Novi horoskop! Od ovog tjedna sve će biti malo lakše!

1550
horoskop

Ovan

Usredotočenost na vaš sektor zajedničke imovine i poslovanja povećava se kada odlučni Mars u ponedjeljak krene u Škorpion. Njegova prisutnost ovdje daje poticaj za to područje i potiče vas na proaktivnost u vezi s bilo kojim tekućim pitanjima.

Ovaj tjedan donosi daljnju promjenu i to na bolje. Mogli biste vidjeti postupno poboljšanje u financijskim i poslovnim stvarima, pogotovo ako su bili podložni kašnjenjima.

Postoji još jedna promjena kad sunce uđe u Strijelca za četverotjedni boravak u petak, potičući vas da pogledate daleke horizonte i pređete novi teren. Ako ste sumnjali u svoje sposobnosti za vikend bi se moglo osjećati ugodnije.

Međutim, mogli biste se osjećati i nemirno, a ovo bi moglo doseći vrhunac u nedjelju. Možda ćete imati potrebu da zanemarite bilo kakva ograničenja i radite ono što želite bez obzira na to što drugi misle.

Bik

Možda će se intenzitet ubrzati u vašim odnosima dok dinamični Mars u ponedjeljak uđe u ovu zonu. Bit ćete u iskušenju početi rasčišćavati situaciju, ali pokušajte ne nastupiti prejako ako želite zadržati vezu netaknutom. Ako vam ta mogućnost ne smeta, onda budite otvoreni i recite sve što vas muči.

Ako ste primali miješane poruka ili bili usred nesporazuma, stvari se mogu početi mijenjati sredinom tjedna. Imat ćete priliku i dovršiti sve ugovore ili sporazume na kojima radite. NE žurite, dajte si tjedan dana ili malo više, tako da se Merkur može vratiti na pravi put.

Ovog vikenda biti ćete vrlo neovisni i željni raditi svoje stvari. To nije loše no pokušajte biti pažljivi prema  tuđim osjećajima.

Blizanci

Vitalnost se može povećati ovaj tjedan kako se moćni Mars u ponedjeljak kreće u vašu wellness zonu. Bit će ovdje oko šest tjedana, pa je ovo vaša prilika da se organizirate, kao i pokrenete novu rutinu vježbanja ili vratite dijetu na pravi put.

Mogli biste biti prilično konkurentni na poslu, pogotovo ako vodite vlastiti posao. Pokušajte paziti na tempo, Blizanci, posebno dalje u tjednu. U pretjerivanju i žurbi mogli bi krenuti prečicama koje bi mogle završiti brzo.

Dobra vijest ovog tjedna je da se Merkur, vaš osobni planet, usred tjedna vraća iz svoje retrogradne faze, što bi vam moglo olakšati život. Kako se vraća na put, trebalo bi biti manje kašnjenja i manje nesporazuma.

Sunce klizi u vašu zonu odnosa u petak, a vi biste mogli imati koristi od nekih uvida u svoje najbliže veze. Osim toga, vikend donosi prekrasnu priliku za poseban večernji izlazak.

Rak

Spremite se za uživanje u životu dok se proaktivni Mars u ponedjeljak kreće u vaš sektor za slobodno vrijeme. Ova zona je također povezana s kreativnim aktivnostima, natjecateljskim sportovima, romantikom i vašim kreativnim izražavanjem. Tijekom sljedećih tjedana imate priliku pokrenuti aktivnosti u kojima biste mogli zaista uživati. I odmaknuti se od svakodnevne rutine i usredotočiti se na one stvari koje najviše volite raditi također može biti vrlo ljekovito.

Je li vam romantika nekako nestala u zadnje vrijeme? Ako je to slučaj, s koketnim Merkurom u vašem romantičnom sektoru koji vas gura naprijed usred tjedna, stvari se ponoljšavaju. Dopustite da se to dogodi prirodno.

Prisutnost Sunca u vašoj životnoj zoni u petak može vam dati poticaj i mogla bi donijeti uvid u to što djeluje, a što ne. Ovo može biti prilika za pojednostavljenje vaših poslova i vraćanje na trag svojoj rutini..

Budite oprezni tijekom vikenda, jer bi sukob različitih mišljenja mogao uzrokovati razdor.

Lav

S obzirom da će se vatreni Mars ovog tjedna kretati u vašem domaćem sektoru, bit ćete spremni za red. Ako već neko vrijeme niste čistili, tko zna koje će vam se tajne otkrivati dok prolazite u mračne kutove i prašnjave ormare? Rezultat može biti više prostora i oslobađanje emocionalne energije koja donosi više sreće i novca.

Ako se život posljednjih tjedana čini teškim, to bi moglo biti posljedica retrogradne faze Merkura. Ovaj se planet u srijedu vraća na poravi put, što znači postepeni prekid bilo kakvih frustracija i odgađanja.

Spremni ste za zabavu? Dok se vatreno sunce kreće u vašu zonu slobodnog vremena, možda ćete biti skloniji izlascima. Očekuju vas romantične i kreativne prilike, ali najviše od svega, mogli biste se osjećati kao da radite nešto avanturistički.

Vikend bi vam mogao donijeti neočekivane zahtjeve ili odgovornosti. Možda se želite pobuniti, ali bolje je prisustvovati im.

Djevica

Vaše misli i razgovori mogli bi steći strastveni intenzitet dok se snažni Mars kreće u vaš sektor razgovora i razmišljanja u ponedjeljak. Ako biste se ovog tjedna trebali svađati ili se sukobiti s nekim, vjerojatnost da ćete naći kompromis možda je mala. Vatreni Mars protivi se Uranu tijekom sljedećih dana, tako ćete se držati svog stava k’o pijan plota, i ne micati se ni centimetar.

Promišljeni Merkur, vaš planeta vodič, usred je tjedna u vašoj zoni komunikacije, što bi moglo uzrokovati preokret u vašim poslovima. Poslovi na čekanju sada mogu početi pokazivati znakove kretanja.

Imat ćete koristi i od pomicanja Sunca u vašu matičnu zonu, gdje će ostati četiri tjedna. Taj rasvjetljavajući i iscjeljujući utjecaj može rasvijetliti pitanja vezana uz dom i obitelj. Jeste li spremni za druženje? Vener-Jupiterova veza tijekom vikenda mogla bi to učiniti vrlo zanimljivim.

Vaga

Kad Mars uđe u vašu zonu novca u ponedjeljak, otkrit ćete da se novac slijeva i obrće jednako brzo. Možda ćete zaraditi više, ali velike su šanse da ćete i vi potrošiti više. No imat ćete poticaj i da uredite svoje poslove i uredite svoje financije. Ako želite zaraditi više novca, ovo je sigurno vrijeme za to.

Ako imate zakašnjenja u primanju novčanih sredstava, ovaj tjedan stvari mogu krenuti naprijed. Možda otkrijete da se neke situacije počinju rasvjetljavati i napredak na ovom području postaje moguć.

Preko vikenda mogli biste se pobuniti protiv financijskih ograničenja želeći potrošiti više, ali nije vrijeme za to pa pamet u glavu.

Škorpion

Vaše želje mogu biti jače nego inače, i bit ćete spremni učiniti ono što je potrebno kako biste ih ispunili, čak i ako to znači boriti se za ono što želite.

U isto vrijeme, ako vas ometa spori tempo događaja posljednjih tjedana, to bi se moglo promijeniti nakon što Merkur izađe iz retrogradne faze. Otkrićete da se stvari počinju okretati na bolje i napredak polako dolazi. Vrijeme je da osvježite prašnjave planove i krenete.

Tijekom idućih tjedana mogli biste steći jasnoću kako poboljšati svoju situaciju i povećati svoj prihod.
Vikend iako relativno opušten može donijeti nepotrebne sukobe pa budite oprezni s kim i oko čega ulazite u rasprave.

Strijelac

Vaša će duhovna zona biti uzbuđena prisustvom moćnog Marsa koji ulazi u ovaj sektor na šest tjedana boravka u ponedjeljak. Situacije koje su spavale mogu se pojaviti na površini. To bi moglo izgledati sudbonosno i moglo bi vas potaknuti da razmislite o svojim planovima i strategiji. Pazite i na znakove i simboliku jer bi mogli ukazivati put, pogotovo ako se pitate što bi trebao biti vaš sljedeći korak.

Ovo je pravo vrijeme da se zaključe događaji i odnosi. Također razmislite o uslugama životnog trenera ili učitelja koji će vam pomoći iskoristiti maksimum svog života i ukupnog potencijala.

Konačno, sunčevo pomicanje u vaš znak u petak je veliki događaj koji donosi vitalnost i ohrabrenje.

Jarac

Vaš društveni život doživljava renesansu kako se dinamični Mars kreće u ovu zonu na šest tjedana boravka. Ovo bi moglo učiniti da ste vrlo proaktivni u stvaranju novih prijatelja, povezivanju s pravim ljudima i kretanju u novim krugovima.

I uz živahni Merkur nakon njegove retrogradne faze, također ćete naći kako se nesporazumi i komplikacije u ključnim odnosima počinju olakšavati. Ipak, bilo bi pametno malo više paziti oko srijede..

Usredotočenost na privatnu zonu pojačava se dok sunce u petak ulazi u Strijelca. Ulazite u doba godine kada ste spremniji sagledati veliku sliku. Ovo je vaša prilika da pregledate svoje prioritete i planirate sljedećih dvanaest mjeseci.

Tražite li romantiku? Vikend bi mogao donijeti susret nakon kojeg ćete željeti više.

Vodenjak

Karijerni ciljevi i ambicije mogli bi se probuditi ovog tjedna. Sada možete napredovati s pregovaračkim ugovorima i sporazumima.

Stvari izgledaju vrlo pozitivno za vas jer Sunce u petak lagano ulazi u vaš društveni sektor. Ovo bi vas moglo potaknuti da “minglate” i družite se te će vam donijeti neke uzbudljive mogućnosti.

Za vikend će možda trebati više opreza, jer spoj energije koji uključuje dinamični Mars i nemirni Uran može vas natjerati na neke impulzivne pokrete. Bilo bi bolje poduzeti stvari korak po korak nego žuriti u bilo što.

Ribe

Jeste li spremni za putovanje? Možda ćete imati želju istraživati nova mjesta i uživati u tome. Ovaj živahni utjecaj također vas može potaknuti da posegnete za novim mogućnostima koji vas izvode iz zone udobnosti.

Bit će manja vjerojatnost kašnjenja, izgubljene papirologije i neočekivanih situacija. Međutim, može biti malo nepredvidivopa budite oprezni oko srijede.

Pitanja o karijeri dobivaju poticaj jer sunce u petak ulazi u vaš sektor ciljeva i ambicija. Ovo je vaša prilika da napravite inventuru i razmislite o svojim prioritetima.
Za vikend bi mogli donijeti vrlo naglu odluku koja možda neće biti od pomoći. Dajte si vremena da razmislite o posljedicama.

 

 

 

 

Komentari