Novi horoskop kaže da će Ovnovi uživati u dodatnoj pozornosti, Vage u novom društvu, a Ribe u dotjerivanju fizičke forme!

2469
Image by Mabel Amber, still incognito... from Pixabay

OVAN

Fokus na vašu kreativnu zonu dodatno je naglašen ovaj tjedan kada se sunce kreće u ponedjeljak, a slijedi ga Venera tijekom vikenda. Ovo je možda najbolje vrijeme u godini da promovirate sebe i predstavite svoje proizvode i kreativne talente. A vrijedno je dati sve da izgledate dobro i predstavite svoj rad na najbolji mogući način.

Ovo je vrijeme kada se isplati biti primijećen, pa bi čak i najmanji trud mogao biti dobro nagrađen

Obnavljanje kontakta s članom obitelji moglo bi biti duboko nagrađeno sredinom tjedna.

Četvrtak može biti vrlo dinamičan dan jer se crveni planet Mars slaže s prostranim Jupiterom. Ako ste željeli putovati ili učiti, ovaj proaktivni tranzit može vas natjerati da napokon nešto učinite po tom pitanju. Ovo je sjajno vrijeme za izlazak iz zone udobnosti i istraživanje novih mogućnosti.

BIK

Dom je mjesto gdje volite biti u ovom trenutku, i imate puno posla kako bi ga doveli u odlično stanje.

U ponedjeljak, dok sunce ulazi u ovaj sektor tijekom četverotjednog boravka, vrijeme je za procjenu vaših prioriteta. Ako vam je potreban prostor za punjenje baterija i uživanje u samopomoći, ovo je vrijeme za to. I dok općenito uživate u raskoši života, ovo je vaša prilika da se prepustite zadovoljstvu srca.

U isto vrijeme, spajanje sredinom tjedna između živahnog Merkura i slatke Venere u vašoj komunikacijskoj zoni moglo bi se podudarati s pozivom ili susretom koji će vas umiriti.

Četvrtak i sljedeći dani mogu biti idealno vrijeme za rad na bilo kojem DIY projektu koji trebate učiniti jer ćete imati fizičku energiju za početak.

Napokon, premještanje Venere u vašu zonu u subotu je prilika za uljepšavanje vašeg životnog prostora.

BLIZANCI

Vi ste sjajan komunikator u bilo kojem trenutku, ali sada možete bilo koga izdvojiti svojom posebnom markom duhovitosti i iskričavim intelektom. Razlog tome je što se osnažujući  Mars trenutno kreće kroz ovu zonu, a sunce ulazi u ponedjeljak i ostaje četiri tjedna.

Ako ste uključeni u prodaju, oglašavanje ili promoviranje svoje tvrtke, imate sve vještine na dohvat ruke kako biste to mogli učiniti.

Sredinom tjedna možda ćete moći pronaći odličnu ponudu koja vas čini vrlo sretnom, pogotovo ako ste je dugo željeli.

Ako imate veliki projekt, četvrtak je vrijeme kada trebate agresivnije krenuti u njegovu realizaciju.

U subotu, Venera druženja ulazi u Leo i vaš sektor razgovora i misli, čineći vas atraktivnom opcijom i vrlo neodoljivom. Tražite ljubav? Možda ga i nađete.

RAK

Novčana pitanja mogu vam biti sve više na umu dok se sunce kreće u vaš osobni financijski sektor i tu ostaje iduća 4 tjedna. S dinamičnim Marsom koji se već nalazi u ovoj zoni i Veneri u subotu, možda ćete uvidjeti da su se vaši prioriteti promijenili i sada je vrijeme da se ponovno razmotre.

Možete se prebaciti s želje da zaradite više novca kako biste bolje iskoristili ono što imate. Međutim, budući da je naglašen znak Lava, moglo bi biti teško izbjeći pretjerano iskorištavanje raskoši. Nema štete u ugađanju sebi, ali je važno da budete sigurni da si to možete priuštiti.

Sredinom tjedna možda ćete i razmišljati o jednom razgovoru koji za vas ima duboko značenje. Možda će se u bliskoj budućnosti ponovno isplatiti povezivanje s tom osobom.

Četvrtak donosi priliku koju stvarno ne želite propustiti. Ako ste spremni uložiti u neki težak posao, nagrade bi mogle biti vrlo vrijedne.

LAV

Možda vam se čini da su vam aspekti vašeg života tijekom posljednjih tjedana bili izvan vaše kontrole. Ako je tako, to bi moglo biti zato što se vatreni Mars, planet djelovanja, trenutno kreće kroz izolirani i duhovni sektor.

Kako se sunce danas kreće u tu istu zonu, a slijedi je Venera tijekom vikenda, možda ćete biti u fazi refleksije. Ono što ste planirali možda neće uspjeti kao što ste se nadali, a privremeno se može činiti da sila sudbine ima ruku u vašim poslovima.

Sljedećih tjedana možete iskoristiti za ponovno punjenje baterija i otkrivanje problema koji se trebaju riješiti. Imat ćete više energije da se usredotočite na svoje glavne prioritete nakon što napravite malo emocionalno čišćenje.

Kasnije tijekom tjedna, vrlo dinamičan spoj energija mogao bi vas vidjeti kako istražujete svoju obiteljsku baštinu, s ciljem približavanja svojim korijenima. Možda ćete otkriti da su vaši preci bili pustolovniji nego što ste mislili.

DJEVICA

Možda vam se čini da su vam aspekti vašeg života tijekom posljednjih tjedana bili izvan vaše kontrole. Ako je tako, to bi moglo biti zato što se vatreni Mars, planet djelovanja, trenutno kreće kroz izolirani i duhovni sektor.

Kako se sunce danas kreće u tu istu zonu, a slijedi je Venera tijekom vikenda, možda ćete biti u fazi refleksije. Ono što ste planirali možda neće uspjeti kao što ste se nadali, a privremeno se može činiti da sila sudbine ima ruke u vašim poslovima.

Sljedeće tjedne možete iskoristiti za ponovno punjenje baterija i otkrivanje problema koji se trebaju riješiti. Imat ćete više energije da se usredotočite na svoje glavne prioritete nakon što napravite malo emocionalno čišćenje.

Kasnije tijekom tjedna, vrlo dinamičan spoj energija mogao bi vas ponukati na istraživanje svoje obiteljske baštine, s ciljem približavanja svojim korijenima. Možda ćete otkriti da su vaši preci bili pustolovniji nego što ste mislili.

VAGA

Uz dinamičan spoj energija usmjerenih na vaš društveni sektor, do kraja tjedna bit ćete doista u party duhu. Kako se sunce danas kreće na ovo područje na četverotjedni boravak, a iza njega slijedi vedra Venera tijekom vikenda, ovo je jedno od najboljih doba u godini za povećanje kruga prijatelja.

Dobre su šanse da ćete bitii zvijezda predstave, jer ove optimistične energije daju vam karizmu i snažnu prisutnost. Solo? Možda nećete moći odoljeti koketiranju s ljudima koje smatrate privlačnim. Ako tražite romantiku, moguće je da ćete je pronaći.

U četvrtak bi energiju mogli uložiti u druženje koje će rezultirati velikim uspjehom. Izgleda da će to biti veliki događaj ili barem jedan vrlo uspješan događaj, koji  može povećati vaš ugled. Pojavljujući se na najbolji mogući način na bilo kojem događaju kojem prisustvujete, možete biti uvjereni da su vas primijetili svi pravi ljudi.

ŠKORPION

Možda ulažete mnogo energije u napredovanje u karijeri i ispunjavanje osobnih ambicija. Kada sunce u ponedjeljak uđe u vaš sektor ciljeva, imate priliku pregledati i resetirati prioritete.

Promišljeni pristup može vam pomoći da usmjerite svoje energije na takav način da ste mnogo produktivniji. S vatrenim Marsom u ovom istaknutom sektoru, vrijeme je za samopromociju. Biti viđen od strane drugih u najboljem svjetlu može donijeti neke velike mogućnosti u vaš svijet.

Krajem tjedna mogli biste učiniti hrabar potez koji se ispostavlja vrlo unosnim.

Jednom kad se slatka Venera preseli u Leo tijekom vikenda, postoji mogućnost da se pojavi romantična situacija. Ipak, nema potrebe žuriti u bilo što. Dopustite da se organski razvije.

STRIJELAC

Jeste li spremni za avanturu? Uz dinamičan fokus na vaš sektor dalekih horizonata, sve je moguće. Mars je već u ovom sektoru, a sunce se kreće u ponedjeljak na četverotjedni boravak, pa pa će vam teže padati više rutinskih zadataka i poslova. Misli će vam lutati destinacijama koje bi mogli vidjeti i svim uzbudljivim iskustvima koja bi mogli doživjeti.

Prije nego krenete, ipak, veza između zamišljenog Merkura i slatke Venere u emocionalnijoj zoni sugerira da ćete možda trebati riješiti problem odnosa. Budite oprezni i osjetljivi i sve će proći u najboljem redu.

Dinamičan tranzit između vragolastog Marsa i veselog Jupitera u vašem znaku u četvrtak može povećati vaše samopouzdanje, a vi biste mogli napraviti hrabar potez.

S prijatnom Venerom koja ulazi u Lava tijekom vikenda, kratka pauza s vašim ljubavnim interesom svakako bi mogla poboljšati vašu vezu.

JARAC

Proces promjene mogao bi biti nešto što ćete prigrliti ovog tjedna i sljedećeg, pogotovo ako tražite napredak. S dinamičnim Marsom koji se trenutno nalazi u vašem sektoru ponovnog rođenja, a sunce se danas priprema za četverotjedni boravak, ovo je vrijeme da se oslobodite svega što vas zadržava.

Najviše od svega, možda ćete morati gledati na one zaglavljene emocije koje možda čak ni svjesno ne registrirate, kao što su ogorčenost ili zamjeranje. Mogli bi biti ispod površine, i ako ih ne možete lagano obraditi i osloboditi, mogli bi imati velik utjecaj na priljev novca u vaš život i vaše odnose.

Ako trebate razgovarati, sredina tjedna možda je najbolje vrijeme. Osjetljiva kombinacija promišljenog Merkura i diplomatske Venere može pomoći u postizanju pozitivnih rezultata.

S obzirom da Venera ulazi u tu emocionalnu zonu tijekom vikenda, veza može postati intenzivnija i ozbiljnija.

VODENJAK

Trenutno nije vrijeme za soliranje već za udruživanje s drugima kako biste ostvarili svoje ciljeve. Kao što borbeni Mars nastavlja svoje putovanje kroz vaš sektor odnosa, rad zajedno s drugima može biti puno produktivniji nego raditi sam.

U isto vrijeme, sunce ulazi u ovaj sektor u ponedjeljak na četverotjedni boravak, a to vas može potaknuti da razmotrite i razmislite kako biste mogli poboljšati najvažnije odnose u vašem životu. Imate i priliku da ponovno napišete neka neizgovorena pravila tako da postoji bolja ravnoteža između vas.

Čak i tako, dok se brbljavi Merkur poveže sa slatkom Venerom u vašem sektoru življenja sredinom tjedna, jedan razgovor može vas potaknuti da promijenite svoju rutinu. Nešto što učite od drugog moglo bi vam pomoći da budete produktivniji.

Snažan aspekt u četvrtak mogao bi se podudarati s društvenim događajem koji donosi neke prekrasne mogućnosti na vaš način. Nemojte propustiti ovu priliku – ona ima veliki potencijal.

RIBE

Vaš lifestyle sektor mogao bi proći kroz neke uzbudljive promjene tijekom sljedećih tjedana, s dinamičkim Marsom koji trenutno napaja ovu zonu. I dok se danas sunce kreće za četverotjedni boravak, ovo je vaša prilika da procijenite svoje prioritete.

Trebate li se više usredotočiti na svoj posao i svakodnevne aktivnosti ili učiniti zdravlje glavnom brigom? Možda će vam ravnoteža biti najbolja.

Sada imate priliku reorganizirati svoje navike i rutine kako biste bili produktivniji. Ako je vaš režim prehrane i vježbanja pao na stranu, možda ćete biti spremni vratiti se na pravi put. Dobra vježba može vam pomoći u usmjeravanju energije i smanjenju napetosti.

Raskošna Venera ulazi u ovaj sektor tijekom vikenda, tako da vaši razlozi za želju za dobrom formom mogu obuhvatiti želju da budete najbolje što možete. Ako se radi o izgledu, bit ćete spremni učiniti sve što je potrebno.

Komentari