Novi horoskop – puuuno nove energije i novih događanja nas čeka ovaj tjedan!

1534
horoskop

OVAN

Ovaj tjedan, kako se moćan Pluton okreće izravno u vašem sektoru odgovornosti, stvari mogu biti puno lakše u ovom odjelu. Ako ste proteklih mjeseci dolazili do kašnjenja i prepreka na putu, sada je napredak sigurniji.

Daljnji je pomak dok se radoznali Merkur u četvrtak kreće u intenzivnog Škorpiona i vaš sektor transformacije, što bi vas moglo nadahnuti da pogledate ispod površine. Ovo je jedno od boljih vremena za rješavanje emocionalnih poteškoća koje su predugo stajale i na kraju ih pustili.

Istog dana, grozničavi Mars kreće se u Vagu i vaš sektor povezivanja, otvarajući proaktivnu fazu kad ćete možda željeti riješiti neke situacije ako je potrebno. Ovo je još uvijek dobro vrijeme za timski rad, umjesto da pokušavate sami upravljati. Romantika može cvjetati i u skladnom okruženju.

Nedjelja bi mogla biti malo nemirna, ali sam bi dan mogao biti uzbudljiviji za ne planiranje.

BIK

Ako ste željeli napredovati, ali osjećali ste se sputani nečim izvan vaše kontrole, stvari će se sada promijeniti. Kako vulkanski Pluton napreduje u vašem sektoru prilika i avantura, vrata koja su zatvorena sada se mogu otvoriti i mogli bi vam se otvoriti novi vidici. Uz Saturn koji se također gura naprijed, klima je prava za pozitivne promjene u vašem svijetu.

Merkur u četvrtak se kreće u Škorpion i vaš sektor odnosa koji je savršen za sve vrste pregovora i vođenje razgovora koji otkrivaju. Je li vam teško razumjeti nečije motive? Taj utjecaj može biti od velike pomoći.

Mars ratnik se kreće u Vagu i vašu životnu zonu u četvrtak na šest tjedana boravka, što vam daje dodatnu vitalnost i potiče vas da se vratite na pravi korak sa svojim načinom prehrane ili vježbanjem. Ako ste imali tendenciju da se prepuštate lošijim navikama posljednjih tjedana, to se sada može promijeniti.

BLIZANCI

Mogli biste doživjeti ponovno rođenje u svom sektoru zajedničke imovine i dubokih duševnih veza kako snažni Pluton napreduje u srijedu. Pozitivni pomaci mogu zamijeniti tjedne frustracije i neaktivnosti. Ako imate tvrtku, čeka vas dugi period sigurnosti. To ne znači da možete potrošiti više sredstava, jer ćete i dalje morati voditi računa o financijama, ali život će vam u cjelini biti lakši.

Prekrasni Merkur, vaš planet vodiča, u četvrtak se kreće u vašu životnu zonu, potičući vas da se organizirate. Ako ste okruženi neredom i vaš raspored je u nered, ovo je vrijeme da se stvari srede. Bacanje papirologije i drugih stvari koje vam više ne trebaju moglo bi biti pravo olakšanje i tako vas ponovno stvoriti.

Istog dana, moćni Mars kreće se u Vagu i vašu zonu slobodnog vremena, što bi moglo povećati potencijal za romantiku.

RAK

Određeni odnosi mogu postati perspektivniji jer moćan Pluton ovaj tjedan postaje direktan. Budući da se razboriti Saturn već kreće naprijed, u narednim tjednima moglo bi doći do pomaka koji sugerira da ćete možda poboljšati svoje odnose s  ključnim ljudima. Među vama će biti manje otpora, a možda i više spremnosti za suradnju.

Komunikativni Merkur u četvrtak se kreće u vaš sektor slobodnog vremena, što bi moglo biti jedno od boljih vremena za učenje kreativne vještine ili zanata ili možda bavljenje novim sportom. A ako volite raditi stvari za zabavu, ovo može biti i vrlo terapeutski.

Dok se živahni Mars kreće u vašu matičnu zonu na šest tjedana boravka, možete krenuti u temeljito čišćenje doma. Općenito, volite da vaš dom bude skladan i miran, a ako nije tako kako vam se sviđa, mogli biste u narednim tjednima biti zauzeti oko dovođenja stvari u red.

LAV

Ovog će se tjedna možda osjećati kao da počinjete trčati s plimom nego da plivate protiv nje. Kako vas snažni Pluton gura naprijed u vašem životnom i radnom sektoru, problemi koji su vas zadesili tijekom posljednjih mjeseci mogu početi nestajati. A ako ste namjerno unijeli promjene u svoj raspored, sada možete osjetiti prednosti.

Komunikativni Merkur u četvrtak se kreće u vaš dom i obiteljski sektor i možda ćete se osjećati potaknutim da organizirate svoj dom i postavite rutinu kućanskih poslova kako biste bili u stanju pratiti sve to.

Vatreni Mars kreće se i u vaš sektor komunikacije u četvrtak, tako da ćete krenuti proaktivno promovirati svoj rad i uživati u mogućnosti da se povežete s onima na vašoj valnoj duljini.

Nedjelja se možda neće odvijati kako je planirano i možda ćete morati odustati od ugodnog izleta zbog sudjelovanja na radnim obavezama ili drugim pitanjima.

DJEVICA

Ako ste se osjećali frustrirano zbog nedostatka napretka u romantičnim vezama ili kreativnom projektu, sljedeći tjedan može biti početak naprednije faze. S vulkanskim osnaženjem Plutona u zoni slobodnog vremena nakon višemjesečnih vožnji unazad, mogli biste proći kroz pozitivnu promjenu i ubacivanje u veću brzinu. Stvari mogu početi mijenjati svoj put tijekom narednih tjedana.

Glasnik Merkur, vaš planet vodič, u četvrtak se kreće u vašu zonu komunikacije i potaknuti vas da se malo poigrate detektiva. Ako želite nešto saznati vjerojatno ćete prevrnuti svaki kamen. I istraživanje može dobro proći u ovom trenutku.

Kako se dinamični Mars kreće u vašu zonu novca za šest tjedana boravka, ovo može biti sjajno vrijeme da riješite račune i druge troškove. Osjećat ćete prednosti hvatanja novčanih obveza.

VAGA

Ako se ponekad zapitate hoće li se vaš obiteljski život ikada vratiti, taj se trenutak možda približava. S obzirom da radikalni Pluton mijenja smjer u svojoj matičnoj zoni i otrežnjujući Saturn koji već pleše naprijed, odnos prema određenim rođacima ili članovima obitelji može se početi mijenjati. I mogli biste otkriti da su otvoreniji prema vašim idejama, s manje sklonosti odupiranju ili svađi.

Merkur se u četvrtak preselio u Škorpion i vašu zonu novca, potičući vas da pazite na jeftinoće i pogodnosti tamo gdje je to potrebno. Možda ćete također željeti reorganizirati svoje financije i možda uštedjeti nešto za odmor ili neku drugu posebnu poslasticu.

Kako se grozničav Mars kreće u vaš znak istog dana i ostaje oko šest tjedana, njegove osnažujuće kvalitete mogu vam dati dodatnu hrabrost i poboljšati vitalnost. Ako imate na umu važan projekt, njegova prisutnost ovdje može vam pomoći usredotočiti se.

ŠKORPION

Možda ste imali mnogo prilika za napredak posljednjih mjeseci, ali nešto vas je zaustavilo. To nešto su vjerojatno Saturn i Pluton i njihova previranja u vašem sektoru razgovora i razmišljanja. Budući da Saturn već napreduje i intenzivni Pluton kreće naprijed sredinom tjedna, stvari se sada mogu početi mijenjati na pozitivno. Možda imate manje sumnji i osjećate se odlučnijim u postizanju svojih ciljeva.

I dok će razgovorljivi Merkur u četvrtak ući u vaš znak, možda ćete se osjećati ponukanim raspravljati o osjećajima i problemima koji su se prošli tjedan digli na površinu. Nova bi perspektiva mogla biti upravo ono što vam treba kako biste vam pomogli da vežete sve labave krajeve.

Dok se moćni Mars istog dana kreće u Vagu i vašu duhovnu zonu i ostaje šest tjedana, ta uzbudljiva energija može donijeti živopisne snove, pa čak i nove osjećaje koji se dižu površinu. Bilo bi vrijedno vođenja dnevnika snova jer bi se bilo kakve smjernice mogle pokazati vrlo korisnim.

STRIJELAC

Jesu li novčane teme bile problem posljednjih mjeseci? Ako je to slučaj, snažni napredak Plutona ovog tjedna znači da se stvari mogu okrenuti pozitivno. Budući da je Saturn već krenuo prema naprijed, narednih tjedana moglo se primijetiti značajno poboljšanje. Možda će biti manje prepreka i više šansi za napredak.

Živi Merkur kreće se u privatni sektor i vašu duhovnu zonu, pa ćete možda početi ispitivati neke od svojih svakodnevnih pretpostavki. Razmišljanje o tome što vas čini škakljivim i što stvarno želite od života moglo bi vam pomoći da stvari vidite na novi način. Vaša će se intuicija možda poboljšati i bilo bi vrijedno obratiti pažnju ako imate osjećaj da odlazite negdje ili nazovite nekoga.

Dinamični Mars kreće se u vašu društvenu zonu u četvrtak, a ta vrlo proaktivna energija bit će ovdje oko šest tjedana. Ovo je prilika da svoj spisak kontakata umnožite onima koji su zaista na vašoj valnoj duljini i povežete se s onima u čijem društvu uživate.

JARAC

Usredotočenost na najviši sektor vaše ljestvice poboljšana je od ovog tjedna, s moćnim Marsom koji se kreće u šest tjedana boravka. To će povećati vašu razinu energije i odlučnosti za postizanje ključnih ciljeva. Ako vam se događa nešto za što treba puno pažnje i naporan rad, vrijeme je da u to krenete.

Moćan Pluton okreće se izravno vašem znaku, tako da biste mogli osjetiti osjećaj obnove tijekom narednih tjedana. Oprezni Saturn, vaš vladar, već kreće naprijed, tako da ćete možda otkriti da se frustracije i prepreke počinju rastopiti. Ako ste se osjećali pod pritiskom, on će brzo potpuno popustiti.

Razgovorljivii Merkur kreće se u Škorpion i vašu zonu prijateljstva u četvrtak, donoseći prijateljsku notu vašem društvenom životu i možda vas potiče da izađete.

Konačno, iako nedjelja može biti malo zbrčkana, moglo bi biti i jako zabavno.

VODENJAK

Intenzitet koji ste možda osjećali tokom prošlih tjedana može se početi topiti dok se ratnički Mars ovaj tjedan kreće u vaš sektor putovanja i dalekih horizonata. Sve vam se može činiti lakšim i svjetlijim, a općenito biste se mogli osjećati puno bolje. Ovo je prekrasna prilika za istraživanje novih mogućnosti i prelazak novog terena. Nestrpljivo ćete se iseliti iz svoje zone komfora, a to bi moglo biti vrlo korisno.

Pored toga, možda ćete se početi osjećati jednostavnije u sebi, posebno ako radite sa savjetnikom ili terapeutom kako biste riješili bilo kakve trenutne probleme. Slično tome, rad sa životnim trenerom može primijetiti značajno poboljšanje tijekom narednih tjedana, jer sumnje ili nedostatak samopouzdanja prelaze u pozadinu.

Razgovorni Merkur kreće u Škorpion i vaš sektor ciljeva i odgovornosti u četvrtak. Imate li na umu  neki posebni plan? Organizirajte se i vaše ambicije će se ostvariti.

RIBE

Ako je vaš društveni život posljednjih tjedana i mjeseci prolazio kroz neke nerede, iz ovoga biste mogli izaći s obnovljenim osjećajem tko su zapravo vaši prijatelji. Kako se radikalni Pluton okreće izravno u vašoj društvenoj zoni i kad Saturn već napreduje, pozitivni pomaci mogu pridonijeti boljem osjećaju blagostanja u ovom području.

Ipak, čini se da su promjene glavna tema tjedna dok se vatreni Mars kreće u intenzivniji sektor kako bi pobudio te duboke osjećaje. Ako u ormaru ima kostura, tada bi oni mogli početi zveckati. Ako se osjećate nelagodno, razmislite o savjetniku ili terapeutu koji vam može pomoći u takvim stvarima i dovesti stvari do uspješnog zaključka.

Merkur se u četvrtak se kreće u vaš sektor putovanja i novih avantura i to vas može prebaciti u modus planiranja. Gdje biste željeli putovati?

 

 

Komentari