skloni dati besplatno svoje vrijeme i novac. Ali radite li ispravno? Moguće je da bi bez vašeg doprinosa određena osoba bila sklonija samostalno upravljati.

Možete potražiti savršen predmet za svoj dom preko vikenda, bez obzira koliko koštao. Snalažljiva veza Merkur-Pluton nagovješćuje da biste nekim istraživanjem mogli pronaći izvrsnu ponudu.

Škorpion

Nastavljate u mirnijoj fazi, sa Suncem i ratnikom Marsom koji trenutno putuje kroz vašu duhovnu zonu. U ponedjeljak biste, međutim, mogli shvatiti kako prošlo iskustvo i dalje utječe na vas. Ovo može biti prilika za razgovor o stvarima s pouzdanom osobom i pronalazak načina za liječenje i rješenje problema. S artikulirajućim Merkurom i bujnom Venerom u vašem znaku, vrijeme je da priđete drugima, proširite svoj društveni krug i podijelite svoje ideje i mišljenja.

Utorak bi mogao biti vrlo kreativan dan kada vaša mašta doseže vrhunac. Ako imate nagon za proizvodnjom nečeg lijepog, nastavite s tim. Kao rezultat toga mogli biste se osjećati pozitivno napunjeni.

Za vikend ćete se posvetiti detektivskom načinu rada i biti ćete željni rješavanja problema koji vas muče već neko vrijeme. Također ćete uživati u filmovima i romanima u tom tonu.

Strijelac

Čini se da je vaš društveni život  vrlo aktivan i mogli biste biti vrlo proaktivni u druženju s ljudima na vašoj valnoj duljini. Ali možda biste trebali trebate donijeti i odluku o tome koliko vremena provodite s prijateljima i koliko vremena provodite na važnim planovima i ciljevima. Ispravljanje ravnoteže može biti teško, ali s obzirom da je ovo vrijeme za vas, nećete htjeti propustiti nešto.

Utorak bi mogao donijeti kreativne i maštovite ideje, a možda ćete primijetiti da njihovo usmjeravanje u umjetnička djela ili uljepšavanje vašeg doma može biti pozitivno. Ideje bi mogle biti povezane s vašim duhovnim idealima, a njihovo uvođenje u vaše domaće okruženje moglo bi stvoriti vrlo pozitivnu atmosferu.

Uz živi Merkuru i ljupku Veneru u svom duhovnom sektoru, možete uživati u druženju s ljudima koji se nalaze na vašem istom duhovnom putu. Sva događanja koja prisustvujete mogla bi imati pozitivan utjecaj na vas.

Jarac

Možda osjećate da se netko od vama nadređenih mora promijeniti, ali možda ste vi taj koji treba biti fleksibilniji. Ako se ne možete složiti s ključnim problemom, pokušaj da se stvari okrenu prema vašoj volji vjerojatno će sve pogoršati. Budući da je aspekt u ponedjeljak privremen, možda bi bilo pametno strpiti se malo. Smirite se , prespavajte i pogledajte kako se osjećate prema stvarima za nekoliko dana. Možda ćete shvatiti da su vaše perspektivne promjene  prilično dramatične.

Međutim, utorak bi vas mogao vidjeti u sanjarećem raspoloženju i vrlo osjetljivima na suptilnosti života dok se logični Merkur usklađuje s eteričnim Neptunom. Praktične stvari vas neće privlačiti, ali bilo što kreativno ili romantično hoće. Možda ćete se naći i na likovnoj izložbi, što bi moglo biti vrlo ugodno.

U subotu ste mogli pokušati riješiti jedan ključni problem, a s vrlo intenzivnim tranzitom u kartama čini se da ćete vjerojatno uspjeti.

Vodenjak

Što vas sprečava da prihvatite novu priliku? Možda su to prošla iskustva? Sunčev rubni kut s vulkanskim Plutonom u ponedjeljak mogao bi vam privući pažnju na ovo pitanje. Ovo može biti prilika za razgovor o stvarima sa životnim trenerom koji vam može pomoći da pređete svoje granice i ispunite svoje potencijale.

U utorak budite oprezni sa novcem jer biste mogli imati tendenciju trošiti bez obzira možete li si to priuštiti ili ne. I umjesto da ga potrošite na sebe, svoju velikodušnost možete usmjeriti prema drugima. Možda ćete imati vrlo plemenitu želju usrećiti ih, ali pomaže i da budete praktični. Vjerujte svojim instinktima tijekom vikenda kada se brbljavi Merkur poravnava s moćnim Plutonom. Ako dobijete potrebu da nazovete nekoga ili posjetite neko mjesto, učinite to. Moglo bi ti biti važno.

Komentari