Novi horoskop! Oprez, oprez i samo oprez. Zeznuti tjedan je pred nama!

1799
horoskop

Ovan

Ovaj tjedan usredotočite se na različita ključna područja. S dinamičnim Marsom u posljednjim stupnjevima vašeg sektora povezanosti, ovo je vrijeme da riješite sva pitanja vezana za partnerstvo ili vezu, prije nego što se vaš fokus promijeni sljedeći tjedan.

Naglasak je i dalje vrlo velik na zajedničkoj imovini i poslovnim pitanjima, kao i dubokim duševnim vezama. A sa pričljivim Merkurom u ovoj zoni, potrebno je biti oprezan kad se bavite velikim količinama novca ili osjetljivim pitanjima. Na površini se stvari mogu činiti jasnim, ali možda nisu onakve kakve izgledaju.

U utorak će vas nešto potaknuti na trošenje i ugođavanje sebi. Ako ste u iskušenju, zapitajte se što vam stvarno treba. Općenito, izbjegavajte žuriti u bilo što. Uzmite si vremena.

Bik

Možda ćete ovaj tjedan imati nekoliko pitanja o ključnim poslovnim ili romantičnim vezama. Međutim, odgovori vam možda neće dati toliko jasnoće koliko želite. Koliko god ćete pokušati precizirati izvor problema, on će se pomaknuti i promijeniti, ne ostavljajući vas ništa mudrijim.

Pun mjesec u vašem znaku u utorak mogao bi pojačati osjećaje u ključnoj vezi. Ako ste odnedavno zaljubljeni, ovaj bi vas aspekt mogao potaknuti da stvari prebacite na novu razinu. Međutim, osjećaji mogu nadjačati logiku, pa budite sigurni da je to pravi put za vas.

Jedan avanturistički moment potaknuti će vas na pokretanje nove poslovne suradnje koja bi se mogla pokazati vrlo rizičnom. Budite oprezni i promišljeni!

Blizanci

Vi Blizanci još uvijek imate vremena za zabavu. Međutim, s planetima raspoređenim u drugim sektorima bit ćete sve više zaokupljeni i svakodnevnom rutinom, ključnim odnosima te financijskim i poslovnim temama.

U petak bi moglo biti pametno malo olakšati svoj raspored ako možete i uzeti slobodan dan. Puni mjesec može donijeti neke drame i pojačane osjećaje koji bi mogli stvoriti nervozu. Može vam pomoći ako napravite korak unatrag.

Budući da Merkur nastavlja svoju retrogradnu fazu, morate biti posebno oprezni na poslu, posebno zato što se ovaj nepredvidiv planet poravnava s eteričnim Neptunom. Ovo nije najbolje vrijeme za potpisivanje ugovora jer stvari možda nisu baš takve kako izgledaju. Kozmos vas potiče da istražite i kopate duboko prije nego što se uključite u bilo koje sheme, bez obzira koliko dobro izgledale.

Rak

Sunce nastavlja put kroz vašu zonu romantike, zajedno s brbljavim Merkurom u retrogradnoj fazi. Ovo bi mogao biti zanimljiv tjedan. Možda imate planove, ali trenutni utjecaji sugeriraju da se stvari možda neće odvijati onako kako očekujete. Budite spremni na promjene.

Utorak može biti savršen za zabavno druženje ili neku značajniju prigodu. A s ovim punim mjesecom koji se odvija u senzualnom Biku, to može biti prilika za uživanje. Jeste li željni  romantike? Možda ćete se teško tome oduprijeti. Netko vas može očaratii i možda vam je teško prestati misliti na tu osobu. No, trenutni aspekti sugeriraju bolje upoznavanje prije nego što se previše vežete.

Ipak, veza sunca i vulkanskog Plutona može biti prilika da se povežete s nekim tko dijeli iste strasti kao i vi.

Lav

Spajanje sunca i retrogradnog Merkura početkom tjedan moglo bi vas podsjetiti na aspekte prošlosti. Mogli biste naći knjigu recepata koja je pripadala članu obitelji i željno biste isprobali neke od njihovih ideja.

Iako se čini da će se fokusiranje na sektor kućanstva nastaviti i narednih tjedana, puni mjesec u utorak mogao bi istaknuti vaše osobne ciljeve i težnje. Ovo bi mogla biti prilika da se u središtu pozornosti osvrnete na nešto nedavno postignuto.

Uz to, avanturistička veza Mars-Jupiter mogla bi biti prilika za povezivanje s nekim u vezi kreativne ideje ili poslovnog pothvata. Izazov bi mogao biti odličan za vas iako se za sada morate osloniti samo na osjećaje.

Djevica

Sa Suncem i Merkurom u vašoj zoni komunikacije, možda ćete biti zaokupljeni idejama i željni druge uključiti u uzbudljive rasprave.Ali sve što se u tim raspravama odluči moglo bi se promijeniti tijekom narednih tjedana dok je planet razgovora i razmišljanja retrogradan. Takvi utjecaji mogu biti savršeni za “brainstorming”, ali s velikom vjerojatnošću nesporazuma i zbrke. Možda bi bilo nerazumno organizirati bilo što što uključuje puno novca ili je presudno na neki drugi način.
Javiti će se žudnja za novim avanturama ili putovanjem.>Ako vam se nešto svidi, rezervirajte.Pauza bi vam mogla goditi. Osim malo ugađanja sebi, htjeti ćete svoj dom oplemeniti novim komadima namještaja ili tehnike. Samo naprijed!

Vaga

Dok  Mars navigira do posljednjih stupnjeva vašeg znaka, ovo je vrijeme za rješavanje problema koje ste odgađali. I novčana pitanja trebaju mnogo više brige nego inače, jer je Merkur i dalje retrogradan u ovom sektoru. A s punim mjesecom u utorak preko vaše financijske osi, poriv za trošenjem mogao bi biti i jači. Pokušajte izbjeći skupe stvari spoput računala, jer kupovina može poći po zlu. Ako ipak kupujete, zadržite račune i papire za slučaj da postoji problem.

Uz ovo upozorenje ne umu, ako slučajno voljenoj osobi želite pokloniti znak pažnje kako biste pokazali svoju naklonost, biti će to izvrsno primljeno.

Škorpion

Još uvijek ima vremena za zaključenje pitanja koja mogu imati emocionalni utjecaj.Ovo je vaša prilika za novi početak i puštanje ono što vam više ne služi.S zamišljenim Merkurom koji se neprestano okreće u vaš znak, ovo je dobar trenutak za rješavanje takvih stvari.Međutim, s sanjivim Neptunom u toj situaciji, vodite računa da sve bude jasno izrečeno.Biti će lako zabunom i nesporazumima zakomplicirati stvari.Jeste li spremni nekome reći kako se osjećate? To bi sve moglo izaći u žurbi, posebno ako se već neko vrijeme suzdržavate. Ipak,ovih dana ćete na ljubavnom planu imat uspjeha pa se nemojte ustručavati pokrenuti stvari.
Ovo je vrijeme da se povučete iz života i razmislite o svojim prioritetima. Koji su vaši ciljevi za budućnost i što činite da ih postignete? Ovo su neke od stvari koje treba razmotriti tijekom narednih tjedana. S živahnim Merkurom, vašim planetom odnosa, koji se okreće u svojoj duhovnoj zoni, ne bi bilo iznenađujuće ako biste sreli nekoga iz prošlosti. Zapravo, susret će djelovati vrlo karmički.

Želja za prepuštanjem maštarijama također bi mogla biti snažna, a s moćnim punim mjesecom u vašem životnom sektoru osjećaji bi mogli biti malo nekontrolirani. Ako možete malo raščistiti svoj raspored ovaj tjedan to će vam pomoći. Krajem tjedan jedan društveni događaj mogao bi vam donijeti prekrasnu priliku.

Jarac

Iako ste još uvijek zauzeti ciljevima, ambicijama i stvarima u karijeri, ovo je dobar trenutak za rješavanje nedoumica na tom području. Ako treba poduzeti neke korake kako biste osigurali novo poslovanje ili pokrenuli ideju, usredotočite se na ovaj tjedan. Sljedeći tjedan mogli bi biti rastreseniji i neskloni planiranju i organiziranju .

Usmjerenost na vaš socijalni sektor mogla bi vas potaknuti da se povežete s onima koji dijele vaše ideje i strasti. A s brbljivim Merkurom u njegovoj retrogradnoj fazi, postoji i mogućnost povezivanja s nekim iz prošlosti. Bilo da namjerno organizirate okupljanje ili se to dogodi samo od sebe, to može biti izvrsna prilika za ponovno povezivanje.

Vodenjak

Možda mislite da znate kuda idete u pogledu svojih ciljeva i planova, ali zbog retrogradnog Merkura postoji potencijal za nesporazume i pogreške.

Možda ćete se morati obvezati na planove ili potpisati ugovore, ali ako to učinite, zadržite kopije papira u slučaju da se uvjeti promijene.

S punim mjesecom u vašoj matičnoj zoni u utorak, osjećaji oko vaše poslovne i privatne ravnoteže mogli bi doći do izražaja. U ovom trenutnku nije dobro donositi bilo kakve ključne odluke. Sredinom tjedna očekuje vas jedna grupna aktivnost koja bi s emogla pokazati vrelo vrijednom.

Ribe

Iako je ovo vrijeme za istraživanje novih mogućnosti i planiranje budućnosti jasnoća je ključna za napredak. Naime, mogli biste biti uhvaćeni u snove ili maštarije koji se možda neće ostvariti.

U isto vrijeme, ako vam netko pruži prijedlog koji ima određenu težinu, možda ga nećete moći odbiti. Prije nego što donesete bilo kakvu ključnu odluku, razmislite o razgovoru s praktičnim i pouzdanim prijateljem koji bi vam mogao dati solidan savjet.

Poruka ovog tjedna je držati noge na zemlji dok ciljate prema zvijezdama.

Komentari