Novi Horoskop! Neki novi susreti, stare ljubavi, malo preispitivanja!

2011

OVAN

Usredotočenost na vašu zonu doma nastavlja se, a to bi moglo vidjeti da se povlačite iz života i odvojite vrijeme za neku brigu o sebi. Ako ste nedavno naporno radili, ova prilika za punjenje baterija može biti vrlo potrebna.

Međutim, s energetskim Marsom koji se nastavlja u sektoru za slobodno vrijeme, susret na početku tjedna mogao bi dovesti do uzbudljivih razvoja. To bi mogao biti netko koga ste poznavali u prošlosti, a kad bi se ta osoba vratila u vaš život, mogli biste se osjećati vrlo uzbuđeno.

U četvrtak krenite pomalo, međutim, kao uzbudljiv aspekt između dinamičnog Marsa i energizirajućeg Urana, možete se pobuniti protiv situacije koju smatrate duboko frustrirajućom. Samo zapamtite, ako želite promijene, najbolje je polako ih uvesti.

Tijekom ovog tjedna bilo bi najbolje da ne radite previše. Možda ćete se osjećati pod pritiskom odgovornosti na poslu, a ako jeste, vrijeme je da delegirate nekoliko zadataka.

BIK

Osjetljiv pristup konfliktu u razvoju može vam pomoći u rješavanju ovog pitanja u najkraćem vremenu. Naglasak na znaku raka i vaš sektor komunikacije može biti poziv na pristup drugom, s ciljem gledanja na stvari iz njihove perspektive, kao i vlastite. Ako možete zadržati taj stav tijekom tjedna koji dolazi, sve odluke mogu se najbolje riješiti za sve zainteresirane.

U isto vrijeme, s dinamičnim Marsom koji napaja vaš dom i obiteljski sektor, možda ćete poželjeti dovesti neke stvari u red. Spajanje vatrenog Marsa s živahnim Mercuryjem u ponedjeljak moglo bi  nadahnuti druge članove obitelji da se priključe u vaše planove.

Moglo bi doći do sukoba ideja u četvrtak, i možda neće biti načina za to riješiti, osim da se oni uključeni slože da se ne slažu.

BLIZANCI

S ključnim aspektima koji utječu na vaše novčane tokove ovog tjedna, novčani problemi neće vas napuštati niti ovaj tjedan. Međutim, intuitivni poticaj u ponedjeljak mogao bi vam donijeti ideju koja je prilično unosna.

U isto vrijeme, susret s nekim iz prošlosti sugerira da imate puno toga za nadoknaditi. Ovo može biti vrlo uzbudljivo vrijeme kada shvatite koliko imate zajedničkog. Zbog toga ćete možda željeti provoditi više vremena s tom novom/starom osobom.

Međutim, u utorak uđite lagano jer bi se mogla desiti mala financijska blokada. Ako možete staviti novac na stranu, možda neće biti problema.

Život bi mogao zauzeti uzbudljiv zaokret u četvrtak kada nemirni aspekti sugeriraju da ćete se morati ispuhati. Bilo bi najbolje da ne odustanete od svojih odgovornosti, ali pokušajte uložiti vrijeme i u uživanje.

RAK

Usredotočenost na vaš znak mogla bi vas dodatno osnažiti tijekom ovog tjedan. Nakon prošlotjedne pomrčine sunca, možda ćete osjetiti odlučnost da budete istinski i autentičniji. To bi moglo značiti da čvrstostojite na zemlji u situacijama u kojima vas drugi pritišću ili prolazite kroz određenu borbu za kontrolu. Možda ćete morati ojačati svoje granice u danima koji slijede, jer bi se to moglo nastaviti kroz ovaj tjedan i sljedeći.

Sredinom tjedna žuditi ćete za izvlačenjem iz svega toga mirnim suncem-neptunskim trojstvom koje je dovelo do vaše čežnje za bijegom. Ako možete pobjeći na nekoliko sati na neko lijepo i mirno mjesto osjećati ćete se kao novi!

LAV

Kako se vaš svakodnevni život sinkronizira s vašom ukupnom svrhom i sudbinom? Ovo pitanje može biti u prvom planu tijekom ovog i sljedećeg tjedna. Kako Sunce u vašem duhovnom sektoru kreće prema opreznom Saturnu i snažnom Plutonu tijekom ovog tjedna, mogli biste uzeti refleksivni pogled na svoj životni stil.

Ovo je vrijeme da budete iskreni prema sebi, pogotovo ako se osjećate ogorčeno zbog svog posla ili odgovornosti koje vas drže okovanim za vremena i mjesta. Ako smatrate da trebate odustati od određenih aktivnosti jer one utječu na vaše zdravlje ili se osjećate previše umorno, to može biti mudra odluka.

U isto vrijeme, s Marsom u vašem znaku, možete osjetiti obnovljenu energiju da biste se uključili u one aktivnosti koje zaista uživate. U tom slučaju vrijeme može proći brzo, a vi se osjećate istinski energizirano za uključivanje.

DJEVICA

Svatko treba prijatelje, i s fokusom na vaš društveni sektor, to može biti prilika da provedete vrijeme u njihovoj tvrtki. Jedini problem ovog tjedna je što možete izložiti jednu ili dvije razlike u mišljenju ili možda sukobe. Sa triježnjenjem Saturna i strastvenim preokretanjem Plutona u zoni slobodnog vremena, možda ćete biti zadovoljni provesti slobodno vrijeme u uživanju u hobijima koji su ugodni, ako ne i produktivni.

Međutim, vaši bi prijatelji mogli biti nestrpljivi vidjeti vas i pitati se zašto ste malo povučeni. Uzimajući vremena da im objasnite, stvari mogu biti ravnomjerne. Čak i tako, jedna osoba može biti tad ljubomorna, a to može biti nešto na što treba paziti.

Sredina nedjelje može biti savršena za posebnu večer sa svojim partnerom ili novim ljubavnim interesom. Međutim, može biti trenutaka kada se osjećate izrazito nemirno, osobito krajem tjedna, stoga pokušajte izbjeći bilo kakve impulzivne poteze u to vrijeme.

VAGA

Lijepa veza između druželjubive Venere i električnog Urana u ponedjeljak mogla bi se podudarati s susretom s nekim tko ima pravovremene savjete za dijeljenje. Ono što imaju za reći može vam pomoći s važnim projektom ili ciljem. A sa suncem u istaknutom sektoru, ovo je sigurno vaše vrijeme za sjaj.

Jedina je poteškoća to što zbog odgovornosti kod kuće možda nećete moći učiniti onoliko koliko biste željeli promovirati sebe ili postići svoje ciljeve. Možda ćete morati postići kompromis tijekom ovog i sljedećeg tjedna, ali to može dovesti do promjena koje omogućavaju bolju ravnotežu između posla i života.

Ovaj tjedan bi moglo biti nekoliko poziva na društvene događaje no velika je vjerojatnost da na njima nećete baš uživati.

ŠKORPION

Jedan dio vas htjeti će uživati u novim iskustvima, dok u isto vrijeme drugi dio vas može biti zadovoljan sigurnim i poznatim. Pa ipak, ova bi se dilema mogla riješiti tijekom ovog i idućeg tjedna, dok vas ključni aspekti potiču da se oslobodite razmišljanja koje vas ograničava.

Možda ste se toliko navikli na određena uvjerenja, ideje i načine s kojima više niste zadovoljni. Misao o istraživanju novih mogućnosti može izgledati uzbudljivo, ali malo izvan vaše zone udobnosti. Možda će trebati utjecaj životnog trenera da vam pomogne vidjeti gdje se nepotrebno ograničavate. Rad s nekim može drastično promijeniti vaš život.

U isto vrijeme, s Marsovim napajanjem kroz vaš sektor ciljeva i karijere, ovo je vrijeme za povezivanje sa svakim tko vam može dati neke korisne savjete.

STRIJELAC

Uz sunce u vašem sektoru zajedničkih financija i ponovnog rađanja, sljedeći tjedni mogu biti prilika da se pogleda ispod površine. Ako imate poteškoća s financijama, odnosima ili poslovanjem, može postojati dublji razlog.

Ovaj tjedan i sljedeći tjedan mogli bi vas izazvati da saznate zašto je to tako. Ako možete dobiti bilo kakve vrijedne uvide, onda bi razgovor s terapeutom ili savjetnikom mogao biti put naprijed. Čini se da će vam taj potez riješiti poslovne ili novčane probleme, a to može biti upravo ono što vam okreće život.

Dok duboko kopate i istražujete svoje unutarnje ja, kozmos vas također potiče da pogledate veću sliku i isprobate neka nova iskustva.

JARAC

Što se tiče vaših privatnih odnosa, može izgledati kao da ste „sami protiv svih“. S fokusom na vaš sektor odnosa, možda ćete se iskreno htjeti slagati, ali želja da bude po vaše u određenim stvarima može ovo otežati. Sa suncem u Raku koji se suprotstavlja opreznom Saturnu i strastvenom Plutonu u vašem znaku, možda ćete morati napraviti neke ozbiljne ustupke kako biste održali mir. Jeste li spremni to učiniti?

U isto vrijeme, možete biti privučeni nekome kao rezultat susreta na početku tjedna. Ta osoba može biti poput daha svježeg zraka – nešto u njima čini da se osjećate više živima.

Moglo bi postojati i iskušenje da se pobunite protiv frustrirajućih okolnosti tako što ćete sve ispustiti i izaći. Probajte izbjegavati taj način nošenja s problemima. Mirna rasprava u kombinaciji s planom provedbe pozitivnih promjena bolje će uspjeti.

VODENJAK

Vaš fokus može biti da postanete općenito sretniji i zadovoljniji svojim svakodnevnim životom. Da biste došli do ove faze, možda ćete morati napraviti neke izmjene u rutinama, što možda nije tako jednostavno. Možete se boriti ako vam određene utješne navike ostavljaju osjećaj umirenja i njegovanja. Pa ipak, to mogu biti one koje, ako se nastave, neće biti dobre za vas. Promjena prehrane ili rutine vježbanja može biti početak, ali ćete također morati ispustiti one navike koje troše vašu energiju.

Istodobno, s oštrim Marsom koji se kreće kroz vašu zonu odnosa, to može biti poziv da se udružite s drugima kako biste izradili planove ili dovršili projekte koje ne možete sami provesti.

RIBE

Tijekom ovog tjedna i sljedećeg, možete uživati u slobodnom vremenu, ali ne u društvu određenih prijatelja koji život čine težim. Sa suncem suprotstavljenim karmičkom Saturnu i strastvenom Plutonu tijekom ovog tjedna, mogli biste doživjeti probleme s ljudima iz vašeg društvenog kruga koji žele dominirati vašim planom. Ako vas vide kao nekoga na koga je lako utjecati, mogli bi povećati pritisak na vas.

Tijekom sljedećih tjedana moguće je da ćete odlučiti da imate dovoljno toga i odlučite se vratiti. Postavljanje određenih čvrstih granica i njihovo zadržavanje na mjestu može vam pomoći da iskoristite svoj društveni život.

S Marsom u vašem životnom sektoru, možda ćete biti odlučni u postizanju bolje fizičke forme i osjećati se fantastično. Ako je tako, crveni planet može vam dati motivaciju da nastavite dalje.

Komentari